ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/11 Σαββάτο

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 21/11 Σαββάτο taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Σπαθιών: Ουδείς  και τίποτα δεν δύναται και δεν πρόκειται να σας υποστηρίξει πια. Μια αρκετά μεγάλη μερίδα, με τον Δία   σε αρνητική όψη με τον κυβερνήτη τους, θα μάθει για  απιστίες  – προδοσίες  του αγαπημένου συντρόφου τους. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε αέρινο ή πύρινο  ζώδιο θα καταφέρουν επιτέλους να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην τωρινή  σχέση –  τον γάμο τους. Πολλά τα νέα άτομα  και οι προτάσεις τους, που καλείστε στο τώρα να ξεκαθαρίσετε

zodia-taro-45

Εύνοια με: Ιχθείς

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω  το Οχτώ των Σπαθιών: Πολλές και συχνές οι  εντάσεις και οι δυσκολίες, που θα βιώσουν οι περισσότεροι Ταύροι  της δεκαετίας του 1970+-80. Πολλά επίσης είναι αυτά που δεν θα γίνουν αποδεχτά πλέον. Έρωτες και δυνατές  αγάπες που έχουν εξελιχθεί μέσα στον χρόνο, θα τεθούν πλέον υπό πλήρη αμφισβήτηση και μάλλον μετά θα λήξουν.  Αυτοί που ζητούν επανένωση με ιδιαίτερο πρόσωπο του μακρινού παρελθόντος, θα δυσκολευτούν να το επιτύχουν σύντομα.

Εύνοια με: Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων: Για όσους η προδομένη και αδικημένη καρδιά – μυαλό τους,  έχει μαγνητιστεί από  κάτι νέο και ποιοτικό, ίσως αποφασίσουν και να  προχωρήσουν γρήγορα. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί σαν ερωτικοί σύντροφοι,  θα αποφασίσουν να δώσουν μια ακόμα και ύστερη  ευκαιρία για ερωτική επικοινωνία, στο πρώην ταίρι τους… με θετικότερες συνθήκες – περιβάλλοντα όμως  αυτήν την φορά.

Εύνοια με: Ταύρος

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Πέντε των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Ράβδων: Δυνατότητες και ικανός χρόνος για εξηγήσεις, θα δώσει η καλή  θέση της Αφροδίτης, στον οίκο του Ζυγού, έτσι ώστε  να μπορέσουν να εξισωθούν  οι ξεχασμένες και λεπτές ισορροπίες… μέσα σε συναισθηματικές σχέσεις που όμως τελικά το αξίζουν. Οι γεννημένοι του μεσαίου  10ημέρου, θα αντιμετωπίσουν  δύσκολες  συζητήσεις για την αναθέρμανση του ερωτικού δεσμού τους.

Εύνοια με: Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Πεντάκτινων: Δεν είναι αστρολογικά και ο πιο καλός μήνας στα τέλη του,  για κανένα ζωδιο της φωτιάς. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν πια την ψυχική – εσωτερική ανάγκη, να μείνουν τελείως  μόνοι τους,  καθώς δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον  στον ερωτικό δεσμό τους. Για αυτούς  που είναι αποφασισμένοι,  και που  έχουν ερωτική – διπλή  σχέση, ίσως αποφασίσουν να την αναθερμάνουν με ευχάριστες εκπλήξεις.

Εύνοια με: Κακρίνος

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Κυπέλλων: Οι γεννημένοι με Βόρειο ή και

Νότιο  Δεσμό της Σελήνης, σε ζώδιο αέρα, θα αποχωρήσουν οριστικά από την προσωρινή ή την δομημένη σχέση τους,  μιας και  τίποτα δεν θα τους δένει πια  εκεί. Οι έχοντες γενέθλιο Ουρανό σε Τοξότη  ή  Ταύρο,  θα επιστρέψουν,  σε έναν παλιό έρωτα, που πιθανόν θα τους δεχτεί εύκολα….και πάλι. Για αυτούς που έχουν αποχωρίσει από την σχέση τους τον τελευταίο καιρό ή  τις τελευταίες ημέρες, θα έχουν εύνοια από τον Ποσειδώνα στους ρομαντικούς  Ιχθύες…. για να κάνουν ξεκάθαρες συζητήσεις,  για επανασύνδεση.

