Ζυγός και Περιουσία

ζωδια-ζυγος-zwdia-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Οι Ζυγοί –που είναι ζώδιο του Αέρα- δεν ψάχνουν για υλικά αντικείμενα για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους ούτε τα θεωρούν σαν το δρόμο για τον πλούτο και την ευμάρεια. Για αυτό το ζώδιο, ο σημαντικότερος ρόλος της ιδιοκτησίας είναι ότι αποτελεί ένα μέσο για να φέρουν λίγη περισσότερη ομορφιά στον κόσμο, ικανοποιώντας έτσι τη βαθιά συναισθηματική τους ανάγκη για αρμονικό περιβάλλον. Σαν το συναδελφικό τους ζώδιο, που κυβερνάται και αυτό από την Αφροδίτη, τον Ταύρο, οι καλλιτέχνες Ζυγοί ξέρουν να διαλέγουν καλόγουστα στολίδια, άψογα ρούχα και ελκυστικούς πίνακες ή φωτογραφίες. Το αν τα σχετικά κομμάτια είναι αντίκες ή μοντέρνα, έχει μικρή σημασία. Αυτό που μετράει είναι η ωραία γραμμή, τα απαλά χρώματα, το να είναι ευχάριστα στο μάτι και να «δένουν» με το υπόλοιπο περιβάλλον.

 
Παρά την αγάπη τους για αρμονία, τα αποκτήματα των Ζυγών είναι συχνά εκκεντρικά. Συχνά η τάση «παλαβομάρας» που τους διακρίνει, τους κάνει να αποκτήσουν ένα δύο πολύ εκκεντρικά αντικείμενα τα οποία θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα αν οι φίλου τους τα προσέξουν και τα σχολιάσουν. Συνήθως η ίδια τάση εκκεντρικότητας μπορεί να βρεθεί στην πολυαγαπημένη συλλογή των Ζυγών από δίσκους, cd, ή DVD. Τα αντικείμενα που διεγείρουν τη σκέψη, τους ελκύουν πάντα και οι περισσότεροι Ζυγοί χαίρονται τόσο να μιλούν για τα υπάρχοντά τους όσο και να τα θαυμάζουν!

 
Η αγάπη του Ζυγού για το όμορφο περιβάλλον αντανακλάται συνήθως στην ατομική του εμφάνιση που τείνει να είναι κομψή και καλόγουστη, αλλά ποτέ επιδεικτική. Οι Ζυγοί αρέσκονται επίσης να ναρκισσεύονται και τα ακριβά καλλυντικά στο ντουλαπάκι του λουτρού κατέχουν ιδιαίτερα υψηλή θέση στη λίστα των πολύτιμων αποκτημάτων.

zodia-zvdia-22