ωροσκοπιο ημερας 17/06 Παρασκευη

zwdia-afriditi-krios

ωροσκοπιο ημερας 

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες σε αυτή την ημερήσια καταγραφή μας, ότι το ουράνιο στερέωμα του φετινού Ιουνίου είναι απρόβλεπτο. Μέσα στην ίδια μέρα εναλλάσσονται οι συμπαντικές προσπάθειες για επίθεση στον ανθρώπινο ψυχισμό από τη μία, και εξομάλυνση των δυσχερειών από την άλλη.

Ενδεικτικό είναι και το σημερινό παράδειγμα, με διάφορα διαστήματα αποκαλύψεων αλλά και αύξησης των εντάσεων. Η Σελήνη βρίσκεται τώρα στον Σκορπιό, και η μηνιαία συνεύρεσή της με τον Άρη (4:54 μμ) είναι μια όψη που μπορεί ανά πάσα στιγμή να οξύνει τα πνεύματα και τα νεύρα να χτυπήσουν κόκκινο.

zodia-taro-45

Στην προκειμένη περίπτωση, ξεκινά παράλληλα μια 11ωρη αμφίβολης διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 4:35 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Να θυμίσουμε ωστόσο ότι η επαφή του φεγγαριού με τον κόκκινο πλανήτη, έχει τη δυναμική να επιφέρει υπεροχή σε κάθε αθλητική ενασχόληση που απαιτεί σωματική επιδεξιότητα, από την καθημερινή εξάσκηση στο γυμναστήριο μέχρι τα επαγγελματικά αθλήματα (όπως το EURO…).

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μέσα σε ένα 24ωρο, άλλοι 4 ουράνιοι σχηματισμοί ενδέχεται να μας θέσουν σε άμυνα. Αρχικά έχουμε τον δυσχερή δεσμό 45 μοιρών που θα συνάψει η Αθηνά με την Δήμητρα (7:44 μμ). Αργότερα ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την Αθηνά (12:13 πμ της επομένης) και θα προχωρήσει σε έναν τραχύ δεσμό 45 μοιρών με την Δήμητρα (1:10 πμ της επομένης. Και η βασική εχθρική συμμαχία θα συντελεστεί στο τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα (6:30 πμ της επομένης).

Αυτή η σύγκρουση Κρόνου-Ποσειδώνα είναι η δεύτερη, από μια τριάδα που ξεκίνησε στις 26 Νοεμβρίου του 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου φέτος. Οι ισχυρές πιέσεις του Κρόνου για σκληρή δουλειά, λογική, δόμηση και πειθαρχία, είναι σε ασυμφωνία με την ψυχική ευαισθησία, τη δημιουργική φαντασία και τον ιδεαλισμό που κατοικοεδρεύουν στην κυριότητα του Ποσειδώνα.

zwdia shmera

Όμως οι σκοτεινές πλευρές και των δύο αυτών πλανητών, αφορούν τους φόβους, τις αμφιβολίες, την απαισιοδοξία, την αναταραχή, το χάος αλλά και τις ψευδαισθήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η αλληλεπίδρασή τους μέσω μιας οξείας όψης 90 μοιρών, μπορεί να μετατρέψει τον καθένα στον απόκληρο του περιβάλλοντός του. Η σύσταση υπό τις συνθήκες, είναι να μην πιέσετε να προχωρήσει ούτε η πλέον ατσαλωμένη δράση σας, ακόμη κι αν είστε βέβαιοι ότι τα νερά είναι γαλήνια. Ο θεός της θάλασσας βρίσκεται πάντα κάτω από αυτά…

Πάντως το σύμπαν θα κάνει πάλι την προσπάθειά του να μας βοηθήσει μέσω της Αφροδίτης, που αρχικά θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την στυλίστρια Ήρα (12:32 μμ), και στη συνέχεια θα εισέλθει στον στοργικό Καρκίνο (10:40 μμ) όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιουλίου. Παράλληλα ο Ερμής θα προσπαθήσει να κεντρίσει την θεραπευτική πλευρά αυτής της «επιδημίας», με μια αρμονική σχέση 72 μοιρών με τον Χείρωνα (11:05 μμ).

zwdia

Για να κλείσουμε αισιόδοξα, να αναφέρουμε ότι μέχρι ενός σημείου η έξοδος της Σελήνης από τον Σκορπιό για να μπει στον αισιόδοξο Τοξότη (4:35 πμ της επομένης), αποτελεί σαφή βελτίωση για τις επόμενες μέρες. Πάντως θα είναι καλό για όλους να διατηρούμε όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους και να μάθουμε να χαιρόμαστε για όσα έχουμε, υλικά αγαθά αλλά και αγαπημένα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love