αστρολογος προβλεψεις 03/01 Τρίτη

ζωδιο-ημερησιες-zwdia-ζωδια

αστρολογος προβλεψεις 03/01 Τρίτη

Σήμερα θα σας απασχολήσει η σκέψη για να κανονίσετε μια επίσκεψη ή μια επαγγελματική συνάντηση.
Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε αγορές, ενώ θα λάβετε κάποια χρήματα και να εξομαλύνετε κάποιες οικονομικές σχέσεις σας.

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα αναμένουν όσους θα έχουν ρομαντική συνάντηση ή έστω εικονική επαφή με το ταίρι τους. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, θα ρίξουν φως σε κάποια σημαντικά θέματα που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια και τις προσδοκίες σας.

Όσοι είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, ενδείκνυται σήμερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα, προκειμένου να διευθετήσετε υποχρεώσεις ή να λύσετε προβλήματα που τα αφορούν.
Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, με τη συντροφιά ευχάριστων ανθρώπων για τους οποίους νοιάζεστε.
Δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα ενδιαφέρον άτομο.

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να αναμένετε ρομάντζο, αγάπη και πιο προσωπικές εμπειρίες! Φυσικά αυτά δεν θα συμβούν, χωρίς τη δική σας ενεργή συμβολή και τη δράση σας.
Σήμερα φροντίστε να μην επιτρέψετε να σας πιέσουν άτομα που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι είναι αρνητικά απέναντί σας ή έχουν διαφορές μαζί σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα είναι ιδανική για να αναλογιστείτε τα σχέδια και τις δράσεις σας για το μέλλον.
Θα κάνετε ή θα δεχθείτε μια επίσκεψη, που θα είναι προκαθορισμένη. Όμως σήμερα μπορεί να δεχθείτε κάποια απρόβλεπτη βοήθεια ή να μάθετε κάτι συνταρακτικό.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων και του Σκορπιού, σήμερα θα τύχετε ανεξήγητου χειρισμού ή συμπεριφοράς από άγνωστα ή δυσάρεστα σε εσάς άτομα. Εξίσου ανεξήγητα αλλά και αλλόκοτα, θα είναι τα όνειρα που θα δείτε.
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τα άτομα του κοινωνικού ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera