Αστρολογος Πανσεληνος Ν Σεληνη Ιουνιος 2016

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

αστρολογος ιουνιου 2016 πανσεληνος νεα σεληνη

Αυτό το μήνα έχουμε μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, 3:00 ET. Οι Δίδυμοι, το πρώτο ζώδιο του αέρα, δηλώνει την ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία και αλληλεπίδραση. Στην αστρολογία, οι Δίδυμοι κυβερνούνται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο των Θεών. Ο τομέας των Διδύμων είναι η ψυχική σφαίρα: η επικοινωνία, η ομιλία, η γραφή, η εκπαίδευση, το εμπόριο και τα ταξίδια.

Δεδομένου ότι όλα τα Νέα Φεγγάρια είναι “χρόνος σποράς», αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για δείξετε τις προθέσεις σας να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για να γράψετε. Η Νέα Σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε τους στόχους σας για τις επόμενες τριάντα ημέρες.

 

Εάν θέλετε να αξιοποιείστε την ενέργεια των Διδύμων ίσως να θέλετε να εξετάσετε τους στόχους σας που αφορούν τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνείτε και πώς λαμβάνεται το μήνυμά σας από τον απέναντι.

zodia-taro-45

Η μάθηση είναι επίσης μέρος του πεδίου των Διδύμων, όπως είναι και ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό μας. Επίσης, ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων των Διδύμων είναι η κοινωνικοποίηση και η ανταλλαγή πληροφοριών. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, η επούλωση του διαχωρισμού που μπορεί να συμβεί όταν τα δίδυμα χωρίζονται, αποτελεί μέρος της δουλειάς που χρειάζεται, για να γίνει κάποιος ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Δίδυμοι είναι μεταβλητό ζώδιο, ο χαμαιλέοντας του ζωδιακού κύκλου. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι πιο ευέλικτος στην ψυχοσύνθεση του. Αισθάνεστε σαν να έχετε “κολλήσει” ή σαν να βρίσκεστε σε τέλμα; Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας δίνει μια ανάσα φρέσκου αέρα και την ευκαιρία να εκτιμήσετε το χιούμορ στη ζωή. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πετύχετε; Να γράψετε μια λίστα με τους στόχους σας είναι το πρώτο βήμα.

Η Πανσέληνος στις 20 Ιουνίου, στις 11:03 ET, πέφτει στο αισιόδοξο και δυναμικό ζώδιο του Τοξότη. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει στο αποκορύφωμα καταστάσεις και γεγονότα που ξεκίνησαν κατά την Νέα Σελήνη. Ποιες προθέσεις σας στείλατε στο Πνεύμα κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης;

zvdia-zwdia-tarw

Κατά τη διάρκεια κάθε Πανσέληνου, ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε αντίθετα ζώδια, ο Ήλιος είναι σε ζώδιο του αέρα, τους Διδύμους και η Σελήνη σε ζώδιο της φωτιάς, τον Τοξότη. Η πολικότητα αέρα / φωτιάς έχει την τάση να «μιλάει πρώτα και να σκέφτεται έπειτα», αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση μιας πολύ αναγκαίας δράσης.

Ο Τοξότης τείνει να είναι αισιόδοξος, περιπετειώδης και καλοδιάθετος κατά κύριο λόγο, αλλά μπορεί να γίνει σφοδρός αντίπαλος όταν βρίσκονται σε κίνδυνο προσωπικές, πολιτικές και θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Ο Τοξότης ρωτά : «μπορείς να πράξεις τα όσα λες, χωρίς να αναγκάζεις τους άλλους να δουν τα πράγματα με το δικό σου τρόπο;». Η σκιώδης πλευρά του Τοξότη είναι ο δογματισμός και ο φανατισμός.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όλη αυτή η έντονη ενέργεια που επικεντρώνεται γύρω από μια τέτοια επεκτατική Πανσέληνο, την κάνει ιδανική για μια γιορτή: συγκεντρώστε τους φίλους σας και κάντε μια τελετή φωτιάς, μοιραστείτε εμπειρίες άλλων πολιτισμών και μακρινών χωρών. Είναι ιδανική νύχτα για να εμβαθύνετε την σοφία μέσω του διαλογισμού, της προσευχής και του ψαλμού.

Για ακόμη μια φορά, θυμηθείτε ποιους σπόρους δράσης ζητήσατε από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Η Πανσέληνος συνήθως φέρει τα αποτελέσματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia