Ζυγός και φλερτ

zygos

Κοινοποίηση:

Ο Ζυγός, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, είναι ένα από τα ερωτύλα σημεία του ζωδιακού και έχει την ικανότητα να υφαίνει ιστό ρομαντισμού γύρω από οποιαδήποτε κατάσταση. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο αποκαλύπτει το άστατο πρόσωπό της και την παιχνιδιάρικη μανία της να επηρεάζει τις καρδιές των άλλων και μολονότι αυτά τα παιχνίδια φαίνονται σε μερικούς ψυχρά και υστερόβουλα, ταιριάζουν απόλυτα με το ταμπεραμέντο του Ζυγού. Τα φλογερά πάθη τρομάζουν το Ζυγό,  γιατί απαιτούν το είδος της δέσμευσης που αυτό το ζώδιο του Αέρα προσπαθεί να αποφύγει και που συχνά του λείπει η αρμονία. Αντίθετα, το φλερτ του επιτρέπει να ικανοποιήσει την ανάγκη του για ανέμελες ερωτικές περιπέτειες χωρίς να χρειάζεται να πάρει σοβαρές αποφάσεις.

 
Τρελαίνονται να κολακεύουν, να πειράζουν και να σαγηνεύουν με τα λόγια τα επιρρεπή μέλη του αντίθετου φύλου. Οι περισσότεροι Ζυγοί ανακαλύπτουν πολύ νωρίς πως η πειστική γοητεία τους και το σαγηνευτικό τους χαμόγελο μπορούν να τους προσφέρουν σχεδόν ό,τι θέλουν και όταν φτάνουν στη ενηλικίωση έχουν γίνει ειδικοί στην τέχνη της σαγήνης. Σαν Παρορμητικό ζώδιο όμως, ο Ζυγός είναι γεννημένος πρωτοπόρος και πίσω από την επιπόλαιη, γλυκομίλητη γοητεία του κρύβεται μια καρδιά από ατσάλι. Μπορεί το φλερτ να είναι ένα παιχνίδια για αυτόν αλλά προσέξτε: θέλουν οπωσδήποτε να το κερδίσουν και το τίμημα είναι η καρδιά σας.

 
Το φλερτ είναι δεύτερη φύση του Ζυγού. Η γοητεία της Αφροδίτης διαρρέει από κάθε πόρο του και ξέρει ενστικτωδώς πώς να τη χρησιμοποιήσει. Για πολλούς Ζυγούς όμως, το πιο σημαντικό είναι να μείνουν ελεύθεροι για να συνεχίσουν το κυνήγι της ερωτικής περιπέτειας όπως αυτοί θέλουν και μπορεί να προτιμούν μια σειρά από φλερτ από τη δέσμευση που απαιτεί μια πιο μακροχρόνια σχέση.

zodia-zvdia-22