Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 09/08 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Ο άνθρωπος σας έχει την καλή διάθεση, να σας μιλήσει για καταστάσεις, που συσχετίζονται με δεσμεύσεις – γάμο – οικογένεια. Και όχι μόνο!
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Δεν έχετε χρόνο για να ασχολείστε με άτομα, που πολλάκις στο παρελθόν, έχουν δείξει με τον τρόπο τους, ότι δεν σας ταιριάζουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Οι σκέψεις που κάνετε για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο από τα παλιά, ίσως και κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, να σας ωθήσουν να τον ψάξετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από τα επόμενα λόγια που θα σας κάνει, το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα και να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Οι φίλοι σας, έχουν να σας πουν την προσωπική τους άποψη για την καινούργια σχέση που έχετε κάνει. Ίσως και να μην σας αρέσουν τα σχόλια τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zvdia-taro-00

Παρθένος
Ο έρωτας που σας κυκλώνει, είναι το μόνο σίγουρο ότι θα σας κατακτήσει. Όλοι αυτόν τον μήνα, θα βρουν το ταίρι τους… ακόμη και μέσα από επανασύνδεση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικονομικά σας, που χρειάζονται την προσοχή σας. Οι έρωτες και οι σχέσεις, μπορούν σίγουρα να σας περιμένουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε κάποια ερωτικά λόγια να σας έρχονται από την μεριά, ενός φιλικού σας προσώπου, ή ενός συνεργάτη.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Αν δεν έχετε διάθεση να παίξετε το παιχνίδι της αγάπης, το καλύτερο θα ήταν, να μην ξεκινήσετε κάτι που στο τέλος … θα πληγώσει όλες τις πλευρές.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Τα αισθήματα σας, για ακόμη μια φορά δεν βρίσκουν ανταπόκριση, από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Άρα πάρτε και εσείς τις αποφάσεις σας τις τελικές.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Όπου ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε πάντα ένα μικρό καλάθι. Στην τωρινή αισθηματική περιπέτεια που έχετε εμπλακεί… μην περιμένετε και θεαματικές εξελίξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μην χαρίζετε το χαμόγελο και την καλή σας την ενέργεια σε άτομα, που δείχνουν, ότι δεν μπορούν να σας επιστρέψουν κάτι ανάλογο, ή δεν τους ενδιαφέρετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

astrologia-zwdia-oroskopio-67