Αστρολόγος προβλέψεις 06/01 Δευτέρα

fantasy-beautiful-1600×1200-1009019

Αστρολόγος προβλέψεις 06/01 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Ταύρο, βοηθά να πατάτε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος. Έτσι θα μπορέσετε να πάρετε και την κατεύθυνση που θέλετε!

Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια όψη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό αποτελεί καλή αρχή για ό,τι θελήσετε να πετύχετε!

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, μέχρι να μπει στους Διδύμους αύριο. Από αυτό το ζώδιο θα νιώσετε πιο έτοιμοι να μιλήσετε και να εκφραστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε Ταρώ  2020 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα προσπαθήστε να σχεδιάσετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Να τα επηρεάσετε, χωρίς όμως να πιέζετε καταστάσεις και σε αρμονία με τους γενικούς κανόνες. Αν είστε υπερβολικά ευαίσθητοι σήμερα, θα είναι επιζήμιο για εσάς. Ειδικά εάν η δουλειά σας σχετίζεται με την επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους. Τη Δευτέρα θα ασχοληθείτε με την εκπαίδευση ή την επαγγελματική εξέλιξη, ενός παιδιού ή ενός ατόμου νεαρής ηλικίας. Εάν η εργασία σας σχετίζεται με παιδιά, δώστε προσοχή στις σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

Τη Δευτέρα θα σας αναζητήσουν οι φίλοι σας. Θα θέλουν να μοιραστούν μαζί σας κάποια προσωπικά τους θέματα ή θα σας ζητήσουν βοήθεια. Εάν συναντηθείτε με φίλους σήμερα, πιθανότατα θα καταλήξετε να αισθάνεστε ότι σπαταλήσατε το χρόνο σας σε ανούσιες συζητήσεις ή παράπονα. Μπορεί να εκπλαγείτε με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που θα σκεφτείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Επίσης, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από κάποιο κέρδος, αλλά χωρίς να εστιάσετε την προσοχή και την ενέργεια σας προς αυτή την κατεύθυνση.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και Τοξότη: Τη Δευτέρα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε, λόγω μιας καλής δουλειάς ή επειδή καταφέρατε να εκπληρώσετε μια δέσμευση. Κατά τη διάρκεια της μέρας να περιμένετε ευνοϊκή εξέλιξη των οικονομικών σας, ακόμη και να λάβετε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Αυτή η μέρα έχει τη δική της σημασία στη ζωή σας με την τύχη ή τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/01 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα θα εστιάσετε την προσοχή σας στα ανεκπλήρωτα καθήκοντα των προηγούμενων ημερών. Οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές σήμερα. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα είναι σημαντική για σας. Η μέρα υποδεικνύει μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση, που σχετίζεται με έναν άντρα.

taro-6-9

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η αρχή της εβδομάδας θα είναι δύσκολη, καθώς θα αντιληφθείτε σπατάλη ενέργειας και χρόνου σε πράγματα που δεν σας φέρνουν την αναμενόμενη επιτυχία ή κέρδος. Σήμερα μείνετε επικεντρωμένοι στα σχέδια και στις ιδέες σας και αποφύγετε να τις μοιραστείτε με άλλους. Η σημερινή μέρα θα απαιτήσει καλό προγραμματισμό των ενεργειών σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή του Ιανουαρίου, σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/01 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα είστε επιφορτισμένοι με περισσότερες οικιακές εργασίες, οικογενειακές υποχρεώσεις και καθήκοντα. Τα περισσότερα από αυτά θα έχουν σχέση με το σπίτι σας, είτε με ακίνητα που έχετε στην κατοχή σας εσείς ή οι γονείς σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα, συμφωνίες, πιστώσεις και άλλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065