Ζυγός και Χιούμορ

zwdia

Κοινοποίηση:

Οι Ζυγοί έχουν μια λεπτή αίσθηση του χιούμορ και σπάνια θα γελάσουν μέχρι που να χάσουν το έλεγχο. Η ισορροπία είναι η λέξη κλειδί για αυτούς, κάτι που ισχύει και στην κωμωδία όπως και στις υπόλοιπες καταστάσεις. Σαν διανοητικό ζώδιο του Αέρα, οι Ζυγοί τείνουν να απολαμβάνουν την ευστροφία και τα λογοπαίγνια πάνω από όλα. Τα αγαπημένα αστεία της παιδικής τους ηλικίας ήταν συχνά του είδους «Πως ονομάζεις ένα;…». Όπως και οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί μπορεί να επιδείξουν ταλέντο ηθοποιίας, που το χρησιμοποιούν για να διανθίσουν μια αστεία ιστορία με τις κατάλληλες κινήσεις και ήχους.

 
Για του Ζυγούς είναι σημαντικό να μοιράζονται τις διασκεδαστικές στιγμές τους με τους άλλους γιατί δεν τους αρέσει να γελούν μόνοι. Απολαμβάνουν επίσης να είναι μέρος του ακροατηρίου μιας αστείας ταινίας ή σόου. Είναι ιδανικοί σύντροφοι για ανθρώπους με χιούμορ, γιατί λατρεύουν την ψυχαγωγία. Οι δικές τους προσπάθειες είναι συνήθως λεπτές, έξυπνες και πολύ εμφανείς και προσέχουν αμέσως μια διασκεδαστική φωτογραφία ή μια αστεία αντιπαράθεση ανθρώπων ή αντικειμένων. Σε πολλούς Ζυγούς, όπως και στους Λέοντες, αρέσει να τραβούν τν προσοχή των άλλων. Τα πιο εξωστρεφή άτομα του ζωδίου θα χρησιμοποιήσουν το χιούμορ τους για να συγκεντρώσουν την προσοχή πάνω τους. Θα καταφύγουν επίσης σε χιουμοριστικά σχόλια για να απαλύνουν καταστάσεις έντασης.

 
Πολλοί Ζυγοί απεχθάνονται τις κατά μέτωπο συγκρούσεις. Επομένως, θα προσπαθήσουν να κάνουν τους συνεργάτες ή συναδέλφους τους να γελάσουν ώστε να αποκατασταθεί η αρμονία. Αν υπήρξαν ήδη διαπληκτισμοί, οι Ζυγοί προτιμούν να προσποιηθούν ότι δε συνέβη τίποτε και θα δείξουν κάποια γελοιογραφία στην εφημερίδα ή θα προσπαθήσουν να βρουν μια κωμωδία στην τηλεόραση.

zodia-zvdia-22