Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 17/02-10/03

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 17/02-10/03 . β΄

Ωροσκόπιο Παρθένος .

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής, θα είναι μια κλασσική περίπτωση «επιστροφής του πρώην», γιατί ο κυβερνήτης σας, περνάει από τον οίκο των σχέσεων σας. Κι ακριβώς γι’ αυτό, γυρίζετε στις μνήμες του παρελθόντος, με αυτό το συναίσθημα που συνηθίζατε να νιώθατε, αυτό που σας κάνει ν’ αναρωτιέστε πώς θα ήταν να είναι ξανά κοντά σας, αυτό το άτομο.

Αν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας και να υπολογίσετε τι ψάχνετε σε ένα σύντροφο. Κάποιος μπορεί να μην είναι καθόλου αυτό που φαίνεται, οπότε μην επισπεύσετε τα πράγματα. Προσπαθήστε να έχετε ανοιχτό μυαλό. Αν είστε σε σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις για ανεπίλυτα ζητήματα, να αναζωπυρώσετε το ρομαντισμό…. ακόμη και να ερωτευτείτε ξανά. Τι σας εμπνέει να είστε μαζί? Αυτό θα μπορούσε επίσης να αφορά μια δημιουργική συνεργασία. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και μην βγάζετε, βιαστικά συμπεράσματα.

zodia-taro-45

Ανάδρομος Ερμής Ζυγός

Το μυαλό και το σώμα είναι ένα, αγαπητέ Ζυγέ! Και ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, αναφέρεται στην ψυχοσωματική σύνδεση, το μοτίβο πάνω στο οποίο η σάρκα και το πνεύμα, υφαίνονται αμετάκλητα.

Τώρα είναι η στιγμή να εστιάσετε βαθύτερα σε όποια βαθιά συμπτώματα μπορεί να έχετε σε θέματα υγείας, ειδικά αν είναι κάτι που σας ενοχλεί το τελευταίο διάστημα. Μην βασιστείτε μόνο στην πρώτη ιατρική γνωμοδότηση, επειδή μπορεί να υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες που σας λείπουν.

Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με τα πιο δημιουργικά έργα σας στο γραφείο αυτή τη στιγμή κι ένα παλιό έργο που πάντα σας ενέπνεε, τώρα ν’ ανανεωθεί. Μπορεί να αφορά μια παλιά υπόθεση του γραφείου σας. Οι παλιοί πελάτες επιστρέφουν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε, γιατί ασχοληθήκατε μ’ αυτή την δουλειά.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ωροσκόπιο  Σκορπιός

Η καρδιά σας τρέμει από χαρά, αγαπητέ Σκορπιέ, όπως ένα χαμένο ρομαντικό όνειρο, που κοιτάζει από το παραπέτο! Είναι το όνειρο εφικτό να πραγματοποιηθεί? Ίσως, αλλά δεν θα γνωρίζετε σίγουρα μέχρι τον Απρίλιο. Μια παλιά φλόγα θα κάνει την εμφάνισή της και θα απελευθερώσει μια ολόκληρη παρέλαση φαντασμάτων για το τι θα μπορούσε να είναι. Είναι μια φαντασία?

Μάλλον όχι! Τώρα είναι η στιγμή να βάλετε σε τάξη το περιεχόμενο της καρδιάς σας πριν το αποκαλύψετε για να το δουν όλοι. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί επίσης να αφορά κι ένα δημιουργικό έργο ή ένα κερδοσκοπικό όνειρο, που είχατε ξεχασμένο. Τώρα έχετε το χρόνο να επισκεφτείτε ξανά αυτή την ιδέα και να την γυαλίσετε! Απλά μπείτε σ’ αυτόν τον μαγικό ρομαντικό, δημιουργικό χώρο και ξεχάστε τον κόσμο γύρω σας. Περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο, γιατί τότε θα είστε έτοιμοι να κάνετε τις αποκαλύψεις σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Zahar – Φανερώνει τα Μυστικά των Κρυφών Εραστών

