ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 12.08 Κυριακή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 12.08 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέα γνωριμία
– Λύση προβλήματος
– Οικονομική εξέλιξη

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Τυχόν θέματα, που έχετε μέσα στην εργασία σας καλό είναι να τα λύσετε εντός αυτού του χώρου, και όχι συναισθήματα να τα μεταφέρετε στη σχέση σας.

Ταύρος

Μικρά ταξιδάκια, έχετε στο μυαλό σας, για το επόμενο διάστημα και σίγουρα θέλετε να απολαύσετε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού. Οι έρωτες πλησιάζουν.

Δίδυμοι

Έχετε τη διάθεση να διώξετε από την ζωή σας, άτομα και καταστάσεις, που έχουν αποδείξει ότι τελικά δεν έχει κάτι, πέραν του επιφανειακού να σας δώσουν.

astrologia-090

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος

Η μοναχική σας ζωή, έχει και τα καλά της. Μπορείτε να δώσετε παραπάνω προσοχή στην εργασία σας και όλα τα άλλα που πιθανόν να σας κάνουν ευτυχισμένους.

Λέων

Εσείς και τα ζόρια στον έρωτα, έχετε πια πάρει διαζύγιο. Υπάρχουν πια γνώσεις και εμπειρίες, που σίγουρα μπορούν να σας δείξουν τι και ποιος αξίζει την αγάπη σας.

Παρθένος

Από τις μέρες που θα έχετε άδεια, ή λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, μην αμελήστε την φιλική σας ζωή, που λόγω φόρτου εργασίας, έχει ατονήσει.

Ζυγός

Ξέρετε ότι το συντροφικό σας ταίρι, έχετε ακόμη ανοιχτούς ερωτικούς λογαριασμούς, με το παρελθόν του. Εσείς ξέρετε αν θέλετε να περιμένετε ή θέλετε να φύγετε.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 12.08 Κυριακή

zwdia-768

Σκορπιός

Έχετε ακονίσει την γλώσσα σας, και ετοιμάζεστε στην κυριολεξία, να τα πείτε όλα, στον άνθρωπο σας, που είναι αυτήν την εποχή, στον κόσμο του και σας αγνοεί.

Τοξότης

Έχετε πάρει κάποιες τελικές σημαντικές αποφάσεις, που θα κάνουν την ζωή σας, πολύ πιο εύκολη. Όλα τα άλλα μην τα σκέφτεστε καν, αφορούν τους άλλους.

Αιγόκερως

Η θεραπεία του έρωτα, έρχεται μέσα από την προσωπική πρώτα ισορροπία και μετά την όποια νέα γνωριμία. Καλοκαίρι είναι… όλο και κάτι θα σας γοητεύσει.

zodia-88

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 12.08 Κυριακή

Υδροχόος

Αν όλα τελικά πάνε καλά, στην οικονομική σας ζωή – επενδύσεις, τότε και μόνο θα σκεφτείτε να κάνετε και κάποια πιο σημαντικά βήματα, στον ερωτικό τομέα.

Ιχθείς

Οι ερωτοφιλίες, έχουν και πολλά ρίσκα εν τέλει. Αν κάτι δεν δουλέψει σωστά, τότε μεγάλη πιθανότητα να χαθείτε και σαν φίλοι. Προσοχή λοιπόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.