Ζυγός και Προβλήματα

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Για τους Ζυγούς τα προβλήματα αρχίζουν όταν η έμφυτη αγάπη τους για δικαιοσύνη, ειρήνη και αρμονία εμποδίζει την κρίση τους. Αυτά τα άτομα θέλουν τόσο απεγνωσμένα να διατηρήσουν τη γαλήνη και την ηρεμία –ιδιαίτερα στις στενές σχέσεις –που κάνουν συμβιβασμούς για τους οποίους μετανιώνουν. Άλλες φορές πάλι, ο Ζυγός καιροσκοπεί, αρνούμενος να κάνει οποιαδήποτε κίνηση από φόβο μήπως αναστατώσει ή ενοχλήσει τους άλλους, ή προσπαθεί να κάνει τα πάντα για τους άλλους προκειμένου να διατηρήσει την ειρήνη. Αυτό κάνει τους άλλους να τον κατηγορούν για αναποφασιστικότητα ή ανειλικρίνεια, κατηγορίες που τον απελπίζουν αλλά που, συχνά, δεν ξέρει πώς να τις αποφύγει.

 
Ο Ζυγός τα καταφέρνει περίφημα όταν ασχολείται με τα προβλήματα των άλλων γιατί εκμεταλλεύεται το έμφυτο τακτ και τη διπλωματία του και χρησιμοποιεί την απαράμιλλη ικανότητά του να ζυγιάζει όλες τις συνέπειες. Είναι ιδιαίτερα καλός στο να βρίσκει συμβιβαστικές λύσεις και να πείθει τους ενδιαφερόμενους να τις δεχτούν. Τους χρειάζεται, όμως, πολύς περισσότερος χρόνος για να βρουν λύσεις στα δικά τους προβλήματα, ιδίως όταν πέφτουν θύματα της μανίας τους για τελειότητα. Οι Ζυγοί θα πρέπει να θυμούνται πως και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να γίνουν συμβιβασμοί και όχι απαραίτητα μόνο εκ μέρους τους.

 
Σαν Παρορμητικό ζώδιο. Ο Ζυγός αναγνωρίζει την ύπαρξη των προβλημάτων και χρησιμοποιεί το μυαλό του για να βρει τη λύση τους. Δυστυχώς, όταν έρχεται η στιγμή να δράσει, μερικές φορές διστάζει, ή οπισθοχωρεί και αλλάζει γνώμη. Ο Ζυγός μπορεί να διδαχθεί πολλά από τον Κριό που δρα άμεσα.

zodia-zvdia-22