Ανάδρομος Ερμής 17/02-10/03 Οδηγός Επιβίωσης

erwtikes-11414

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες . α΄

Ανάδρομος Ερμής : Η πρώτη ανάδρομη κίνηση του Ερμή για το 2020 πραγματοποιείται από τις 17 Φεβρουαρίου ως τις 10 Μαρτίου, στους Ιχθύες.

Γι’ αυτό λοιπόν, μην εκπλαγείτε αν ο εγκέφαλός σας μετατραπεί σε χυλό και στη συνέχεια ξεχειλίζει από το κεφάλι σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!

Ο Ερμής, είναι λίγο «φευγάτος» στους γοητευτικούς Ιχθύες και η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, είναι μάλλον θολή. Αυτό δεν σας βοηθάει να παραμείνετε στο χορό – πιθανότατα να καθυστερήσετε κιόλας.

zodia-taro-45

Επιπλέον μπορεί να σας προσβάλλουν λόγω αφηρημάδας, στο σχολείο ή σε κάποιο συμβούλιο στη δουλειά σας. Ίσως είναι για καλό … Δεν πρέπει να πιστέψετε στα περισσότερα από αυτά που θα ακούσετε ούτως ή άλλως. Η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας για να την ανακαλύψετε.

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, καθιστά δύσκολη αυτή την περίοδο για ταξίδια, για υπογραφή σημαντικών εγγράφων ή για την καταγραφή των λογιστικών σας βιβλίων. Αφήστε τις εγκεφαλικές δραστηριότητες, για τον Απρίλιο.

Είναι όμως μια υπέροχη εποχή για δημιουργικότητα και ρομαντισμό, για να τελειοποιήσετε τα όνειρά σας, για να πραγματοποιήσετε το πιο εμπνευσμένο έργο σας… ακόμα και για να βάλετε τις τελευταίες πινελιές, σε ένα λαμπρό έργο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος

Αναδρομος Ερμής στους Ιχθύες . α΄

Οι Ιχθύες έχουν μεγάλη καρδιά και συγχωρούν…γι’ αυτό ίσως αυτή η περίοδος να είναι η χρυσή στιγμή για να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε, να διαλογιστείτε, να θεραπεύσετε την καρδιά σας και να ξεπεράσετε το παρελθόν. Μια πιο πνευματική προσέγγιση, θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα αυτό το διάστημα!

Τώρα σε ό,τι αφορά το ρομαντισμό? Έχετε χτυπήσει το τζακ ποτ! Ο ντροπαλός μικρός ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, είναι μυθικός για το ρομαντισμό του. Οι Ιχθύες λατρεύουν την πολύ αγάπη, τους περιπάτους, την ποίηση! Ακόμη κι ένα χαμόγελο, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να διώξετε την υπερένταση αν συναντήσετε τυχαία, τον/την πρώην. Πράγματι, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο τώρα που ο Ερμής πισωγυρίζει τα βήματά του! Οι παλιές εραστές επιστρέφουν! Το ίδιο και οι παλιές φαντασιώσεις σας! Κάνουν ένα απαραίτητο δεύτερο πέρασμα από τη ζωή σας, για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά σας!

Σημαντικές ημερομηνίες του ανάδρομου Ερμή 2020:

1 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής σε παρασκιά: οι συζητήσεις / ιδέες αρχίζουν να φαίνονται δύσκολες …

17 Φεβρουαρίου: ανάδρομος Ερμής: για λίγες μέρες θα επικρατούν εντάσεις!

10 Μαρτίου: Ερμής σε ορθή πορεία: χάος, επικίνδυνο διάστημα για λάθη!

29 Μαρτίου: Ο Ερμής αφήνει τη σκιά: αυτό που είχε χαλάσει, επιδιορθώνεται! μπορείτε να προχωρήσετε.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τον Φεβρουάριο – Μάρτιο του 2020 το ζώδιό σας? Ας ρίξουμε μια ματιά.

dream

Ανάδρομος Ερμής Κριός

Ετοιμαστείτε για «ξεχαρβαλωμένες» καταστάσεις αγαπητέ Κριέ. Το υποσυνείδητό σας, θ’ αρχίσει να κάνει κόλπα με το μυαλό σας. Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε? Μήπως βασανίζεστε από παράξενα όνειρα? Θέλετε να πείτε ένα πράγμα, αλλά λέτε κάτι άλλο, παίρνετε λάθος τηλέφωνο ή ξεχνάτε τα γυαλιά σας. Συμβαίνει αυτό το διάστημα, να κινείστε αργά υποχρεωτικά….κάτι που δεν σας πηγαίνει καθόλου. Γιατί γίνεται αυτό? Επειδή το σύμπαν, θέλει να επιβραδύνετε!

Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας, για να προχωρήσετε. Επιβραδύνετε λιγάκι για να φάτε, να προσευχηθείτε, να αγαπήσετε … να κοιμηθείτε … να διαλογιστείτε και να θεραπεύσετε την ψυχή σας. Το σύμπαν ζητάει διάλειμμα ! Και όσο περισσότερο το αγνοείτε, τόσο πιο δυνατό θα είναι το κάλεσμα. Ώρα να χαθείτε από το ραντάρ, για να ξεκουραστείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Zahar – Φανερώνει τα Μυστικά των Κρυφών Εραστών

tarw-taro-xartomanteia

Ταύρος

Ποιο είναι εκείνο το χαμένο όνειρο που έμεινε στα αζήτητα αγαπητέ Ταύρε? Σκοπεύατε να ταξιδέψετε με έναν φίλο, να συμμετάσχετε σε κάποια λέσχη, να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη φιλοδοξία ή να κάνετε αυτό που πάντα κάνατε με τους φίλους σας, να σχεδιάσετε μια επανένωση, να ανοίξετε ένα εστιατόριο?

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να επανασυνδεθείτε με την παλιοπαρέα σας, να θυμηθείτε τις καλές παλιές εποχές και τα όνειρα που κάνατε τότε, για πράγματα που θέλατε να πραγματοποιήσετε. Μην ανησυχείτε αν δεν έφτασε ακόμα η ώρα, για να το κάνετε. Μόλις υποχωρήσει η τρέλα, τα κομμάτια θα κολλήσουν και θα αισθανθείτε πολύ πιο εμπνευσμένοι και συνδεδεμένοι, καθώς επανασυνδέετε με τους παλιούς φίλους και αναβιώνετε μερικά από τα όνειρά σας. Είχατε καιρό να τα πείτε? Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να έρθετε σε επαφή!

zwdia-tarw-zodia-19

Δίδυμοι

Ώρα να ξεσκονίσετε την παλιά καριέρα σας, αγαπητέ Δίδυμε. Προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση ή έχετε παραιτηθεί από τα όνειρά σας χωρίς να το συνειδητοποιήσετε?

Έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να πιέζετε προς τα εμπρός και να πισωγυρίσετε τα βήματά σας. Ακούστε τη διαίσθησή σας και χρησιμοποιήστε την, σαν εσωτερική πυξίδα, για να σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα είναι για λίγο ασαφή. Αφήστε τα μικρά κομμάτια να ενωθούν και να δείξουν έγκαιρα μια σαφή εικόνα.

Αν απλά πιέζετε τον εαυτό σας και τις καταστάσεις απρόσεχτα, θα βιώσετε σύντομες, παρεξηγήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και ίσως υποστείτε ακόμη και ένα αδικαιολόγητο πλήγμα στη φήμη σας. Μειώστε και επανεξετάστε τους παλιούς στόχους. Βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό μονοπάτι, πρώτα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ανάδρομος Ερμής Καρκίνος

Υπέροχε ταξιδευτή Καρκίνε! Οι μακρινές αποστάσεις, σας καλούν και ονειρεύεστε μια καλύτερη ζωή «εκεί πέρα», που το γρασίδι είναι πιο πράσινο. Αλλά είναι πραγματικά πιο πράσινο? Ή απλά φαντάζεστε πως θα είναι?

Ηρεμήστε για λίγο, για να επανεξετάσετε το όραμα που σας εμπνέει και να βρείτε τους ανθρώπους και τα μέρη που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε ή κάνετε κρατήσεις… αν έχετε νομικά θέματα ή ασχολείστε με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς η επικοινωνία μπορεί να είναι ασταθής.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να βάλετε τις τελευταίες πινελιές στη δημοσίευσή σας, στη μετάδοση, στη διατριβή ή στο διεθνές σχέδιό σας. Μπορεί να αποκαταστήσετε μια σχέση με κάποιον, που ζει στο εξωτερικό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Zahar – Φανερώνει τα Μυστικά των Κρυφών Εραστών

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων

Πόσο άνετα νιώθετε με τα τρωτά σας σημεία, αγαπητέ Λέοντα? Πώς θα νιώθατε αν αφήνατε να μπει κάποιος μέσα? Πώς θα νιώθατε αν αφήνατε κάποιον να σας πλησιάσει, να μπει κάτω από το δέρμα σας ή ακόμα και να απογυμνωθείτε σ’ αυτόν?

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε και μοιραστείτε μερικά μυστικά! Ίσως ακόμα να είστε περίεργος, κάτω από τα σεντόνια. Τα χρήματα είναι επίσης καυτό θέμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε την πιστωτική σας κάρτα, να ξεχάσετε να κάνετε μια πληρωμή δανείου ή να απολαύσετε μια τρελή αγορά που θα αποδειχθεί, ότι δεν σας εξυπηρετεί καθόλου…μόλις κατακάτσει η σκόνη. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα, για να κάνετε μια ενδοσκόπηση… και μην κάνετε υποθέσεις.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-75