Αστρολογια 2ο Δεκαημερο Αυγουστος 2017

zwdia-ζωδια-zwdio-αστρολογια

Κοινοποίηση:

Αστρολογία 11-20 Αυγούστου

Είμαστε ήδη στα μέσα Αυγούστου, μια λίγο πιο ήσυχη περίοδος αυτού του ιδιαίτερου καλοκαιρινού μήνα. Η όψη που θα κυριαρχήσει πλέον είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που αρχίζει το Σάββατο 12 Αυγούστου και αφορά την απόσταση από την 11η μοίρα της Παρθένου μέχρι την 28η μοίρα του Λέοντα, ενώ ο αγγελιαφόρος πλανήτης θα γυρίσει στην ορθή του θέση στις 5 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το χρονικό διάστημα διέπεται από τους συνήθεις κανόνες για τις ανάδρομες διαδρομές του Ερμή. Άρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αποφύγετε να υπογράψετε οποιαδήποτε συμφωνία και αναβάλετε για αργότερα κάθε σημαντική απόφασή σας.

 

Η μοναδική μέρα που παραδοσιακά θεωρείται ενδεδειγμένη για τέτοιες κινήσεις, είναι η 26η Αυγούστου που ο Ερμής θα έχει μια ήσσονος σημασίας συνεύρεση με τον Ήλιο.

zodia-zvdia-22

Η Αφροδίτη θα συναντήσει τη Δήμητρα (αστεροειδή) στις 12 Αυγούστου, ενώ και οι δύο θα λάβουν αρμονικές δέσμες φωτός από τον Ποσειδώνα. Όταν η θεά του έρωτα συναντά τη θεά της γονιμότητας, οι αισθήσεις καταλύουν τα όριά τους! Η αγάπη, το σεξ, η τρυφερότητα, η δημιουργικότητα, το καλό φαγητό είναι τα θέματα που θα επικρατήσουν.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μάλιστα το τρίγωνο του υδάτινου Ποσειδώνα με τις δύο κυρίες, θα αυξήσει ουσιαστικά την ένταση των αισθημάτων και θα τους προσδώσει μια απόκοσμη και σχεδόν υπερβατική χροιά… Γι’ αυτό φροντίστε όλοι να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ρόδινες δονήσεις του σύμπαντος!

Στις 13 Αυγούστου ο Ερμής θα έχει ξεκινήσει την ανάδρομη διαδρομή του, όπου θα επαναλάβει το τρίγωνο που σχημάτισε στις 8 μήνα με την σοφή Αθηνά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε ξανά – ακόμη και να αναθεωρήσετε – τις στρατηγικές κινήσεις σας για το μέλλον. Παράλληλα ο Κρόνος θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο, κάτι που θα προσδώσει σταθερότητα στη μέρα. Να ξέρετε πως ό,τι επεξεργαστείτε τώρα, θα έχει ουσιώδη και μακροπρόθεσμη δυναμική – τα στοιχεία που εξουσιάζει ο Κρόνος!

zwdia

Μπορεί η 15η Αυγούστου να είναι μια ανέμελη και γιορτινή μέρα για τους ανθρώπους, όμως το σύμπαν θα βρίσκεται σε προκλητική δραστηριότητα. Μια σύνθεση από την Αφροδίτη, τον Δία και τον Πλούτωνα θα αρχίσει να στήνει ένα Τ-τετράγωνο που θα σχηματιστεί μέχρι τις 17 του μήνα, ενώ θα περιλάβει και την Δήμητρα στις 21 Αυγούστου.

Έτσι η Αφροδίτη θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Πλούτωνα, διαχέοντας στην ατμόσφαιρα από «λαθραίες» μέχρι και επιβλαβείς μαγνητικές δονήσεις! Παράλληλα η λάγνα θεά θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία, για να προσθέσουν λίγη υπερβολή στη συνταγή… και παρά την απόλαυση και τη φαντασία που θα διανείμουν απλόχερα, καλό θα είναι να περιοριστείτε σε αυτά και να μην εξοκείλετε!

zwdia

Υπό το ίδιο πνεύμα, η Εστία θα είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 15 Αυγούστου, κάτι που θα κάνει πολλούς κάπως συγχυσμένους όσο αφορά τις υποσχέσεις τους – ίσως και να προσπαθήσουν να «αποδράσουν» από την πραγμάτωσή τους. Να είστε σε εγρήγορση!

Τα μάτια όλων ωστόσο, πρέπει να εστιάσουν στη 16η Αυγούστου που ο Ήλιος θα συναντήσει τον Βόρειο Δεσμό του Λέοντα. Αυτό σημαίνει πως ό,τι σας φέρει αυτή η μέρα, ενδέχεται να είναι το καρμικό σας εισιτήριο για όσα ονειρεύεστε η ονειροπολείτε! Στη συνέχεια το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στις 20 Αυγούστου, θα αποτελέσει μια επιπλέον αισθητή ώθηση για πρόοδο, καθώς τα κίνητρά σας (Άρης) θα συναντήσουν τον απαραίτητο ενθουσιασμό (Δίας) για την επιτυχία!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot