Ζυγός και Φιλοδοξίες

zwdia

Κοινοποίηση:

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Αυγού είναι οι πιο γοητευτικοί άνθρωποι του κόσμου και γεννημένοι διπλωμάτες. Οι επιτυχημένοι Ζυγοί καταφέρνουν να κάνουν συμμάχους τους φίλους και συνεργάτες καθώς προχωρούν στο δρόμο για την κορυφή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ζυγοί δίνουν μεγάλη σημασία στο παρελθόν και δε θα απαρνηθούν ποτέ τις ρίζες τους στο κυνήγι της επιτυχίας.

 
Στους Ζυγούς αρέσουν οι απτές επιτυχίες και θέλουν να επιβραβεύεται άμεσα ο κόπος τους. Δεν είναι από τους ανθρώπους που κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια. Επειδή οι Ζυγοί είναι άνθρωποι τολμηροί και πολυμήχανοι, η επιτυχία μπορεί να έρθει με πολλούς και διάφορους τρόπους. Συνήθως έχουν ταλέντο σχεδιαστή και ντεκορατέρ και συχνά διακρίνονται σε αυτούς τους επικερδείς τομείς.

 
Μόλις πετύχει ο Ζυγός, η πρώτη του δουλειά θα είναι να βγει στα μαγαζιά και να αγοράσει όλα εκείνα που θα κάνουν τη ζωή του άνετη και ευχάριστη. Αμέσως μετά θα ενδιαφερθεί για τους άλλους –συνήθως για την οικογένεια και τους φίλους του. το αποτέλεσμα είναι να παρασιτούν συχνά εις βάρος του οι άλλοι γιατί ο καλόψυχος Ζυγός δεν μπορεί να πει «όχι» και άλλωστε πιστεύει ότι πρέπει να μοιράζεται τα αγαθά του. ο συνεταιρισμός είναι κάτι πολύ σημαντικό για το Ζυγό και αν χρειαστεί να διαλέξει, θα θυσιάσει την αγάπη για την επιτυχία.

zodia-zvdia-22

 
Μόλο που ο Ζυγός έχει τη φήμη του νωθρού, στην πραγματικότητα είναι φοβερά ενεργητικός και δραστήριος, και φτάνει συχνά στην κορυφή. Η φαινομενική του νωθρότητα δεν οφείλεται στην ανικανότητα αλλά στην αναποφασιστικότητα. Όταν όμως αποφασίσουν τι θα κάνουν, τότε δεν τους σταματά τίποτα.