Ζυγός και ινδάλματα

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Η μεγαλύτερη ανάγκη των Ζυγών, είναι να χαρίζουν ομορφιά και αρμονία στον κόσμο, κάνοντας έτσι τη ζωή μας πιο όμορφη. Τα ινδάλματά τους το πετυχαίνουν αυτό μέσα από τη μόδα, τη τέχνη ή την πολιτική. Για τους Ζυγούς η δυσκολία είναι να διαλέξουν ποιο από όλα τους ταιριάζει περισσότερο. Ένα από τα προβλήματα αυτού του ζωδίου είναι η λήψη αποφάσεων, για αυτό και θαυμάζουν τους δυνατούς, αποφασιστικούς χαρακτήρες που έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Η Μάργκαρετ Θάτσερ –Ζυγός η ίδια –αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για τους Ζυγούς, όπως άλλωστε και ο Ιβ Σεν Λοράν και ο Βιντάλ Σασούν για τη προσφορά τους στο χώρο της μόδας. Τα δυναμικά ζευγάρια προσελκύουν τους Ζυγούς, που παραπαίουν ανάμεσα στην επιθυμία τους να βρουν την ισορροπία τους με ένα σύντροφο και στην τάση τους να παλέψουν ολομόναχοι ενάντια στις αδικίες της ζωής.

 

 

Συνήθως οι Ζυγοί έχουν ανάγκη να νιώθουν πως τους αγαπούν. Όσο περισσότερο τους ενθαρρύνουν, τόσο πιο ευτυχισμένοι γίνονται. Έτσι, όταν ανήκουν σε μια ομάδα τονώνεται η αυτοπεποίθησή τους και αν διαλέξουν καλό συνεργάτη, έχουν ήδη ανέβει το πρώτο σκαλοπάτι της επιτυχίας. Αν είστε ένας Ζυγός που ονειρεύεται την αναγνώριση, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε τις αδικίες που γίνονται γύρω σας και να σκεφτείτε τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες για όλους.

 

 

Οι Ζυγοί δεν είναι πάντα τόσο ευαίσθητοι όσο φαίνονται και πολλές φορές παλεύουν με νύχια και με δόντια για να επιτύχουν το σκοπό τους. Η θέση της Αφροδίτης στο γενέθλιο χάρτη τους υποδηλώνει τον τομέα στον οποίο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν δημοτικότητα. Αν οι γωνιακές όψεις είναι ευνοϊκές, δε θα δυσκολευτούν να αποκτήσουν δόξα και τιμές.

zodia-zvdia-22