Αφροδίτη στον Κριό – Aνακαλύψτε ξανά τη δίψα σας για τη ζωή

sex-afroditi-zodia

Αφροδίτη στον Κριό 7 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου, 2020 .

Αφροδίτη στον Κριό : Ένα γκονγκ κοσμικών αναλογιών αντηχεί στο Σύμπαν. Αυτή είναι η Αφροδίτη στον Κριό, η θεά της αγάπης κροταλίζει στις αρχέγονες φλόγες του κριαριού.

Ο Κριός είναι πεινασμένος, ένθερμος, ατρόμητος. Ένα θερμόαιμο θηρίο της αυγής, όταν η αδρεναλίνη κατακερματίζει την ακινησία. Είναι το μεγάλο ξύπνημα, η αρχή, η αναγέννηση.

Η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί τη επιστροφή της σωματικής και σεξουαλικής ενέργειας πίσω στο σώμα μετά τον μεγάλο χειμώνα. Οι φλόγες της ανοιξιάτικης αναγέννησης μας γλύφουν στοργικά μέχρι να επιστρέψουμε στη ζωή.

zodia-taro-45

Κάτω από την επιρροή του ανυπόμονου κριαριού, τείνουμε να δρούμε πρώτα και να σκεφτόμαστε έπειτα. Τι έχουμε να δουλέψουμε: την εξημέρωση του εγώ. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο και είναι ο το νούμερο 1 μέσα στο μυαλό του. Έτσι, το κριάρι δεν είναι πάντα το πιο προσεκτικό πλάσμα. Συνήθως η Αφροδίτη έχει τον ρόλο της ειρηνοποιού και της διπλωμάτη.

Στον Κριό, ο ρόλος αυτός είναι δύσκολος. Το τακτ και η ηρεμία δεν θα έρχονται αβίαστα. Αν χάσετε τη ψυχραιμία σας έστω και για ένα λεπτό, η διαμάχες θα πλησιάσουν σαν πεινασμένοι λύκοι τη νύχτα. Ας δουλέψουμε πάνω στις αναπνοές μας και ας αφήσουμε τις μικρές ενοχλήσεις, διαφωνίες κ.λπ. –δεν αξίζουν τη μάχη!

Διαβαστε επισης : 3 ζώδια θα έχουν τον Καλύτερο Φεβρουάριο ολων των Εποχών

zwdia-66

Αφροδίτη στον Κριό

Ο Κριός θυμώνει γρήγορα, ναι, αλλά αυτό το αρχέτυπο είναι ισχυρό με τόσους υπέροχους τρόπους. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια της φωτιάς με αγάπη και φροντίδα. Χτίστε ζέστη στο σώμα, απελευθερώστε την ανησυχία και ανακαλύψτε ξανά τη δίψα σας για τη ζωή χωρίς να παρασύρεστε από τις κακές παρορμήσεις. Είναι ώρα να απολαύσετε τη δύναμη!

Μην ξεχνάτε πόσο ωραία είναι η αίσθηση της ενεργοποίησης. Όταν οι πλανήτες περνούν από τον Κριό, ένα φως ανάβει στη βάση του κρανίου. Ο βαθύς ύπνος που ξεκουράζει επιστρέφει (κατά τη διάρκεια των διελεύσεων στους Ιχθύς, η αϋπνία είναι συχνό φαινόμενο) και ξαφνικά είναι πιο εύκολο να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Ας σας σηκώσει το σώμα σας χαρούμενα μέσα στην ημέρα. Ας είναι η κίνηση απολαυστική και αβίαστη.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αυτή η διέλευση είναι μια προεπισκόπηση της ενέργειας της εαρινής ισημερίας, κυρίως στη σεξουαλική / διαπροσωπική ζωή μας αλλά και στον τρόπο που αισθανόμαστε για το σπίτι μας, το σώμα μας και πολλά άλλα πράγματα. Καθώς προχωράνε οι μήνες, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα θα ανανεωθούν. Έχετε υπομονή, φίλοι μου!

Βαθιά ανάσα: αυτή η διέλευση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ειδικά γιατί ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου. Θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Μαρτίου. Η σεζόν των Ιχθύων ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου! Στη νέα Σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και θα φέρει συναισθήματα αβεβαιότητας και σύγχυσης.

μελλοντολόγος

Αφροδιτη στον Κριό

Κάποια αλλαγή σε κάποια σχέση μας θα προκύψει αλλά δεν θα είναι μόνιμη. Μια περίοδος μετάβασης, αποχαιρετισμού, αλλά μόνο για λίγο. Θα έχετε πιθανώς τη διάθεση μα μείνετε μέσα και να τα σκεφτείτε όλα αυτά.

Αν πρέπει να συζητήσετε με φίλους / εραστές / συγκάτοικους για το τι συμβαίνει, είναι πολύ καλή μέρα για να το κάνετε. Η επιρροή του Δία μας ενθαρρύνει να είμαστε ειλικρινείς και να βγάλουμε από μέσα μας τα πάντα.

Στις 28 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον κακό Πλούτωνα και σέρνει την ανθρωπότητα στο χάος των συναισθηματικών αντιδράσεων.

Η επιρροή του Πλούτωνα είναι πάντα τόσο έντονη. Με την Αφροδίτη να εμπλέκεται, θα δοκιμαστούν οι στενές σχέσεις. Χωρίς αμφιβολία, θα είναι μια μέρα μάθησης, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μας αρέσουν αυτά που θα μάθουμε. Ο Πλούτωνας εξετάζει τις δυναμικές ελέγχου και χειρισμού.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Εδώ συναντάμε τη σκιά μας μέσα από τους άλλους. Το αν αναγνωρίζουμε ή όχι αυτή την αντανάκλαση ως δική μας θα κρίνει το αποτέλεσμα της κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: είναι ώρα να αφεθούμε, να μην πιέζουμε επώδυνα μοτίβα να συνεχίσουν. Προσέξτε τις ακραίες εναλλαγές στη διάθεσή σας.

Πιστεύω ότι είναι καλό να περάσετε αυτή την ημέρα μόνοι. Όλα όσα σχετίζονται με αυτή είναι κουραστικά και μας αφήνουν άδειους. Μπορεί να ανησυχούμε τόσο για κάτι, που να μην μπορούμε να δουλέψουμε. Για να αποφύγετε τους εφιάλτες, ακούστε χαλαρωτική μουσική και διαλογιστείτε πριν πέσετε για ύπνο. Είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε γιόγκα.

Διαβαστε επισης : 3 ζώδια θα έχουν τον Καλύτερο Φεβρουάριο ολων των Εποχών

zodia-astra-tarot

Στις 3 Μαρτίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Κάτω από αυτή την επιρροή, θα νιώθουμε την κοσμική πίεση να βιαστούμε και να αποδώσουμε. Μπορεί να πρέπει να τρέξετε για να προλάβετε το λεωφορείο, μιλώντας μεταφορικά (ή και όχι).

Ο ρυθμός του σώματος θα αποσυντονιστεί, γι’ αυτό προετοιμαστείτε από πριν, κοιμηθείτε καλά και βάλτε στην κοιλιά σας θρεπτικό φαγητό. Απαισιόδοξες προσδοκίες γίνονται εύκολα προφητείες που εκπληρώνονται κάτω από αυτές τις επιρροές. Εάν νιώσετε τον φόβο να σας πνίγει, χαλαρώστε το σώμα σας και μην ξεχνάτε να αναπνέετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA