Ταρώ Μεγάλη Αρκάνα Προβλέπει για το 2020 Α

taro

Ταρώ Μεγάλη Αρκάνα Προβλέπει για το 2020 Α Μέρος .

Ταρώ Κριός 2020, Ο Αυτοκράτορας .

Η αυτοκρατορική δύναμη είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Κριοι!Στη διάρκεια του 2020, θα νιώθετε την παρόρμηση να δοκιμάσετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά. Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε συνετές κινήσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι εγωκεντρικές ή επιβλητικές συμπεριφορές, κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό!

Ο στενός σας κύκλος μπορεί να μην αποτελέσει τον καλύτερο σύμβουλο στη διάρκεια του 2020. Οι δικοί σας άνθρωποι αντιλαμβάνονται διαφορετικά τις ενδιαφέρουσες και αυθεντικές πτυχές σας. Αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για τα άτομα που θέλετε να σας δουν ως αρχηγούς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μειώσετε το πείσμα και να αυξήσετε την υπομονή σας. Θα εκτιμηθεί περισσότερο κάθε προσφορά βοήθειας, από την επιβολή!

zodia-taro-45

Η ανάληψη της εξουσίας, δεν πρέπει να έχει ως κίνητρο την αποφυγή να σας εξουσιάζουν άλλοι… Ακόμα κι αν η ελευθερία και η ανεξαρτησία αποτελούν τα πιο σημαντικά ζητούμενα της ιδιοσυγκρασίας σας. Αντ’ αυτού, αξιοποιήστε το θάρρος και την ειλικρίνειά σας. Κάντε μόνοι σας όσα μπορείτε, ώστε να κάνετε γρήγορα τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις σε περίπτωση αποτυχίας!

Αντιληφθείτε και αποδεχθείτε τα ταλέντα αλλά και τις ατέλειές σας. Με αυτό το σκεπτικό, το 2020 θα αποτελέσει αφετηρία για πολλές ευκαιρίες και καινούργια εγχειρήματα για εσάς. Αυτό σας υπογραμμίζει και ο Αυτοκράτορας: Να προετοιμάζεστε άρτια, να έχετε διαύγεια σκέψης και σας αναμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή!

Διαβαστε Ταρώ  2020 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ταύρος 2020, Ο Ιεροφάντης

Η σοφία του Ιεροφάντη είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Ταύροι!

Ό,τι αφορά την οικογένεια, θα είναι σε προτεραιότητα για εσάς στη διάρκεια του 2020. Θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς σας ή τη δημιουργία δικής σας οικογένειας. Η ανώτερη γνώση του Ιεροφάντη, θα σας βοηθήσει να χειριστείτε κάθε αρνητική πτυχή σε αυτούς τους τομείς… Ίσως είναι καιρός να αλλάξουν κάποιες πεποιθήσεις!

Έχετε αποθέματα αγάπης και κατανόησης. Γι’ αυτό μπορείτε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να μην φοβάστε την αλήθεια. Η διευρυμένη οπτική σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ακόμα και τα πιο περίπλοκα εμπόδια. Αξιοποιήστε τα χαρίσματά σας στη συνέπεια και την αξιοπιστία. Φυσικά κάποιες στιγμές θα έχετε κι εσείς ανάγκη να τεμπελιάσετε… Είναι απαραίτητο να κάνετε μια ανάπαυλα, μετά από μια έντονη προσπάθεια ή ένα πιεσμένο πρόγραμμα!

Διαβαστε επισης : Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους

μελλοντολόγος

Θα διανύσετε το 2020 με την υπομονή της ιδιοσυγκρασίας σας και την πνευματική ενέργεια του Ιεροφάντη. Θα καταφέρετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και ενθουσιώδες. Επενδύστε στον – σπάνιο – αυθορμητισμό σας, για να ξεπεράσετε απογοητεύσεις που αφορούν το παρελθόν. Αυτή είναι η χρονιά που θα δώσετε και θα πάρετε πολλά μαθήματα, ειδικά στον τομέα της οικογένειας. Μειώστε το πείσμα σας, δεν σας δείχνει πάντα τη σωστή κατεύθυνση… Προτιμήστε την αντοχή και την ανοχή σας!

Ταρώ Δίδυμοι 2020, Οι Εραστές

Το συναίσθημα των Εραστών σας συντροφεύει, αγαπητοί Δίδυμοι!

Το 2020 είναι η χρονιά που πρέπει να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Για να το καταφέρετε, πρέπει να ξεχάσετε ό,τι λέει η λογική σας. Οι Εραστές σας στρέφουν σε όσα λέει η καρδιά!

Για το 2020, καλείστε να εμπιστεύεστε περισσότερο το συναίσθημά σας. Με αυτό ως εργαλείο, θα καταλήξετε στο ποιες σχέσεις μπορείτε να βελτιώσετε και ποιες πρέπει να λήξουν… Θα υπάρχουν και αυτές, που πλέον δεν σας ικανοποιούν ή δεν ωφελούν τη ζωή σας σε κάτι. Συχνά θα βρίσκεστε απέναντι σε καταστάσεις που θα πρέπει να επιλέξετε, ανάμεσα σε δύο οδούς ή διαφορετικές λύσεις. Να αξιοποιήσετε την οξύνοια της κρίσης σας, θα σας κατευθύνει στην πιο γρήγορη και αποδοτική διαδρομή!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Στη διάρκεια του 2020 θα συνειδητοποιήσετε ότι προτιμάτε να χειρίζεστε μόνοι σας τα θέματά σας. Έτσι οι σχέσεις σας δεν θα έχουν έλλειμμα στις ποιότητες που εσείς αποζητάτε. Επίσης, το χιούμορ πάντα βοηθά στην εξομάλυνση του κλίματος… Και σε αυτό μπορείτε να διαπρέψετε!

Η προτροπή των Εραστών για εσάς για το 2020, είναι να είστε πιο μετριοπαθείς: Διαθέτετε τόση ευφυΐα και ευγλωττία, που μπορείτε να εντυπωσιάσετε όπου βρεθείτε… Αλλά πολλοί μπορεί να νιώσουν ανόητοι δίπλα σας!

Ταρω Καρκίνος 2020, Το Άρμα

Ταρώ :  Η πρακτική θεώρηση του Άρματος είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Καρκίνοι!

Το 2020 είναι η χρονιά που θα δράσετε με γνώμονα την αίσια και πρακτική οπτική, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα σας διέπει αρκετό θάρρος και τόλμη, για να μπείτε σε ταχύτητα προόδου. Μην σας φοβίσει ό,τι κι αν βρεθεί στην πορεία σας, το Άρμα έχει τη δυναμική να παραμερίσει κάθε εμπόδιο!

Η αλήθεια είναι ότι το σπιτικό και η οικογένεια αποτελούν προτεραιότητα για την ιδιοσυγκρασία σας. Ωστόσο, μέσα στο 2020 δεν πρέπει να αφήνετε να σας επηρεάζουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Πρέπει να κυριαρχήσει η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αν θεωρήσετε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, που θα οδηγήσουν στην ευμάρεια και την ικανοποίησή σας, να τις κάνετε!

Διαβαστε επισης : Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους

zwdia-tarw-zodia-19

Τολμήστε να αλλάξετε οπτική στη διάρκεια του 2020. Θα δείτε άμεσα διαφορά, στον έλεγχο και την πληρότητα που θα απολαμβάνετε σε πολλούς τομείς. Μπορεί κάποια πράγματα να μην κυλήσουν όπως τα

έχετε σχεδιάσει. Εκεί θα σας ενισχύει η καλή σχέση που έχετε με την Τέχνη και την ομορφιά γενικότερα. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα και περάστε τα συναισθήματα σε γεννήματα της έμπνευσής σας!

Να είστε επιφυλακτικοί με πιθανά υπερβολικά όνειρα στη ρομαντική αρένα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να σας απομακρύνουν από τους ανθρώπους που αγαπάτε: Μπορεί να σας παρασύρουν εύκολα σε καταστάσεις που θα σας διχάσουν.

Θα νιώσετε αναποφάσιστοι για το αν πρέπει να ακολουθήσετε το «όνειρο» ή να δείτε τη σκληρή πραγματικότητα. Γι’ αυτό καλείστε να θέσετε όρια στον εαυτό σας… Και να μην τα ξεπεράσετε, τόσο στα όνειρα όσο και στην πραγματική ζωή σας!

Ταρω Λέων 2020, Η Δύναμη

Η στιβαρότητα της Δύναμης είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Λέοντες!

Στη διάρκεια του 2020 θα σας κατακλύσει το κίνητρο, σε συνδυασμό με το θάρρος και τη δημιουργική ενέργεια. Όλα αυτά θα ανανεώσουν την όρεξή σας για ζωή!

taro-zodia-098

Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σας, θα βοηθήσουν για να τολμήσετε ακόμα και εγχειρήματα που ενέχουν προκλήσεις. Αρωγοί σας σε αυτή την πορεία θα είναι η ηγετική ιδιοσυγκρασία, η φιλική και γενναιόδωρη συμπεριφορά σας. Αλλά δεν πρέπει να το παρακάνετε σε καμία περίπτωση: Να αναλαμβάνετε μόνο όσα μπορείτε να χειριστείτε, δεν μπορείτε να διαπρέψετε στα πάντα!

Η κάρτα της Δύναμης αφορά επίσης τη λαγνεία… Οπότε μπορείτε να εξωτερικεύσετε το πάθος σας – αλλά όλα με μέτρο και εντός ορίων!

Μέσα στο 2020 θα καταφέρετε να οικοδομήσετε πάνω στα επιτεύγματά σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα καταφέρετε να τα πάτε και σε ανώτερα επίπεδα. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι η περηφάνια απέχει μόνο ένα βήμα από την έπαρση. Προσέξτε να μην κάνετε αυτό το βήμα. Όλοι χειροκροτούν την ηγεσία – αλλά κανείς δεν εκτιμά την αλαζονεία!

Διαβαστε Ταρώ  2020 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Παρθένος 2020, Ο Ερημίτης

Η ατομικότητα του Ερημίτη είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Παρθένοι!

Ταρώ : Το 2020 προβλέπεται να είναι η χρονιά που θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα στάδιο της ζωής σας. Γι’ αυτό θα αδημονείτε για τις στιγμές της απόλυτης μοναξιάς και αυτοσυγκέντρωσής σας. Πριν κάνετε ένα βήμα, θα θέλετε να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα για να σταθμίσετε τις σκέψεις σας. Είναι απαραίτητο να έχετε διαύγεια πνεύματος πριν ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, μια καινούργια περιπέτεια που θα σας πλημμυρίσει με εμπειρίες!

Η επιμέλεια και η αξιοπιστία αποτελούν στοιχεία δύναμης της ιδιοσυγκρασίας σας. Στη διάρκεια του 2020 θα πρέπει να αποχωριστείτε τις καθιερωμένες πρακτικές σας, γιατί θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Αν βρεθείτε μπροστά σε αυξημένες ανησυχίες ή εμπειρίες που σας προβληματίζουν, θα είναι το σινιάλο σας: Θα είναι οι φάσεις που πρέπει να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε, για να σκεφτείτε τη σειρά των πραγμάτων!

zwdia-taro-astra

Συνήθως είστε σκληροί και αυστηροί με τον εαυτό σας, γιατί θέτετε υψηλά κριτήρια. Μέσα στο 2020 θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το εξωτερικεύετε με μετριοφροσύνη και φόβο για τα ρίσκα. Όσο αξιοθαύμαστα κι αν είναι αυτά τα στοιχεία σας, δεν πρέπει να προσπαθήσετε να τα επιβάλετε και σε άλλους. Κάποιοι άνθρωποι δεν θα κατανοήσουν τον τρόπο που βλέπετε εσείς τη ζωή… Αυτό θα οδηγήσει σε μια απομάκρυνσή σας, που δεν είναι το ζητούμενο!

Η συμβουλή του Ερημίτη για το 2020, είναι να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας. Μην αποζητάτε την έξαρση της αδρεναλίνης. Αντί να ταξιδέψετε στον Αμαζόνιο, πηγαίνετε σε ένα σεμινάριο γι’ αυτόν. Θα απολαύσετε τα ίδια συναισθήματα, χωρίς να πάρετε κανένα ρίσκο!

Διαβαστε Ταρώ  2020 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις