Ζυγός και Χωρισμός

zygos

Κοινοποίηση:

Για τους Ζυγούς, ζωή σημαίνει σχέσεις και συνήθως έχουν πάντα σύντροφο ακόμα κι όταν αυτός δεν είναι ο ιδανικός. Όσοι γεννιούνται κάτω απ’αυτό το ζώδιο δε χρειάζονται απαραίτητα την «αληθινή αγάπη» προκειμένου να διατηρήσουν μια σχέση. Όμως η ανικανότητα να υποφέρουν τη δυσαρμονία μιας σχέσης τους κάνει απρόθυμους να παραμείνουν σε μια δυσάρεστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ζυγός είναι ζώδιο επιρρεπές και στο χωρισμό και στο δεύτερο γάμο. Οι Ζυγοί μπορεί να είναι καλοί στο να λύνουν προβλήματα και πολύ ευτυχισμένοι όταν ικανοποιούν τις ανάγκες του συντρόφου τους εις βάρος των δικών τους. Από τη στιγμή όμως που μια σχέση αρχίζει να προκαλεί δυσαρέσκεια, ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

 
Πάντως οι Ζυγοί είναι πολύ ευγενικοί για να φύγουν με τρόπο που θα προκαλέσει πόνο. Οι παρτενέρ είναι πολύ πιθανό να βρουν τα ρούχα πλυμένα ή το ψυγείο γεμάτο έτοιμα γεύματα. Οι Ζυγοί δε κάθονται να πολυεξετάσουν τους όρους του χωρισμού φτάνει να πιστεύουν πως είναι δίκαιοι. Μόνο αν είναι οι «ριγμένοι» θα χάσουν τη γαλήνια φήμη τους και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για ένα τίμιο διακανονισμό. Συνήθως οι Ζυγοί θέλουν να διατηρούν καλές σχέσεις με τους πρώην παρτενέρ τους, ανεξάρτητα από τις αιτίες του χωρισμού, Επειδή ποτέ δεν κρατούν κακία, τους είναι δύσκολο να καταλάβουν γιατί κρατούν οι άλλοι.

 
Ο Ζυγός είναι ονομαστός για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο να πάρει αποφάσεις καθώς και για το ότι συχνά αλλάζει γνώμη. Συχνά οι Ζυγοί αμφιταλαντεύονται μεταξύ  του να φύγουν ή να μείνουν, δηλαδή μεταξύ μιας ευγενικής επιθυμίας να μην πληγώσουν το σύντροφο και μιας ακατάσχετης ανάγκης να ξεφύγουν από τη δυσαρμονία. Μπορούν επίσης εύκολα να διχαστούν μεταξύ της συζυγικής τιμιότητας και της συγκίνησης που προσφέρει μια νέα σχέση.

zodia-zvdia-22