Ζυγός και Πνεύμα

γυναικα-ζυγος-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Καθώς είναι γεννημένοι σε ένα ζώδιο του Αέρα που συνδέεται άμεσα με τη συντροφικότητα, αναμενόμενο είναι πως οι Ζυγοί επιζητούν τη διανοητική επαφή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια έντονη ανάγκη να βρουν την «αδερφή ψυχή» και ο νους τους λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν υπάρχει κάποιος άλλος δίπλα τους για να εξισορροπήσει τις ιδέες τους και να τους βοηθήσει να πάρουν κάποια απόφαση. Συχνά παρατραβάνε το σχοινί και αφήνουν τους συντρόφους τους να σκέφτονται αντί για εκείνους. Συνήθως έχουν μια εξαιρετική ικανότητα να βρίσκουν πρωτότυπες λύσεις που συνδυάζουν με επιτυχία τις δικές τους ιδέες με τις ιδέες των άλλων ανθρώπων γύρω τους.
Η τάση που έχει ο νους του Ζυγού να βλέπει όλες τις πλευρές ενός ζητήματος είναι ταυτόχρονα η μεγαλύτερη δύναμη και η χειρότερη αδυναμία του. από τη μία πλευρά, η τάση τους αυτή κάνει τους Ζυγούς εξαιρετικά ικανούς να χαράξουν κάποια στρατηγική, καθώς καταφέρνουν να προβλέψουν όλες τις πιθανότητες. Από την άλλη, τους εμποδίζει να πάρουν κάποια οριστική απόφαση καθώς ζυγίζουν και ξαναζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά μιας υπόθεσης διαρκώς, προσπαθώντας να βρουν την πιο δίκαιη λύση. Πρέπει λοιπόν να θυμούνται πως η δράση είναι το ίδιο απαραίτητη με τη σκέψη και πως όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, είναι το ίδιο ικανοί να δράσουν όπως και όλοι οι άλλοι γύρω τους.
Η περίφημη αγάπη των Ζυγών για την ομορφιά και την αρμονία, τους σπρώχνει πολλές φορές να ασχολούνται με καλλιτεχνικά θέματα. τίποτα δεν απολαμβάνει περισσότερο ένας Ζυγός από το να συζητάει τις πρόσφατες καλλιτεχνικές προτιμήσεις του με τους φίλους του και σε τέτοιες συζητήσεις είναι που εκδηλώνεται όλη του η ευφυΐα.