Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/02 Τρίτη

HLF_121355950

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/02 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Το κλειδί για να περάσετε καλά σήμερα, είναι η σωστή επικοινωνία. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να θίξετε κάποια συγκεκριμένα θέματα τώρα.

Μην ρωτήσετε το ραντεβού σας πού πήγε πανεπιστήμιο, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πήγε και να αισθανθεί άσχημα. Αν θέλετε οπωσδήποτε να μάθετε τέτοιου είδους πληροφορίες, ρωτήστε τους κοινούς σας φίλους.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αντισταθείτε στην παρόρμηση για βαθυστόχαστες συζητήσεις στο πρώτο ραντεβού. Το άτομο με το οποίο βγαίνετε, δεν χρειάζεται να μάθει για την πρόσφατη αποτοξίνωσή σας ή για τον/την πρώην σας. Κρατήστε τα σοβαρά θέματα για τον εαυτό σας προς το παρόν. Αν τελικά ταιριάξετε, θα έχετε άφθονο χρόνο να αποκαλύψετε τα μυστικά σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι λογικό να αισθάνεστε κάπως νυσταγμένοι σήμερα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να ξεκλέψετε έστω δεκαπέντε λεπτά για έναν υπνάκο το μεσημέρι. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα και θα είστε πανέτοιμοι να αδράξετε την υπόλοιπη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Το άγχος σας κάνει να μην μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα. Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και ανίκανοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε. Ήρθε η ώρα να επανεστιάσετε. Αρχίστε να λύνετε ένα δύσκολο σταυρόλεξο, φτιάξτε το δικό σας blog ή πειραματιστείτε με λίγη γιόγκα ή διαλογισμό. Αποσυνδέστε το μυαλό σας από το άγχος.

Ζώδια Λέων

Λέγεται κοινωνική δικτύωση και είστε σχεδόν εξαρτημένοι από αυτήν. Δεν είναι κακό να ασχολείστε όταν χαλαρώνετε… Αλλά αν αφιερώνετε κάθε λεπτό της μέρας μπροστά στον υπολογιστή σας, έχετε πρόβλημα. Βάλτε ένα χρονικό όριο. Όχι παραπάνω από μια ώρα τη μέρα – και μόνο αφού έχετε τελειώσει τις δουλειές σας.

Ζώδια Παρθένος

Είστε αδέσμευτοι, έχετε την πολυτέλεια του χρόνου. Χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας για να βρείτε τον σκοπό της ζωής σας. Αν δεν θέλετε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μπροστά από έναν υπολογιστή δουλεύοντας, κάντε κάτι γι’ αυτό. Η διαδρομή μπορεί να είναι γεμάτη με κόπο, επικριτές και εμπόδια αλλά είναι η δική σας ζωή.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Όλη αυτή η σαβούρα που έχετε μαζέψει γύρω σας, έχει αρχίσει να σας επηρεάζει αρνητικά. Αρχίστε να οργανώνετε το χώρο σας, ψάχνοντας τα ντουλάπια σας για πράγματα που μπορείτε να δωρίσετε ή να πουλήσετε. Δεσμευτείτε να τελειώσετε με την μπουγάδα μέχρι το απόγευμα. Με μικρά, σταθερά βήματα θα φτάσετε στον στόχο σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τίποτα δεν σας ευχαριστεί περισσότερο από το να μιλάτε για τους ανθρώπους της ζωής σας. Κάποια άτομα όμως δεν θα πρέπει να αναφέρονται καθόλου στο πρώτο ραντεβού, όπως ο/η πρώην σας. Μην κατακρίνετε, μην πείτε πόσο τρελός/ή ήταν, μην τον/την αναφέρετε καν. Είναι απαγορευμένο πεδίο., ειδικά όταν υπάρχουν τόσα άλλα ευχάριστα πράγματα που μπορείτε να συζητήσετε.

Ζώδια Τοξότης

Αν δεν έχετε καθόλου χρήματα, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να βγείτε ραντεβού κάνοντας κάτι φτηνό. Και τι είναι αυτό που δεν κοστίζει τίποτα; Το σεξ. Αντί να ξοδέψετε χρήματα που δεν έχετε σε πολυτελή δείπνα και σινεμά, βγάλτε τα ρούχα σας και μπείτε κάτω από τα σκεπάσματα. Είναι το πρώτο σας ραντεβού; Πάρτε το λεωφορείο, μοιραστείτε ένα γλυκό και επισκεφθείτε ένα μουσείο.

Ζώδια Αιγόκερως

Το ότι τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στο στυλ σας. Είναι σημαντικό για εσάς να φαίνεστε περιποιημένοι. Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας πολυκατάστημα και δοκιμάστε ρούχα σχεδιαστών για να δείτε τι σας πηγαίνει. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να τα βρείτε μισοτιμής σε δημοπρασίες και παζάρια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Ασχολείστε συνέχεια με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό. Αλλά αν θέλετε να είναι επιτυχημένο το πρώτο σας ραντεβού, θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο άλλο άτομο. Σε όλους αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους. Είναι ένας καλός τρόπος να εντυπωσιάσετε το άτομο που θέλετε να κερδίσετε. Κάντε υπομονή. Θα έρθει και η σειρά σας να μιλήσετε για τον εαυτό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Βλέπετε τα πράγματα με έναν εντελώς διαφορετικό , χάρη σε μια νέα προοπτική. Ίσως να είστε έτοιμοι να επανορθώσετε για κάτι που κάνατε. Να είστε ειλικρινείς. Είναι αγνά τα κίνητρά σας; Αν το κάνετε μόνο και μόνο για να καλοπιάσετε κάποιον, το κάνετε για λάθος λόγους. Περιμένετε μια πιο κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76