Ζυγός και Πάθος

zwdia-zygos

Κοινοποίηση:

Όπως όλα τα ζώδια του Αέρα, ο Ζυγός είναι ψυχρός, λογικός και απόμακρος. Τα συναισθήματά του είναι πολύ δυνατά και καθώς είναι Παρορμητικό ζώδιο, έχει την τάση να τα εκφράζει με μεγάλη ένταση. Οι Ζυγοί πηγαίνουν συνήθως από το ένα άκρο στο άλλο. Μπορεί να δείχνουν τελείως αδιάφοροι τη μια ημέρα και να συγκλονίζονται από πάθος την επόμενη. Τα αισθήματά τους χαρακτηρίζονται από αστάθεια και συχνές εναλλαγές. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και έχει για κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα. Για αυτό, το πάθος του εκφράζεται περισσότερο στις στενές διαπροσωπικές σχέσεις τόσο αυτές που περιλαμβάνουν αισθήματα αγάπης, όσο και εκείνες που είναι γεμάτες ανταγωνισμό.

 
Παρά την εικόνα του ειρηνοποιού που δίνουν, αγαπούν τις συζητήσεις και δε θα διστάσουν να «χωθούν» σε μια καλή συζήτηση με μεγάλη ζέση, απολαμβάνοντας την πνευματική διέγερση που θα τους προσφέρει η ανταλλαγή απόψεων. Μάλιστα, περηφανεύονται ότι έχουν την ικανότητα να βλέπουν και τις δυο πλευρές ενός θέματος και πάντα λαμβάνουν υπόψη τους την αντίθετη από τη δική τους άποψη, προσπαθώντας να είναι δίκαιοι και αντικειμενικοί. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πάθος τους. Η αντικειμενικότητα και η δικαιοσύνη απέναντι σε όλους, ακόμα και στους αντιπάλους τους.Επίσης οι Ζυγοί αγαπούν με πάθος την αρμονία και αγωνίζονται να γεμίσουν  με ομορφιά τη ζωή τους συχνά μέσα από την τέχνη.

 
Αναμφίβολα, ο έρωτας, η φιλία και οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις ενδιαφέρουν τους Ζυγούς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πρόκειται για ένα ζώδιο που έχει μεγάλη ανάγκη από συντροφικότητα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι Ζυγοί μισούν την μοναξιά. Δε νιώθουν ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι παρά μόνο όταν βρίσκονται κοντά σε άλλους ανθρώπους.

zodia-zvdia-22