Αστρολογία 17-23/02 Μια ώθηση που θα ανοίξει τις καρδιές όλων

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 .

Αστρολογία : Πιστεύετε στη μαγεία; Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε, ακόμα και με κυνικό σκεπτικό, στην πιθανότητα του υπερφυσικού!

Ο Ήλιος πρόκειται να περάσει στους διεισδυτικούς Ιχθύες την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου…

Και αναμένεται να «έλξει» όλο τον κόσμο σε αυτά τα ύδατα των μαγικών περιηγήσεων!

zodia-taro-45

Αν ο φτερωτός Έρωτας δεν βρήκε στόχο για εσάς τη Μέρα των Ερωτευμένων, μην θορυβήστε. Αυτός ο ηλιακός κύκλος που διέπεται από φαντασία, θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαρτίου. Και έχει τη δυναμική να ενεργοποιήσει μια πρώιμη έξαρση του ανοιξιάτικου πυρετού!

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στους Ιχθύες την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Αυτή θα δώσει και μια δεύτερη ώθηση στην καρδιά σας για να ανοίξει. Η ρόδινη οπτική και η ευαισθησία πρωταγωνιστούν στη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων… Αλλά μην αμελείτε να κάνετε και τακτές επιστροφές στον ρεαλισμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 .

Ωστόσο, μην βιαστείτε να πιστέψετε ότι δεν σας αφορούν οι ποιητικές δονήσεις της περιόδου. Με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, οι σχέσεις μπορεί να βαθύνουν πολύ σε θέματα αυθεντικότητας και ευπάθειας: Η κατανόηση και η συμπόνια θα επικρατήσουν τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες.

Η υδάτινη φύση των ψαριών θα σας επιτρέψει να πλεύσετε και πέρα από τα σύνορά σας, να κοιτάξετε τη ζωή από διαφορετικό πρίσμα. Αν διανύσετε μια απόσταση με μια διαφορετική «σχεδία», μπορεί να διαφωτιστείτε!

Αλλά ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του ηλιακού κύκλου. Μέχρι τις 9 Μαρτίου αναμένονται κυκλοθυμίες, όπως και πολλές εικασίες για το τα αποκαλύπτει η κάθε διάθεση.

μελλοντολόγος

Να θυμάστε ότι οι Ιχθύες συμβολίζονται με δύο ψάρια που κινούνται προς αντίθετες κατευθύνσεις. Το ένα τρέφεται προς τα πάνω, προς τον οραματιστή εαυτό του καθενός. Το άλλο στρέφεται προς τα κάτω, προς τα ζοφερά νερά των σκιών του καθενός!

Ουσιαστική επούλωση αναμένει όσους φανούν πρόθυμοι να βουτήξουν στην ταραγμένη θάλασσα της ψυχής τους. Και θα ανακαλύψετε αμέριστη ομορφιά επιστρέφοντας στην επιφάνεια… Γι’ αυτό ενδώστε σε όλη αυτή την καλλιτεχνική αναγέννηση!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 .

Η Παρασκευή πρόκειται να είναι αναπόφευκτα θυελλώδης! Ο ταραχοποιός Ουρανός από τον Ταύρο θα συμπράξει με τον παράτολμο Άρη από τον Αιγόκερω, αναταράζοντας τους πάντες και τα πάντα!

Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, προσεγγίστε καινούργιους ανθρώπους ή γείτονες που δεν έχετε επαφές, για να ανακαλύψετε ανέλπιστους θησαυρούς!

Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε τον πυρετό της περιπλάνησης. Αλλά να ξέρετε ότι οι μετακινήσεις θα ενέχουν πολλές ετερόκλητες εμπειρίες, με τη συνάντηση αυτών των δύο ανυπόμονων πλανητών.

Αν σκέφτεστε να αποδράσετε για το σαββατοκύριακο, φροντίστε να έχετε στήσει το αρχικό οδοιπορικό σας. Επίσης, δεν ενδείκνυται να κάνετε τώρα την πρώτη σας εξόρμηση διημέρου με ένα καινούργιο φλερτ… Δεν είναι η κατάλληλη ατμόσφαιρα για αυτή τη δοκιμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 .

Αστρολογία : Οι πάντες μπορούν να πουν τα πάντα – αλλά μπορούν να κάνουν τα λόγια τους πράξη; Αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου: Η γοητευτική Αφροδίτη από τον Κριό, σχηματίζει τετράγωνο με τον αισιόδοξο Δία από τον συντηρητικό Αιγόκερω. Πρόκειται για δύο πλανήτες που υποστηρίζουν σθεναρά την απόρριψη κάθε αρνητικής επήρειας… Αλλά η άρνηση να δείτε την πραγματικότητα, μπορεί να αποτελέσει τη συνταγή για μπελάδες!

Αυτή η δυναμική όψη του διδύμου Αφροδίτης – Δία που πραγματοποιείται συνήθως δύο φορές κάθε χρόνο, μπορεί να κάνει τους πάντες λίγο πιο εύπιστους. Για να αποφύγετε να πέσετε θύμα των επιτήδειων, μην κρίνετε τίποτα και κανέναν από την εμφάνιση. Δεν θα μειωθεί η ευδαιμονία σας, αν είστε επιμελείς και διαβάσετε ακόμα και τα «ψιλά» γράμματα!

taro-zodia-76

Αν σας έλκει μια πρόταση ή πρόσκληση, ο έλεγχος των παρελκόμενων θα ενισχύσει περισσότερο τη βεβαιότητα για την απόφασή σας να προχωρήσετε. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για το δεδομένο, ότι θα βρείτε κάτι που χρειάζεται διευκρινήσεις. Εξάλλου, ακόμα και οι πιο στιβαρές σχέσεις απαιτούν περιοδικές επιθεωρήσεις!

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, απαιτεί να κάνετε αυτούς τους διαλόγους με τον όποιο εμπλεκόμενο… Τουλάχιστον για να παραμείνετε ενεργοί στην αρένα. Οι εικασίες είναι ο εχθρός της γνήσιας εγγύτητας. Να θέσετε τα δύσκολα ερωτήματα, φροντίζοντας να είστε έτοιμοι να ακούσετε ακόμα και κάποιες άβολες αλήθειες. Είναι καλύτερα να βγαίνουν όλα στα φως, αντί να χώνονται κάτω από το χαλί!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-taro-xartomanteia