Αγίου Βαλεντίνου με Δώρο τον Ανάδρομο Ερμή

56414-erwtiko-savvatokyriako

Αγίου Βαλεντίνου :  Η σκιά του ανάδρομου Ερμή πέφτει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντινου και θα δούμε τι σημαίνει για το κάθε ζώδιο!

Αγίου Βαλεντίνου : Έχουμε απολαύσει συλλογικά μέχρι στιγμής, μια δεκαετία χωρίς συνέπειες από τον ανάδρομο Ερμή! Όλα αυτά όμως πρόκειται να αλλάξουν στις 16 Φεβρουαρίου – λίγες μέρες μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δυστυχώς, τα κουτιά με τις σοκολάτες και οι ανθοδέσμες με τα τριαντάφυλλα, δεν είναι ασφαλή από τους θεατρινισμούς του ανάδρομου, καθώς ο χειμώνας του 2020 ξεκινά με ανάδρομο Ερμή στις 2 Φεβρουαρίου που θα εξελιχθεί…. την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Και…αρχίζουνε τα όργανα! : η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επηρεασμένη από τη σκιά του ανάδρομου Ερμή… θα είναι παράξενη.

zodia-taro-45

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, οι αναδρομές του Ερμή, είναι αυτές οι ενοχλητικές αστρολογικές διελεύσεις, που πραγματοποιούνται 3-4 φορές το χρόνο. Κατά τις οποίες ο Ερμής – πλανήτης της επικοινωνίας, της λογικής σκέψης, του προγραμματισμού και των μεταφορών- κάνει στροφή, στέλνοντας – στις περιοχές της ζωής μας που ρυθμίζει- σύγχυση και χαώδη στασιμότητα, για περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι αναδρομές τελειώνουν… με τις λεγόμενες προ και μετά ανάδρομες περιόδους σκιάς, οι οποίες διαρκούν περίπου δύο εβδομάδες και λαμβάνουν χώρα ακριβώς πριν και αμέσως μετά, την ανάδρομη κίνηση. Κατά τη διάρκεια της προ-ανάδρομης περιόδου σκιάς -γνωστής και σαν σκιά του ανάδρομου- θα βρισκόμαστε στο βράδυ της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου! Θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε τις ενοχλητικές επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή, πριν ακόμα ο ίδιος γυρίσει ανάδρομος.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αγίου Βαλεντίνου με Δώρο τον Ανάδρομο Ερμή

Η προ-ανάδρομη σκιά του Ερμή, ξεπροβάλλει  την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορούμε όλοι να νιώσουμε τα αποτελέσματα του αναποφάσιστου πλανήτη, καθώς τα σχέδιά μας μπορεί να ακυρωθούν ή ένας πρώην να επιστρέψει και να καταστρέψει την υπάρχουσα σχέση μας.

Οι αναδρομές του Ερμή -και οι σκιές του- είναι διαβόητες… για την εμφάνιση πρώην εραστών από το πουθενά…και σίγουρα κάτι τέτοιο, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Επίσης δυσκολεύει εξαιρετικά, σχέδια που έχουν κοινοποιηθεί… γεγονός που δεν αποτελεί καλό οιωνό… τόσο για κάποιες κρατήσεις θέσεων για δείπνο, όσο και για ρομαντικές αποδράσεις με τον αγαπημένο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αγίου Βαλεντίνου με Δώρο τον Ανάδρομο Ερμή

Γι’ αυτό ό,τι σχέδια κάνατε με το άλλο σας μισό, μπορεί να γίνουν συντρίμμια μπροστά στα μάτια σας…. όπως και η εμφάνιση του απαίσιου πρώην, που θα στείλει μήνυμα στο προσωπικό σας διαδικτυακό λογαριασμό, με την ουρά στα σκέλια.

Τουλάχιστον μπορείτε να υπολογίζετε στο κλασικό χάος της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για να γευτείτε κάποια πράγματα.

Όλα, είναι ασημένιες επενδύσεις. Ό, τι κι αν συμβεί…το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν θα είναι βαρετό!

Ο καθένας θα αισθανθεί λίγο διαφορετικά τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης, ανάλογα με τον τρόπο που επηρεάζει το χάρτη σας ο ανάδρομος Ερμής.

Οπότε εδώ θα δείτε πώς θα σας επηρεάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η σκιά του ανάδρομου Ερμή.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα της Φατμά φέρνει τα ερωτικά χαμπέρια

tarw-taro-xartomanteia

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η σκιά του ανάδρομου, σας προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου. Μην παίζετε με την τύχη σας – σχεδιάστε να περάσετε αυτή τη νύχτα υπερβολικά χαλαρά και μην κάνετε μεγάλα σχέδια. Αγκαλιαστείτε στο κρεβάτι με τον αγαπημένο σας…και ξεκουραστείτε. Το μυαλό σας είναι σε υπερένταση και χρειάζεστε διάλειμμα. Ακυρώστε όλα τα προγραμματισμένα σας σχέδια…και απολαύστε τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Μπορεί να υπάρχει λίγη ένταση μεταξύ των στενών σας φίλων ή του εραστή σας κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης σκιάς. Γιατί αυτές οι περίοδοι επαναφέρουν συχνά παλιές πληγές και εντάσεις… που βράζουν στην επιφάνεια. Μια παλιά διαφωνία με έναν φίλο μπορεί να επανεμφανιστεί τώρα! Μην τον αντιμετωπίσετε με έντονη διάθεση, μέχρι να πει αυτά που θέλει. Τότε λύστε το θέμα ευγενικά! Αν υπάρχουν άλυτα θέματα…..να είστε έτοιμοι, να τα αντιμετωπίσετε.

dream

Αγίου Βαλεντινου με Δώρο τον Ανάδρομο Ερμή

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Σφάλματα προγραμματισμού και αποτυχημένες προσπάθειες επικοινωνίας στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας υποχρεώσουν να κάνετε ξεκαθαρίσματα με τους συναδέλφους σας – μια όχι και τόσο ρομαντική ατμόσφαιρα, αυτή την περίοδο. Τα απρόβλεπτα ζητήματα στα επαγγελματικά σας μπορεί να εμποδίσουν τα ρομαντικά σας σχέδια. Μην αγχώνεστε! Μπορείτε να γιορτάσετε αργότερα το βράδυ. Να είστε ευέλικτοι με τα σχέδιά σας και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ταξίδι χωρίς μεγάλες απώλειες, είναι γνωστό πως είναι δύσκολο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή….και δυστυχώς, τα σχέδια για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί να ακυρωθούν. Τα σχέδιά σας για μια ρομαντική απόδραση μπορεί να ελαχιστοποιηθούν. Αλλά….όλα καλά! Μπορείτε να προγραμματίσετε μια βραδινή έξοδο για σας και το ταίρι σας. Να είστε ευέλικτοι και δημιουργικοί- μπορείτε ακόμα να περάσετε μια αξέχαστη και ρομαντική νύχτα, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από την πόλη.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia