Ζυγός και Χρήμα

zwdia-zygos-zodia

Κοινοποίηση:

Μην αφήσετε την επιφανειακή αναποφασιστικότητα των Ζυγών να σας παρασύρει. Στην πραγματικότητα, ο Ζυγός εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις και ζυγίζει τις πιθανότητες. Οι Ζυγοί έχουν στρατηγικές ικανότητες και από τη στιγμή που θα πάρουν την απόφαση και θα αφοσιωθούν σε κάτι, γίνονται πολύ επιτυχημένοι στον τομέα που διάλεξαν. Για να χρησιμοποιήσουν εποικοδομητικά τις διπλωματικές τους ικανότητες, χρειάζονται στόχους, κατά προτίμηση σαν μέλη μιας ομάδας. Έχουν έντονο σεβασμό για τους στόχους και τα όνειρα των άλλων και επιζητούν την καλύτερη δυνατή συνεργασία μαζί τους. Συχνά, ωστόσο, νιώθουν να ταλαντεύονται ανάμεσα στο ιδανικό τους, που είναι ένας ειρηνικός, δίκαιος κόσμος και στην πραγματικότητα (όπως τη βλέπουν αυτοί), όπου μόνο οι ισχυρότεροι επιβιώνουν, Κι όμως, παρά τα ιδανικά τους, τείνουν να ακολουθούν τις δικές τους μεθόδους, που θεωρούνται ανέντιμες απ’ όσους δεν ενστερνίζονται την άποψη των Ζυγών για τη ζωή.

 
Οι Ζυγοί αγαπούν τα όμορφα πράγματα που βέβαια έχουν και οικονομική αξία, και συνήθως τα αποκτούν. Η ομορφιά γύρω τους δρα σαν ασπίδα, προστατεύοντάς τους από την άσχημη πλευρά της ζωής, κάνοντας τον κόσμο να φαίνεται πιο όμορφος κι έτσι βοηθώντας τους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Για να το πετύχουν αυτό, συχνά γίνονται σπάταλοι και εκκεντρικοί, μερικές φορές επιδεικνύοντας έναν έντονο εγωισμό.

 
Οι Ζυγοί έχουν την τάση να χρησιμοποιούν τις διπλωματικές τους ικανότητες για να πείθουν τους άλλους να τους δίνουν ό,τι θέλουν. Συχνά είναι σπάταλοι με τα χρήματά τους, ξοδεύοντάς τα σε πράγματα που τους δίνουν ευχαρίστηση. «Ισορροπώ» ισχυρίζεται ο Ζυγός, αλλά είναι ο διευθυντής της τράπεζάς τους που θα αγωνιστεί για να καλύψει τους λογαριασμούς των όμορφων πραγμάτων που αρέσκονται να αγοράζουν οι Ζυγοί.

zodia-zvdia-22