Διπλή σύνοδος του Ερμή – Η σκοτεινή πλευρά της ζωής και τα μυστικά

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Διπλή σύνοδος του Ερμή : Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή .

Διπλή σύνοδος του Ερμή  με Κρόνο και Πλούτωνα .

Παίρνουμε μια δόση πραγματικότητας, καθώς ο Ερμής σχημάτισε δύο συνόδους στις 12 Ιανουαρίου. Μία ημέρα μετά την έκλειψη της Πανσελήνου στον Καρκίνο. Η σύνοδος είναι η συνάντηση δύο ή περισσότερων πλανητών στο ίδιο ζώδιο.

Αυτό σημαίνει τον συνδυασμό των ενεργειών τους και τη δημιουργία ενός ενοποιημένου και πιο δυνατού μετώπου.

zodia-taro-45

Οι σύνοδοι του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα συμβαίνουν στον Αιγόκερω.

Ενώ συχνά αυτό ονομάζεται πολυαστρία, από τον περασμένο μήνα έχουμε δει τέσσερις πλανήτες στον Αιγόκερω, συμπεριλαμβανομένης της νέας Σελήνης στο τέλος του μήνα και τη σεζόν του Αιγόκερω, η οποία ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου.

Η τελευταία φορά που είδαμε έστω και μια πολυαστρία στον Αιγόκερω ήταν στις αρχές του 90 και πολλοί από εμάς είδαμε τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή εκείνης της περιόδου. Για μας, φτάνουμε στο σημείο που θα αφήσουμε αυτή την ενέργεια, αλλά κατά πολλούς τρόπους θα είναι η πιο ισχυρή ενέργεια που θα βιώσουμε.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

xartomanteia

Διπλή σύνοδος του Ερμή : Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή .

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις σκέψεις, την επικοινωνία και πώς εκφραζόμαστε. Ανάλογα με το ζώδιό σας, ο πλανήτης αυτός κάνει τη διαφορά στο πόσο ενεργοί ή ξεκάθαροι νιώθουμε πνευματικά. Σε ζώδιο της γης, όπως τον Αιγόκερω, όχι μόνο νιώθουμε σταθεροί, αλλά και διεγερμένοι.

Αυτή η διέλευση μας ενθαρρύνει να ολοκληρώσουμε αυτά που πρέπει και μας βοηθά να επικεντρωθούμε στα μελλοντικά σχέδια.

Κατά της διάρκεια της έκλειψης, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, ο Ερμής στον Αιγόκερω μας έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα, γιατί μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο εποικοδομητικά για τις καταστάσεις που φέρνουν άγχος. Μας έδωσε καθαρότητα για να δούμε τις ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξουμε και ποιες να αφήσουμε.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Διπλή σύνοδος του Ερμή : Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή .

Η σύνοδος Ερμή και Κρόνου δεν θεωρείται γενικά αρνητική ή δύσκολη, καθώς ο Κρόνος φέρνει πάντα σοβαρή ενέργεια σε κάθε όψη.

Ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο κυρίαρχος του χρόνου και του κάρμα, ο πατέρας του ζωδιακού. Γεγονός που σημαίνει ότι προκαλούμαστε από τις φιγούρες εξουσίας στη ζωή μας και με την αίσθηση ορίων.

Ο Κρόνος δεν διευκολύνει κανέναν και στον Αιγόκερω είναι πολύ επικεντρωμένος στις βάσεις και την ασφάλειά μας. Τείνουμε να κάνουμε πιο μεγάλες αλλαγές όσο ο Κρόνος είναι σε αυτό το ζώδιο, γιατί νιώθουμε πιο πρακτικοί, λογικοί και ρεαλιστές στις επιλογές μας.

Εάν κάτι δεν μοιάζει σωστό, ο Κρόνος κάνει απλώς τη δουλειά αντί να σκέφτεται τα συναισθήματα. Αλλά καθώς ο πλανήτης έχει να κάνει και με τα όρια, σημαίνει ότι πιθανώς θα υπάρχει κάποιο εμπόδιο που θα γίνει αισθητό.

Η σύνοδος Ερμή Κρόνου μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε περιορισμένοι με κάποιους τρόπους, όχι γιατί δεν υπάρχει έξοδος από κάθε κατάσταση, αλλά γιατί είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Λόγω της σοβαρής φύσης του πλανήτη, μπορεί να είμαστε απαισιόδοξοι.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-fotia

Διπλή συνοδος του Ερμή : Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή .

Αυτό που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης δεν είναι να σκέφτεστε όλα τα λάθος ή τα αρνητικά για μια κατάσταση, αλλά ποιο θα είναι το πρώτο βήμα.

Πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε στο χείλος αλλαγών στη ζωή μας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να το συζητήσουμε. Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη, γιατί είναι το πρώτο βήμα σε κάθε αλλαγή. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το δώρο του λόγου, γι’ αυτό είναι σημαντικό να το εκμεταλλευτούμε.

Ενώ ποτέ δεν είναι εύκολο να πούμε αυτό που πρέπει να ειπωθεί, το μόνο που χρειάζεται είναι ειλικρίνεια και λίγο θάρρος. Τα πράγματα θα βελτιωθούν πολύ γρήγορα, αλλά όχι πριν κάνουμε αυτή τη συζήτηση, πριν μπορέσουμε να δούμε το φως μέσα στο σκοτάδι και να μην παραδοθούμε επειδή κάτι φαίνεται δύσκολο. Αντίθετα, πρέπει να θυμάστε ότι μέσα από την πρόκληση κερδίζουμε το φως και τις ευλογίες που έρχονται μετά.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διπλή σύνοδος του Ερμή : Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή .

Αυτή η διέλευση συμβαίνει συνήθως μια φορά τον χρόνο και αν και δεν θα χάσουμε μια ευκαιρία που είναι πραγματικά για μας, δεν πρέπει να υποθέτουμε ότι θα μας δοθεί και δεύτερη.

Σε αυτή την έντονη ενέργεια προσθέτει και η σύνοδος με τον Πλούτωνα, η οποία έχει να κάνει με τη σκοτεινή πλευρά της ζωής και τα μυστικά.

Την τελευταία φορά που αυτοί οι δύο συναντήθηκαν ήταν τον περασμένο Ιανουάριο και θα συμβεί ξανά το 2021.

Θα μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε αλλαγές τώρα αντί να το αναβάλουμε για μία ακόμα χρονιά.

Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η αστρολογία από τα τέλη Δεκεμβρίου μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου μας ενθαρρύνει να κάνουμε το άλμα.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

Να υψώσουμε ανάστημα φέτος και αυτήν τη δεκαετία και να απελευθερώσουμε αισθήματα αμφιβολίας, χαμηλής αυτοπεποίθησης ή αυτοεκτίμησης.

Αυτό που θα καταλάβουμε είναι ότι εμείς κρατάμε πίσω τον εαυτό μας από τη ζωή που ονειρευόμαστε. Και τώρα δεν είναι η ώρα για να τρομάξουμε με όσα πρέπει να γίνουν. Αλλά πρέπει να εμπιστευτούμε ότι όλα όσα περάσαμε οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή.

Και είμαστε έτοιμοι. Επιτέλους.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA