Ταρώ Μεγάλη Αρκάνα Προβλέπει για το 2020 Β Μέρος

tarot-m

Ταρώ Μεγάλη Αρκάνα Προβλέπει για το 2020 Β Μέρος .

Ταρώ Ζυγός 2020, Η Δικαιοσύνη .

Η αίσθηση δικαίου και ισονομίας είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Ζυγοί!

Το 2020 προβλέπεται ότι θα είναι η χρονιά που θα κάνετε γενικές εκκαθαρίσεις. Η κάρτα της Δικαιοσύνης έρχεται να σας ενθαρρύνει προς αυτή την κατεύθυνση: Επιθεωρήστε όλους τους τομείς της ζωής σας και εντοπίστε εκείνους που έχουν έλλειψη αρμονίας και ισορροπίας. Μην αμελήσετε την οικονομική πτυχή, προκειμένου να επιλυθούν διά παντός τα όποια προβλήματα υπάρχουν εκεί. Μετά θα μπορέσετε να στραφείτε περισσότερο στον εαυτό σας!

zodia-taro-45

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το δίκαιο είναι μια αμερόληπτη και ανεξάρτητη αρχή… Γι’ αυτό καλείστε να δημιουργήσετε το δικό σας πλαίσιο κανόνων στη διάρκεια του 2020, που να ικανοποιεί εσάς και το περιβάλλον σας. Παράλληλα, φροντίστε να υπάρχει ισορροπία στην καθημερινότητά σας. Αν διαθέσετε πολύ χρόνο στα εργασιακά σας, θα πρέπει να ανταμείψετε τον εαυτό σας εξίσου. Ενδείκνυται μια μικρή απόδραση με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Μέσα στο 2020 πρέπει να λειτουργήσετε με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό, αγαπητοί Ζυγοί: Ο κόπος που καταβάλετε για τον κάθε στόχο σας, να αντιστοιχεί στη διαδρομή που διανύετε. Κάθε είδους υπερβολή, είναι βέβαιο ότι θα σας εξαντλήσει αν δεν έχει αντίκρισμα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να θέσετε όρια προς κάθε κατεύθυνση, ειδικά για να συνειδητοποιείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάνετε. Έτσι θα κουράζεστε πολύ λιγότερο, ενώ θα έχετε απόθεμα αντοχών για τις στιγμές που πρέπει να υπερβάλετε εαυτόν σε κάτι!

Διαβαστε Ταρώ  2020 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Σκορπιός 2020, Ο Θάνατος/Η Αναγέννηση

Η αρχή της απελευθέρωση είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Σκορπιοί!

Κατανοείτε ότι η κάρτα του Θανάτου δεν αφορά κυριολεκτικές απώλειες τέτοιου τύπου, είναι συμβολική. Και είναι γεγονός ότι κάθε «θάνατος» συνοδεύεται με μια αναγέννηση. Με αυτά τα δεδομένα, θεωρείται βέβαιο ότι μέσα στο 2020 θα βιώσετε επαναστατικές αλλαγές!

Η λαχτάρα να οικοδομήσετε τον πιο ολοκληρωμένο εαυτό σας, θα αποτελέσει την καινούργια σας «γέννηση». Και προκειμένου να ανελιχθείτε σε επίπεδο, πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας τα εμπόδια… Υπάρχουν άτομα ή καταστάσεις που δεν σας πάνε πουθενά και σας αναστατώνουν.

Αυτά μπορεί να συνδέονται με τη δουλειά, την προσωπική σας ζωή ή ένα σημαντικό μεταίχμιο που θέλετε να αγγίξετε. Το σύμπαν έχει τη δική του νομοτέλεια, πάντα δίνετε κάτι για να πάρετε κάτι. Για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο, πρέπει να είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε ένα υφιστάμενο κομμάτι σας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με αυτό το σκεπτικό, μέσα στο 2020 πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας. Να φροντίζετε την υγεία σας και να παίρνετε χρόνο απομόνωσης, για να προετοιμάζεστε άρτια για κάθε αλλαγή. Δεν μπορείτε να είστε αφοσιωμένοι και υποστηρικτικοί προς άλλα άτομα, αν δεν είστε πρώτα προς τον εαυτό σας.

Και για να φτάσετε στην υλοποίηση όσων αποζητάτε, πάψτε να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια άσκοπα: Οι καχυποψίες, οι επικρίσεις και οι επιβολές, αμαυρώνουν την αύρα σας. Θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα, υιοθετώντας υγιείς συμπεριφορές με θετική οπτική!

Ταρώ Τοξότης 2020, Η Εγκράτεια

Ταρώ : Η ανάγκη για ένωση αντίθετων δυνάμεων είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Τοξότες!

Η κάρτα της Εγκράτειας (ή της Τέχνης) σας συμβουλεύει να εστιάσετε στην αρμονία και την ισορροπία στη διάρκεια του 2020. Αυτές οι ποιοτικές αρχές θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Μόνο όταν το κάνετε, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε κάτι θετικό. Και αυτό αφορά τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον προσωπικό σας τομέα!

zwdia-tarw-zodia-19

Είναι γεγονός ότι αυτή η διεργασία χρειάζεται ουσιαστική προσπάθεια. Και δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς αποφασιστικότητα και ακλόνητη θέληση. Γι’ αυτό η Εγκράτεια σας καλεί να επενδύσετε στην απλότητα. Πριν πείτε ή κάνετε κάτι, πάρτε μια βαθιά ανάσα και οραματιστείτε το. Γιατί όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας, ενίοτε η ειλικρίνεια μπορεί να πληγώσει τους άλλους αντί να τους βοηθήσει!

Στη διάρκεια του 2020 θα έχετε τις ευκαιρίες να λειτουργήσετε με σύστημα για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μπορεί να μην δέχεστε περιορισμούς ή κανόνες από κανέναν και τίποτα… Αλλά αυτό το σκεπτικό σας πρέπει να αλλάξει, καθώς η ζωή απαιτεί να κάνετε συμβιβασμούς. Πρέπει να υιοθετήσετε την αισιόδοξη οπτική, την προδιάθεση να διαχέετε ευχάριστη διάθεση όπου κι αν βρεθείτε!

Προσέξτε την κυκλοθυμία και τις αυθόρμητες αντιδράσεις σας μέσα στο 2020, αγαπητοί Τοξότες. Δόλιες διαθέσεις έναντι άλλων, ξεσπάσματα ή προσβολές, δεν θα σας φτάσουν στους στόχους που θέλετε. Να έχετε υπομονή και να παραμένετε ψύχραιμοι, για να βιώσετε τους θριάμβους που ονειρεύεστε!

Διαβαστε Ταρώ  2020 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρω Αιγόκερως 2020, Ο Διάβολος

Ο πειρασμός και η πρόκληση παίρνουν θέση στο πλευρό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Στη διάρκεια του 2020 θα πρέπει να δώσετε μάχες με τον Διάβολο – και να επικρατήσετε. Τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας, θέλετε να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Γι’ αυτό οι προκλήσεις μπορεί να προέλθουν από παντού… Και ίσως να αφορούν τη λαχτάρα να πετύχετε ακόμα περισσότερα!

Αν η παρόρμηση αφορά κάτι «τολμηρό», θα έχετε την επιλογή να το διακωμωδήσετε ή να το χειριστείτε με χιούμορ. Αλλά αν το δέλεαρ προέρχεται από κάτι πιο σοβαρό, πρέπει να αντισταθείτε με τα πόδια

σας στυλωμένα στο έδαφος: Αν ενδώσετε, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό και να χάσετε κάθε καλή προδιάθεσή σας. Είναι ζωτικής σημασίας να επιλέγετε με σύνεση τις φιλοδοξίες σας. Μην ρισκάρετε να απογοητεύσετε ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς!

μελλοντολόγος

Στη διάρκεια του 2020 πρέπει να επιστρατεύσετε τη συνέπεια και την αξιοπιστία σας. Να είστε αποφασιστικοί για τις δράσεις σας, με φιλικό και ευγενικό τρόπο προς τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν κάτι ή κάποιος δεν αποδώσει τα αναμενόμενα, μην βιάζεστε να ασκήσετε κριτική. Κανείς δεν είναι σκλάβος του χρόνου, ο χρόνος πρέπει να λειτουργεί προς όφελός σας. Αξιοποιήστε τον αναλόγως – ακόμα και στην προσωπική σας ζωή – πάντα με χιούμορ και χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια!

Ταρω Υδροχόος 2020, Το Αστέρι

Ταρώ : Η λάμψη και η εύνοια είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Υδροχόοι!

Το 2020 προβλέπεται να είναι η χρονιά που θα θέλετε να κερδίσετε τον σεβασμό των πάντων. Σε αυτή την πορεία, είναι πιθανό να κατακρίνετε τον εαυτό σας αν προκύψει κάποια αποτυχία. Το Αστέρι υποδεικνύει ότι ο σημαντικός στόχος σας, πρέπει να είναι να ανορθώσετε την αυτοεκτίμησή σας!

Αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στη διαίσθησή σας. Αυτή θα σας δείξει την κατεύθυνση χειρισμού, ακόμα και εγχειρημάτων που κάποιοι αμφιβάλλουν αν θα καταφέρετε. Μην δώσετε καμία σημασία στον αρνητισμό των άλλων, όλοι είναι έτοιμοι να πουν οτιδήποτε. Μόνο όσα κάνετε εσείς, θα σας κάνουν πιο δυνατούς και αποφασιστικούς!

δωρεάν-προβλέψεις

Από την άλλη πλευρά, μέσα στο 2020 πρέπει να θέτετε στόχους που μπορείτε να διαχειριστείτε. Διαφορετικά θα απογοητεύεστε και θα επηρεάζεστε ανασταλτικά για καιρό. Το Αστέρι σας ενθαρρύνει να βάλετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες σας. Οι φίλοι που σας αγαπούν και σας κατανοούν, θα σταθούν στο πλάι σας. Με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, δεν θα καταλήξετε απλά ιδεαλιστές ή ονειροπόλοι!

Αξιοποιήστε τις αντοχές σας, πιστέψτε ότι μπορείτε να πραγματώσετε κάθε όνειρό σας. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα μειώνουν τη σημασία των προσπαθειών σας. Μην βιάζεστε να αντιδράτε, ίσως να υπάρχει κάτι χρήσιμο στους σχολιασμούς τους. Να ακούτε με προσοχή και ηρεμία και μετά να καταλήγετε σε συμπεράσματα!

tarw-wroskopio-4

Ταρώ Ιχθύες 2020, Η Σελήνη

Οι εναλλαγές φαίνεται ότι θα επικρατήσουν στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες!

Ταρώ : Το 2020 αναμένεται να σας προκαλέσει, προκειμένου να κάνετε αλλαγές. Η πρόκληση μπορεί να περιλαμβάνει εμπόδια ή/και προβλήματα, καθυστερήσεις και αναβολές. Με τη Σελήνη στο πλευρό σας, καλείστε να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Προσπαθήστε ρεαλιστικά να αντικρίζετε τα πάντα με διαύγεια, έχοντας συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Μπορείτε να το κάνετε και ξέρετε ότι η ζωή έχει και τις δυσχερείς πτυχές της. Τα μαθήματα που μπορείτε να πάρετε από αυτές, έχουν ως μόνη πρόθεση να σας κάνουν πιο δυνατούς και σοφούς!

Στη διάρκεια του 2020, πρέπει να παραμερίσετε λίγο την ανάγκη σας να προστατεύετε άλλους. Ενίοτε, αυτή η διάθεση σας κάνει να καταφεύγετε σε ψέματα ή παραπλανητικές συμπεριφορές. Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να ελιχθείτε άρτια σε κάθε περίσταση… Αλλά το ερώτημα είναι αν το κάνετε για να ωφελήσετε άλλους ή για να φανείτε εσείς καλοί στα μάτια τους!

zodia-zvdia-75

Παράλληλα, μέσα στο 2020 θα κληθείτε να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις μπροστά σε «όρια» που θα συναντήσετε. Δεν μπορείτε να ξεφεύγετε πάντα από όλα, η αποφυγή μπορεί να γυρίσει εναντίον σας. Με ορθολογισμό και σύνεση, θα πάρετε τη σωστή απόφαση που θα σας πάει πιο γρήγορα στο επόμενο βήμα σας. Επικεντρωθείτε στα

καθήκοντά σας και σε ενασχολήσεις που σας ευχαριστούν. Με επιμέλεια και ορθό κριτήριο, έχετε τα φόντα να απολαύσετε πολλές νίκες στη διάρκεια του 2020. Και οι επιτυχίες μπορούν να κάνουν θαύματα στην ευαίσθητη ψυχολογία σας!

Διαβαστε Ταρώ  2020 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot