Αστρολόγος προβλέψεις 21/02 Παρασκευή

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 21/02 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον επιβλητικό Κριό που βρίσκεται η θέα της αρμονίας, αναλαμβάνει τα ηνία της καθημερινότητας!

Η Αφροδίτη διαμένει εδώ από τις 7 του μήνα και θα αποχωρήσει στις 4 Μαρτίου. Ίσως να την δυσκολεύει λίγο ο Ερμής, που κινείται σε ανάδρομη πορεία. Αλλά η Αφροδίτη σας κρατά σε εγρήγορση και εστιασμένους στα ζητούμενά σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Η διάθεση όλων είναι ευχάριστη χάρη σε αυτή τη θέση της. Επίσης, είναι υποβοηθητική στο να κυλούν όλα με ομαλή ροή. Δώστε λίγη επιπλέον έμφαση στους τρόπους που διασυνδέεστε με τους άλλους!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Την Παρασκευή θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε σχεδόν οποιαδήποτε υποχρέωση που επικεντρώσατε την προσοχή σας στη διάρκεια της εβδομάδας. Μπορεί να βιώσετε κάποια απογοήτευση στις προσωπικές σας σχέσεις, λόγω λανθασμένων ενεργειών. Σήμερα μην πέσετε θύμα μιας τάσης σας για υπερβολή και προσέξτε μην προσκολληθείτε πολύ σε κάποιο άτομο. Η σχέση σας με τις γυναίκες θα είναι περίπλοκη και απρόβλεπτη – και μπορεί να αποφέρει κάποιες δυσάρεστες παρεξηγήσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/02 Παρασκευή

Η μέρα είναι ευνοϊκή για όσα άτομα γεννήθηκαν στα ζώδια της γης και του αέρα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να τα κάνει υπερβολικά σίγουρα για τον εαυτό τους και παράλογα. Σήμερα θα χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια που έχετε κάνει για το σαββατοκύριακο, αλλά η αλλαγή αυτή θα είναι για καλό. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας αποφύγετε να διευθετήσετε έγγραφα σχετικά με ιδιοκτησία.

μελλοντολόγος

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να είναι μια μέρα γεμάτη με ενδιαφέρουσες και αξέχαστες εμπειρίες. Η Παρασκευή φέρνει εκπλήξεις ή την εμφάνιση νέων ευκαιριών, που θα απαιτήσουν από εσάς να λάβετε νέες ή σημαντικές αποφάσεις. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την επίλυση διαφορών, για νομικές ενέργειες και για την έναρξη οποιασδήποτε αλλαγής.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/02 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε περισσότερο άγχος για την ολοκλήρωση των καθημερινών σας καθηκόντων. Μπορεί να προκύψουν κάποιες νέες περιστάσεις ή επείγουσες δεσμεύσεις. Το πιο σημαντικό από όλα, θα είναι να είστε υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί στο χώρο εργασίας σας. Αν το κάνετε αυτό, θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω συγκεκριμένων επιτυχιών ή σημαντικών αποτελεσμάτων.

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα. Αρκεί να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα ή άτομα που θα έρθουν στη ζωή σας. Τα οικογενειακά και προσωπικά σας θέματα θα έχουν θετική εξέλιξη σήμερα. Για οτιδήποτε και αν δεσμευτείτε σήμερα που είναι σημαντικό για το σπίτι σας, θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Μπορεί να είστε ακόμα υπό την επήρεια αρνητικών συναισθημάτων ή εμπειριών που βιώσατε τις τελευταίες μέρες. Την Παρασκευή μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες επαφές, με έναν άντρα που ζει ή εργάζεται σε άλλο μέρος. Μία φίλη ή συγγενής θα τραβήξει την προσοχή σας με τα ερωτικά της. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για οικονομικές υποθέσεις και δεσμεύσεις με την οικογένειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia