Ζυγός και σεξ

Κοινοποίηση:

Ουσιαστικά αργοί στη λήψη αποφάσεων, οι Ζυγοί φοβούνται μήπως παγιδευτούν από τις συναισθηματικές και φυσικές ανάγκες μιας στενής σχέσης. Αυτός ο συνδυασμός τους δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα, γιατί οι Ζυγοί νιώθουν την ανάγκη μιας σχέσης περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του ζωδιακού. Ωστόσο συχνά το βρίσκουν αδύνατο να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο εραστές, ή ακόμα και να αποφασίσουν αν θέλουν πράγματι να δεσμευτούν συναισθηματικά από ένα πρόσωπο.

 
Σεξουαλικά οι Ζυγοί αναζητούν τον τέλειο σύντροφο. Έτσι δεν είναι ασυνήθιστο να βρει κανείς Ζυγούς που εξιδανικεύουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες πλέκοντας γύρω τους έναν ιστό ο οποίος ελάχιστη σχέση έχει με τις πραγματικές τους εμπειρίες. Αυτό βαθαίνει τη σύγχυσή τους για το είδος του εραστή που αναζητούν. Μπορεί, όμως, με την ωριμότητα να αποκρυσταλλωθούν όλα, και να αναγνωρίσουν επιτέλους ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο ιδανικός όσο τον είχαν φανταστεί. Συνέπεια της αναζήτησής τους αυτής είναι ο κίνδυνος να καταφύγουν σε ένα από τα δυο άκρα, είτε δηλαδή να προβούν σε κάθε είδους πειραματισμό, είτε, από την άλλη πλευρά, να επιλέξουν την ολοκληρωτική αποχή.

 
Οι Ζυγοί βυθίζονται πολύ στις απολαύσεις, κι όσοι βρουν την πληρότητα σε ένα σύντροφο θα περνούν ώρες χαϊδεύοντάς τον.

zodia-zvdia-22

 
Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την εξυπηρετικότητα και την προσαρμοστικότητά τους στις ανάγκες των άλλων, έτσι μπορεί να είναι υπέροχοι και κατά κάποιο τρόπο φλογεροί εραστές. Ωστόσο, ο αληθινός δρόμος για την καρδιά τους περνά από το φλερτ. Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών ή μια κολακευτική φιλοφρόνηση θα βοηθήσει να λιώσει το μερικές φορές παγωμένο εξωτερικό τους περίβλημα.