Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Παρασκευή

77666665

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Προσέξτε τις αυτό-εκπληρούμενες προφητείες. Είναι ό,τι χειρότερο.

Αν αφήσετε την αρνητικότητα να σας καταβάλλει, θα καταστρέψει και το τελευταίο ψήγμα της αυτοεκτίμησής σας. Μην αφήσετε ένα-δυο κακά ραντεβού να χαλάσουν την θετική σας στάση για τη ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Οι κακοί άνθρωποι δημιουργούν κακές σχέσεις. Από την άλλη, κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι όσο πιο πληγωμένοι, τόσο το καλύτερο. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να μπλέκεστε με κατεστραμμένα άτομα, διαφορετικά θα συνεχίσουν να σας συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να τους γιατρέψετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε βγει μερικά ραντεβού και είστε έτοιμοι να μετακομίσετε μαζί! Όπα! Μήπως προχωράτε πολύ γρήγορα; Επαναφέρετε τον εαυτό σας στην πραγματικότητα. Η ζωή σας δεν θα γίνει καλύτερη αν δεσμευτείτε με αυτό το άτομο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να γίνει περισσότερο περίπλοκη. Σταθείτε στα δικά σας πόδια. Το μόνο άτομο στο οποίο θα πρέπει να βασίζεστε, είναι ο εαυτός σας.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που χωρίσατε με το πρώην ταίρι σας. Μπορεί εκείνο να έχει δημιουργήσει μια καινούργια σχέση και εσείς να φλερτάρετε με όσα περισσότερα άτομα μπορείτε. Αν σκέφτεστε να αναθερμάνετε τον έρωτα σας, μην το κάνετε. Προχωρήστε παρακάτω.

Ζώδια Λέων

Αυτό το ελκυστικό άτομο είναι πιασμένο ή και παντρεμένο. Αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι δεσμευμένο, κοιτάξτε αλλού. Η απιστία είναι η υπέρτατη πράξη εγωισμού. Μπορεί τελικά να καταλήξετε μαζί – και στην αρχή να είναι όλα καλά… Αλλά ένα κατά συρροή άπιστο άτομο, κάποια στιγμή θα απατήσει και εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Αν έχετε βγει λίγα ραντεβού με αυτό το άτομο, ίσως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συζητήσετε για τη σχέση σας. Κανείς από τους δυο σας δεν είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση. Προς το παρόν συνεχίστε να γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Αν δείξετε υπερβολικό ενθουσιασμό τώρα, θα θέσετε σε κίνδυνο τις ισορροπίες μεταξύ σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, ποτέ δεν είναι αργά για να γίνετε εξπέρ στα ραντεβού. Είτε είστε 21 ή 98, διασκεδάστε το όσο μπορείτε. Μην αφήνετε τους άλλους να μολύνουν την εμπειρία σας με την αρνητικότητα και τις επικρίσεις τους. Μπορεί να θέλουν το καλό σας… Αλλά αυτή είναι η ζωή σας και θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με αυτήν.

Ζώδια Σκορπιός

Απαγορεύονται οι πρώην. Αν σκέφτεστε να τα ξαναφτιάξετε με τον πρώην σας ή με την καλύτερη φίλη της πρώην σας, να ξέρετε ότι γυρεύετε μπελάδες. Ακόμα κ αν σας φαίνεται διασκεδαστικό αρχικά, οι συναισθηματικές επιπτώσεις μπορεί να είναι αβάσταχτες.

Ζώδια Τοξότης

Οι αναποδιές είναι κανόνας στα ραντεβού, για αυτό αρχίστε να το συνηθίζετε. Από τη στιγμή που ξέρετε τι συμβαίνει θα είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε αναπάντεχο, χαζό και σοκαριστικό προκύψει. Δεν είναι ευχάριστο. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το παιχνίδι.

Ζώδια Αιγόκερως

Μια φορά άπιστος, για πάντα άπιστος. Να το θυμάστε αυτό, διότι μπορεί να προκύψει σε μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα και θα είναι προειδοποιητικό σημάδι. Εκτός και αν βρίσκεστε με αυτό το άτομο μόνο περιστασιακά για σεξ, μην ξοδέψετε πολύ χρόνο στη σχέση σας μαζί του.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αποφύγετε τις κάθε είδους υπερβολές με κάποιο άτομο που μόλις γνωρίσατε. Επιδιώξτε να κρατήσετε χαλαρό το κλίμα μεταξύ σας με ανώδυνες συζητήσεις. Μην πιέζετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Στείλτε κανένα email ή κάντε ένα τηλεφώνημα ανάμεσα στα ραντεβού σας, μόνο και μόνο για να πείτε ένα γεια. Μην το πνίξετε στα μηνύματα από την πρώτη μέρα.

Ζώδια Ιχθύες

Μια χαλαρή, ρεαλιστική προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή θα διαφυλάξει την ψυχική σας υγεία και θα διατηρήσει την πίστη σας στην ανθρωπότητα. Θεωρήστε ότι κάθε επαφή που έχετε με αυτό το καινούργιο άτομο, είναι και η τελευταία σας. Με αυτό τον τρόπο, όταν τελικά θα λάβετε νέα του, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988