Εύνοια με: Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δύο των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το δύο των Κυπέλλων: Ο μόνιμα ερωτευμένος – ρομαντικός  του ζωδιακού, θα δεχτεί νέες καταστάσεις ερωτικές  από την δυναμική  θέση του Ποσειδώνα, προκειμένου να οδεύσει μέσα στον δεσμό του για τι μέλλει γενέσθαι…. και πότε!  Οι περισσότεροι δεσμευμένοι, που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες, θα τερματίσουν τις επαφές  από την συναισθηματική σχέση τους λόγω απιστίας… όχι όμως μόνο του συντρόφου τους.

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Δεν υπάρχει θετική διάθεση, χρόνος και ενέργεια για νέες καθυστερήσεις και διπλωματικές συζητήσεις. Ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Άρη,  έχει θέσει πολύ  στενά όρια,  για να ολοκληρωθούν οι τελικές αποφάσεις… πριν γίνουν και άλλα λάθη. Αυτοί που έχουν κουραστεί πλέον,  από τις ίδιες έντονες συμπεριφορές του ερωτικού συντρόφου τους , θα φύγουν και δεν να δώσουν καινούργια  ευκαιρία. Για τους γεννημένους το πρώτο  και τρίτο 10ήμερο, και με ωροσκόπο σε  ζώδιο της γης, θα  βρεθούν,  σε νέα σχέση που θα τους δώσει αυτά που ειλικρινά τους αξίζουν.

Εύνοια με: Ιχθείς

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Κυπέλλων: Μια άκρως θετική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας…, όπου και θα πρέπει εμπράκτως να υπερασπιστείτε  τα θέλω σας  επιτέλους,  από προβληματικές συναισθηματικές  καταστάσεις, που σχετίζονται ευθέως με το συντροφικό σας ταίρι. Τώρα που ο πολέμαρχος Άρης έχει εγκατασταθεί  για τα καλά στον Ζυγό, πολλά  θα έρθουν στην φωτεινή  επιφάνεια…  όλα τα κρυμμένα λάθη, και οι σχετικές δράσεις … που ήδη υπήρχαν στην σχέση σας, και που  θα ζητήσουν οριστική λύση.

Εύνοια με: Τοξότης

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εννέα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Κυπέλλων: Η διάθεση σας για να μιλήσετε σε άτομα που μόλις τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει, θα σας ανοίξει περισσότερο τους ερωτικούς σας ορίζοντες με αποτέλεσμα να αισθανθείτε καλύτερα. Οι γηραιοί  που βιώνουν μοναξιά… θα έχουν την ευκαιρία κατά την περίοδο των διακοπών τους… να εμπλακούν σε καρμικό έρωτα. Οι γεννημένοι της δεκαετίας του 1960, που έχουν ψυχραθεί με τον άνθρωπο τους. ..θα τύχουν συναντήσεων που θα αποκαταστήσουν τους δεσμούς.

Εύνοια με: Σκορπιός

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Οι άπειρες προοπτικές για τόνωση  στα συναισθηματικά, για τους Υδροχόους όλων των δεκαημέρων,  δεν θα είναι σύνθετες. Είστε  το μόνο  ζώδιο, που θα τους πάρει άπειρο χρόνο για να οριστικοποιήσουν τις αποφάσεις τους. Οι γεννημένοι με Άρη σε ζώδιο της γης, πιθανόν να δεχτούν ιδιαίτερες πιέσεις για χωρισμό.  Για όσους έχουν γεννηθεί την δεκαετία του ‘70, θα  ισορροπήσουν τις καταστάσεις… προσωρινά… αλλά και μέχρι να βρουν κάτι πιο κοντά στις προδιαγραφές τους

Εύνοια με: Ταύρος

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Ερωτική επικοινωνιακή  κινητικότητα και καινούργιος καλός  κόσμος θα προκύψει  από τις 28 του μήνα και ύστερα στην πλειοψηφία των Ψαριών  που πλέον  δεν θέλουν να είναι  …μέσα σε σχέσεις και  μακροχρόνιους γάμους,  που δεν τους προσδίδουν  τίποτα  καλό πλέον. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, και μετά από αρκετή – ενδελεχή σκέψη …  θα επιστρέψουν σύντομα  σε παλαιότερη αγάπη και θα  επιφέρουν μεγάλες  ανατροπές.

Εύνοια με: Κριός

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._