Αστρολογία 21-22/02 Πώς και γιατί πληγώνεστε από τους άλλους ;

prwin-epanasyndesi

Αστρολογία  21 Φεβρουαρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (03:22 στους Αιγόκερω / Ταύρο) .

Αστρολογία : Αυτή είναι μια εποχή πολύ υψηλής ενέργειας, αν και όχι απαραίτητα προβλέψιμης ή αξιόπιστης.

Η ενέργειά σας μπορεί να εκτοξευτεί ή να έρθει ως απάντηση σε καταστάσεις που συνήθως δεν σας επηρεάζουν πάρα πολύ.

Μπορεί να βρεθείτε σε μια έξαρση τόλμης και αυτοπεποίθησης, που φαίνεται να έρχεται από το πουθενά.

zodia-taro-45

Ή η σεξουαλική επιθυμία μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσει μέσα σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να εμπνεύσει κίνητρα που είναι αυθόρμητα, ξαφνικά ή απροσδόκητα. Μπορεί να κάνει τη σωματική ή τη συναισθηματική σας ενέργεια να παρουσιάσει διακυμάνσεις ή να νιώθετε ότι έχετε ένταση. Ωστόσο, μπορεί επίσης να φέρει μια έκρηξη θάρρους και ορμής που να σας ωθήσει έξω από το τέλμα ή να σας εμπνεύσει να απαλλαγείτε από περιορισμούς.

Η ελευθερία, η απελευθέρωση και η υποστήριξη της προσωπικότητας είναι οι βασικοί τομείς που μπορεί να προκαλέσουν ανάφλεξη σε αυτή την ενέργεια. Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες. Ενδεχομένως σε έναν ρόλο ηγεσίας ή με έναν τρόπο που οι ιδέες σας έχουν μεγαλύτερη επίδραση από το συνηθισμένο πάνω στους άλλους.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Λωξάνδρας – Τα μυστικά των Συντρόφων

zwdia-66

Αστρολογία 21 Φεβρουαρίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (03:29 στους Καρκίνο / Κριό)

Αστρολογία : Μπορεί να ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα θέματα στη ζωή σας που αφορούν το πώς και γιατί πληγώνεστε από τους άλλους. Πώς εσείς πληγώνετε τους άλλους και πώς πραγματοποιείται η επούλωση σε αυτές τις δύο καταστάσεις.

Η αναγνώριση αυτού του θέματος μπορεί να οφείλεται σε μια σύγκρουση στη ζωή σας. Μπορεί όμως να είναι μια πολύτιμη εμπειρία μάθησης για σας, περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι ότι πρέπει να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι αλλά το αποφεύγετε για κάποιο λόγο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος

Ίσως οι περιστάσεις σας αναγκάζουν να ικανοποιείτε τις προσδοκίες των άλλων. Ισως εξακολουθείτε να αγωνίζεστε για να βρείτε το θάρρος να ανακαλύψετε και να περπατήσετε το δικό σας μονοπάτι.

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, αυτή η διέλευση μπορεί να σας δώσει την ώθηση που θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε προς την επούλωση.

Θα σας δείξει ενδεχομένως το πώς και το γιατί η πορεία που έχετε επιλέξει δεν σας οδηγεί στο σημείο όπου θέλετε να πάτε. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε συγκλονισμένοι, κάντε ένα διάλειμμα από το στρες για να βρείτε το κέντρο σας και να νιώσετε ότι πατάτε και πάλι στο έδαφος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Φεβ 2020

chartomantia-098

Αστρολογια 22 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (03:24 στους Ιχθύς / Ταύρο)

Αστρολογία : Είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο στον αυθορμητισμό, τις εκπλήξεις και στο να ενεργείτε με τη διαίσθηση σας! Η αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασης είναι πιο συντονισμένες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Οπως και η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από παλιές τετριμμένες συνήθειες.

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα σας. Για την ακρίβεια, μπορεί να σας εκπλήξει το πόσο εύκολο είναι να ξεφύγετε από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Σε τέτοιο βαθμό που θα είναι καλό να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην γίνετε υπερβολικά απερίσκεπτοι στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Λωξάνδρας – Τα μυστικά των Συντρόφων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Περάστε καλά πειραματιζόμενοι με διάφορα! Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι θέλετε περισσότερο αυθόρμητα, νέα και ασυνήθιστα πράγματα, που να είναι δύσκολο να μην νιώθετε ανησυχία και δυσαρέσκεια με την κοινή ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Αλλά να θυμάστε, όταν προσπαθείτε να οργανώσετε τον αυθορμητισμό, χαλάει ο λόγος της ύπαρξής του. Και αν ψάχνετε για κάτι νέο και δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα που να σας ικανοποιεί, προσπαθήστε να ψάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας για να δείτε τι οδηγεί αυτή την ανάγκη. Μπορεί να βρείτε απαντήσεις που θα σας εκπλήξουν.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia