Αστρολόγος προβλέψεις 18/02 Τρίτη

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Αστρολόγος προβλέψεις 18/02 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Μαρτίου. Είναι ευτυχής σε αυτά τα εδάφη, γιατί κάθε δράση του αποφέρει αποτελέσματα!

Ο Άρης θα στρέψει και τις δικές σας κινήσεις σε όσα πρέπει να γίνουν. Να τα κάνετε τώρα, γιατί έπεται έντονη πλανητική κινητικότητα στο επόμενο διάστημα!

Η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω στην αρχή της μέρας και αμέσως θα συναντήσει τον Άρη. Αργότερα θα σχηματίσει αίσια όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο.
Ο Ήλιος περνά τις τελευταίες ώρες του στον Υδροχόο. Θα περάσει στους Ιχθύες το απόγευμα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Μαρτίου. Αφήστε να αναδυθεί η οραματιστική πτυχή σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα προσπαθήσετε να επανορθώσετε για την έλλειψη προσοχής προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με διάφορες χειρονομίες ή δώρα. Μέσα σας θα αισθάνεστε έντονα την επιθυμία για αρμονία στο σπίτι και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Θα είστε επιρρεπείς σε συμβιβασμούς και καλοπροαίρετες ενέργειες.

Την Τρίτη να περιμένετε κάποια νέα ή συζητήσεις, με έναν άντρα που ζει σε άλλη πόλη ή που θα ταξιδέψει σήμερα. Θα περάσετε μια δοκιμασία που θα σχετίζεται με ένα απροσδόκητο γεγονός, που αφορά ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Σήμερα θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε σημαντικές και υπεύθυνες εργασίες που σχετίζονται με χρήματα, έγγραφα ή νομικούς θεσμούς. Την Τρίτη θα χαρείτε με κάποια νέα ή γεγονότα, που αφορούν μια γυναίκα άνω των 35 ετών.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τρίτη θα χαρείτε και θα εφησυχάσετε με θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Η επικοινωνία σας με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου θα είναι σημαντική, καθώς από αυτή θα εξαρτηθούν οι αποφάσεις σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει καλή τύχη και απρόσμενες εμπειρίες που σας αξίζουν 100%.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/02 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τρίτη θα έχετε υπό έλεγχο τη διάθεσή σας, κάτι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειές σας. Θα κάνετε έξοδα για τις καθημερινές σας ανάγκες, αν και κάποια θα αφορούν χαζές αγορές ή περιττά αντικείμενα. Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα, είναι να οικοδομήσετε και να διατηρήσετε εσωτερική ειρήνη μέσα σας.

zwdia-3-zodia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη προμηνύει διάφορα οφέλη υλικής και πνευματικής φύσεως, που θα είναι σημαντικά για τη συναισθηματική και πνευματική σας σταθερότητα. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με φίλους από κοντά και μακριά, πράγμα που μπορεί να σας αναστατώσει και να σας δυσκολέψει κατά καιρούς.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/02 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα έχετε την τάση να εξετάσετε πιο προσεκτικά κάποια γεγονότα και να προσπαθήσετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση. Σήμερα θα χαρείτε που θα συναντήσετε παλιούς και νέους φίλους ή γνωστούς. Οι συζητήσεις σας με τους άνδρες θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικές ή ενδιαφέρουσες για εσάς.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9