Ζυγός και Πεπρωμένο

ζωδιο-ζυγος

Κοινοποίηση:

Ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα ή τον Τοξότη προσφέρει ηρεμία στο Ζυγό. Οι σύντροφοι, που τόσο έχει ανάγκη αυτό το ζώδιο, θα είναι στο πλευρό του για να του δώσουν την ηθική υποστήριξη όταν τη χρειάζεται, βοηθώντας έτσι το Ζυγό να αναπτύξει μια αίσθηση εσωτερικής αρμονίας. Όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Κριό,οι Ζυγοί θα πρέπει να τα βγάζουν πέρα μόνοι τους και να πάψουν να βασίζονται στους άλλους για να προωθήσουν το σκοπό τους. Θα πρέπει να βάζουν μπροστά μόνοι τα σχέδιά τους, χρησιμοποιώντας την έμφυτη διπλωματία τους.

 
Η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι τεταμένη για τους Ζυγούς που έχουν το Βόρειο Δεσμό σε ένα από τα ζώδια της Γης. Ο Γήινος Δεσμός τους ζητάει να εφαρμόσουν τα ιδανικά τους για παγκόσμια ειρήνη και φιλία. Μπορεί να αναγκαστούν να λερώσουν τα χέρια τους αν και οι προσπάθειές τους θα ανταμειφθούν. Ο Βόρειος Δεσμός στα ζώδια του Αέρα τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα και υπόσχεται πως οι Ζυγοί θα διαλέξουν το σωστό δρόμο την κατάλληλη στιγμή, ενώ η επιδοκιμασία των γύρω τους θα ενισχύει την ευφορία τους. Όταν ο Βόρειος Δεσμός πέφτει σε ένα από τα ζώδια του Νερού, οι Ζυγοί μπορεί να ανακαλύψουν ότι πρέπει να προσέχουν τις επιπτώσεις που έχει η στάση τους στους στενούς συνεργάτες τους. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστούν στις ανάγκες των άλλων πριν μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις δικές τους και να εκμεταλλευτούν το δυναμικό τους.

 
Η εξισορρόπηση των αναγκών του ηλιακού ζωδίου τους με τις πιο υλικές απαιτήσεις των Δεσμών μπορεί να αποδεχθεί δύσκολη και εξαιρετικά λεπτή επιχείρηση. Ο στόχος των Ζυγών θα πρέπει να είναι ο αρμονικός συνδυασμός αυτών των δύο διαφορετικών αρχών, αλλά αυτό δε συμβαίνει πάντα αυτόματα και συχνά χρειάζεται να αντιμετωπίζουν τη ζωή πιο άμεσα και δυναμικά.

zodia-zvdia-22