Ζυγός και Φιλία

ζωδια-ζυγος-zwdia-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική για τους Ζυγούς, που με τη γοητεία τους πολύ εύκολα δημιουργούν φίλους. Έχουν αυτό το σπάνιο μείγμα ζεστασιάς και αποστασιοποίησης που διευκολύνει τις αρμονικές και μακροχρόνιες φιλίες.

 
Σαν Παρορμητικό ζώδιο, οι Ζυγοί –κυρίως οι γυναίκες- έχουν μια επιθετική πλευρά, όπως και τρομακτική ενέργεια για να θέτουν τα πράγματα σε κίνηση. Νοητικά είναι πολύ οξυδερκείς και ενώ μερικοί μπορεί να ανήκουν στους «ευχάριστους ανθρώπους», οι περισσότεροι είναι ισχυρογνώμονες. Αν δεν μπορέσουν να σας κερδίσουν, θα συνεχίσουν τον δρόμο τους για να βρουν φίλους πιο συμπονετικούς. Ψάχνουν για την αρμονία, δεν προσβάλλονται εύκολα και έχουν μια ευχάριστα ψυχρή, έξυπνη προσέγγιση στη ζωή. Μπορεί να εξοργίσουν κάποιον που ανήκει σε ένα πιο ισχυρό σημείο του ζωδιακού, όταν δείχνουν αναποφάσιστοι. Αλλά όταν πάρουν μια απόφαση, αφιερώνονται ολόψυχα στο σκοπό τους.

 
Ταιριάζουν: Οι Ζυγοί συνήθως απομακρύνονται από τα ζώδια του Νερού, γιατί δεν τους αρέσουν τα συναισθηματικά δράματα. Μπορούν να γίνουν εκπληκτικά καλοί φίλοι με τους Ιχθείς, που μοιράζονται την αγάπη τους για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

zodia-zvdia-22

 
Τους αρέσουν τα ζώδια του Αέρα και ιδιαίτερα οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος. Από τα ζώδια της Φωτιάς, δημιουργούν καλή φιλία με τους Λέοντες. Ο φιλοσοφικός μάλλον παρά πρακτικός Τοξότης τους ταιριάζει επίσης.

 
Στους Ζυγούς αρέσουν, γενικά, οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τα πολιτιστικά ή πνευματικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, η φυσική αίσθηση ισορροπίας την οποία έχουν τους εμποδίζει να αφοσιωθούν πολύ σε κάποιο θέμα. Συνήθως είναι πιο ευχαριστημένοι με μια πλατιά, γενική ενασχόληση στις τέχνες και τους αρέσει να επισκέπτονται εκθέσεις και γκαλερί, όπως και να ψωνίζουν, να γευματίζουν και να έχουν πλούσια κοινωνική ζωή.