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο Τοξότης

Υπάρχει μια σύγχυση στη ζωή σας, αγαπητέ Τοξότη. Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε, και ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά πλέον, τι ακριβώς θέλετε. Μήπως χρειάζονται βάψιμο κάποιοι τοίχοι? Ή ίσως πρέπει να πάρετε τηλέφωνο τους ειδικούς για μια αποτίμηση του σπιτιού σας. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ζήσετε στο εξωτερικό? Μην δεσμεύεστε για κάτι σίγουρο αυτό το μήνα, επειδή θα ακούσετε όλα τα τρελά πράγματα. Τα λόγια θα είναι σαν ένα προπέτασμα καπνού – σήμερα εδώ κι αύριο αλλού. Απλά συγκεντρώστε κάποιες απόψεις, και στη συνέχεια επικεντρωθείτε σ αυτές, μέχρι να εκκολαφθούν. Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ για να σας κάνει να σκεφτείτε πλευρικά την κατάστασή σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας, να ακολουθήσετε μια θεραπεία, να ερευνήσετε την αγορά ακινήτων ή να ψάξετε το οικογενειακό σας δέντρο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος

Ανάδρομος Ερμής Αιγόκερως

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις…. και είστε πολύ καλύτεροι με τις εικόνες, απ’ ότι με την επικοινωνία αυτό το μήνα! Επειδή τα λόγια, είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσουν στην απομάκρυνση. Ή μήπως εσείς οδηγείτε τους άλλους σε λάθος δρόμο? Αν εργάζεστε στον καλλιτεχνικό τομέα και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα γεμίσετε με εμπνευσμένες ιδέες.

Τώρα είναι η ώρα να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε μια ταινία, σ’ ένα θέμα μάρκετινγκ ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μοιραστείτε τελικά, με τον κόσμο. Η δικτύωση, μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιες διαδρομές που έχετε ήδη προχωρήσει και ίσως να συναντήσετε κάποιους πολύ περίεργους αλλά λαμπερότερους ανθρώπους: ειδικά στις δημιουργικές βιομηχανίες. Να είστε προσεκτικοί για ν’ αποφύγετε μυστικά και ψέματα. Όσο για τους πρώην? Μπορεί να συναντήσετε κάποιον σε ένα περίπατο …

zwdia-zvdia-alex

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ονειρεύεστε πλούτη, αγαπητέ Υδροχόε? Αν ακόμη και τα μισά από αυτά τα όνειρα βγουν αληθινά, θα είστε νικητής!

Αλλά αυτό το διάστημα θα ακούσετε πολλά τρελά πράγματα, οπότε μην δώσετε μεγάλη προσοχή, γιατί θα καταλήξετε να υπερεκτιμήσετε ορισμένες καταστάσεις και να υποτιμήσετε κάποιες άλλες.

Ακούστε την εσωτερική φωνή σας, που σας συμβουλεύει για ό, τι έχει πραγματική αξία. Κάντε έρευνα αγοράς, αλλά μην προβείτε σε κινήσεις, μέχρι τον Απρίλιο.

Χρησιμοποιήστε τον Φεβρουάριο – Μάρτιο για να ονειρευτείτε νέες πιθανές πηγές εισοδήματος και να δημιουργήσετε νέες ιδέες. Η εμφάνιση ενός πρώην θα σας οδηγήσει στο να επαναξιολογήσετε ακριβώς τι ψάχνετε σε έναν σύντροφο και θα δείτε την ερωτική σας ζωή, με καινούργιο φως.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Zahar – Φανερώνει τα Μυστικά των Κρυφών Εραστών

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας αγαπητέ Ιχθύ, και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει χάος! Οι λανθασμένες επικοινωνίες θα σας κάνουν αρκετές φορές να επιθυμείτε να μην είχατε πει ό,τι είπατε ή μπορεί να κατηγορηθείτε για κάτι που δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και προσπαθήστε να αποφύγετε τις διαφωνίες.

Ονειρεύεστε μια ανανέωση στην εμφάνισή σας? Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ψάξετε στα περιοδικά και να πάρετε καινούργιες ιδέες. Μην αλλάξετε την εμφάνισή σας μέχρι τον Απρίλιο, αν δεν θέλετε να γυρίσετε πίσω στην παλιά σας εμφάνιση. Οι πρώην σύντροφοι μπορεί επίσης να κάνουν μια εμφάνιση και ίσως θελήσετε να αλλάξετε το στυλ σας, για να ταιριάζετε. Ένα προσωπικό έργο μπορεί να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες αποτυχίες τώρα. Μην είστε απρόσεκτοι στην προσπάθειά σας να το επιταχύνετε. Μήπως είναι καιρός να επιστρέψετε στο σχέδιο Α?

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra