Ζυγός και Τύχη

zwdia

Κοινοποίηση:

Οι Ζυγοί έχουν συνήθως οξύνοια στα οικονομικά και εκτιμούν ταχύτατα τις τάσεις της αγοράς. Έχουν ταλέντο στις επικερδείς επενδύσεις, αν και μπορεί μερικές φορές να αποδειχθούν αφελείς σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις.
Ανυπόμονοι να καταπιαστούν μια καινούριες ιδέες, δε φοβούνται τα ρίσκα και τους αρέσει να παίρνουν μέρος σε νεωτεριστικά σχέδια. Ωστόσο, με την ικανότητά τους να βλέπουν και τις δύο όψεις μιας κατάστασης, το σκέφτονται πολύ προσεκτικά πριν μπουν στο παιχνίδι. Τους αρέσει να εξασφαλίζουν την αναγκαία υποστήριξη (οικονομική ή συναισθηματική) πριν ξεκινήσουν κάτι. Προτιμούν να εξετάζουν κάθε δυνατή πλευρά και από εκεί βγαίνει η φήμη τους του αναποφάσιστου.

 
Αλλά και αν ακόμα τους λείπουν τα αναγκαία κεφάλαια ή η ειδικότητα, δε δυσκολεύονται να αποκτήσουν την απαιτούμενη υποστήριξη ή συμβουλή με τη βοήθεια της ιδιαίτερα πειστικής τους φύσης και δε έχουν καμιά επιφύλαξη στο να χρησιμοποιήσουν όλη τους τη γοητεία και διπλωματία ώστε να δημιουργήσουν οι ίδιοι την τύχη τους. Πράγματι, συχνά θα καλλιεργήσουν φιλίες στις κατάλληλες θέσεις και θα κάνουν επαφές οι οποίες θα αποδειχθούν επωφελείς αργότερα. Ζυγίζουν γρήγορα τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης και παρά τη φήμη που έχουν ως αναποφάσιστοι, συχνά καταλήγουν σε γρήγορα συμπεράσματα.

 
Οι Ζυγοί έχουν την ικανότητα να δημιουργούν την ίδια τους την τύχη χρησιμοποιώντας τη φοβερή τους πειθώ. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται συνήθως με τέτοια λεπτότητα και διπλωματία, που μερικοί αντίπαλοι μπορεί να μη συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα καθοδηγούνται σε προτάσεις ή συμβουλές που πιθανόν να χρησιμοποιηθούν από το Ζυγό για να κερδίσει ή να επεκτείνει την επιχείρησή του.

zodia-zvdia-22