Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08 Α – Ακουστε την Καρδια σας

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

Μερική ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Η τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού του 2018 –μια μερική ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα έρχεται στις 11 Αυγούστου, γι’ αυτό άντε λοιπόν, ξετυλίξτε το κόκκινο χαλί! Μια βασιλική νέα αρχή σας περιμένει!

Οι εκλείψεις πάντα συμβαίνουν σε ζευγάρια και, σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως φέτος το καλοκαίρι, μπορεί να συμβούν τρεις στη σειρά.

Αυτό συμβαίνει μόνο όταν το σύμπαν έχει βαλθεί για τα καλά να μας κάνει να αλλάξουμε συνήθειες και, αυτή τη στιγμή, δεν κρατάει τίποτα πίσω… Η περίοδος των εκλείψεων, από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2018, ήταν αν μη τι άλλο θεατρική!

zodia-taro-45

Έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Ενώ οι εκλείψεις της Σελήνης, όπως αυτή του προηγούμενου μήνα, συμβαίνουν κάθε Πανσέληνο και απελευθερώνουν μαζεμένη ενέργεια, οι ηλιακές εκλείψεις, δηλ. όταν εμπλέκεται η Νέα Σελήνη, φέρνουν πολλή ενέργεια στο δρόμο σας για να σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε και να ξεκινήσετε κάτι νέο. Αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στη ζωή σας, τώρα είναι η ώρα.

Η μερική ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου έχει δύναμη! Γιατί; Η έκλειψη σχηματίζει ένα μοτίβο, γνωστό ως το σφυρί του Θωρ, και αυτό της δίνει κίνηση. Ο Κρόνος και ο Χείρωνας κρατούν την λαβή και στενεύουν το μονοπάτι σας μέχρι να μην έχετε άλλη επιλογή απ’ το να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Μπορεί να αντισταθείτε στην αλλαγή, να βγουν στην επιφάνεια οι χειρότερες ανασφάλειές σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Αλλά είναι φόβος που στο τέλος θα σας πιέσει να πέσετε πάνω σε αυτά που θέλετε. Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη που χρειάζεστε για να σπάσετε το παλιό έδαφος και να βρείτε το νέο από κάτω. Είναι καιρός να ακούσετε την καρδιά σας. Μια νέα πραγματικότητα σχηματίζεται. Κάντε την δική σας απόφαση!

Με τόσα πολλά τετράγωνα στον ουρανό (Άρη – Ουρανού, Αφροδίτης – Κρόνου, Κρόνου – Χείρωνα, Ερμή – Δία) υπάρχει αρκετή πάλη και διαμάχη. Αλλά αυτό είναι που χρειάζεστε για να κάνετε την αλλαγή. Μην φοβάστε τώρα!

Η έκλειψη της 11ης Αυγούστου στον Λέοντα σας δίνει τη δύναμη να ξεκινήσετε δυναμικά μια πιο χαρούμενη και δημιουργική ζωή, να ανοίξετε τις κουρτίνες και να αφήσετε τον ήλιο να μπει. Σας αναπτερώνει την αυτοπεποίθηση!

zodia-098

Έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Θεατρική και φλογερή σας εμπνέει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, τους φόβους που σας κρατούσαν πίσω πολύ καιρό.

Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και σχηματίζουν τετράγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, έτσι θα κάνετε πολλά φιλόδοξα σχέδια. Τα μεγάλα λόγια δεν είναι αρκετά όμως. Είναι η ώρα να φυτέψετε τους σπόρους της νέας ζωής σας.

Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την έκλειψη, δεν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και μπορεί να βαδίζετε στα τυφλά, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία σας. Να είστε τολμηροί! Απλώς μην υπογράψετε ακόμα συμβόλαια που δεν μπορείτε να αναθεωρήσετε αργότερα.

zodia-zvdia-yy

Έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Παλιά θέματα –φόβοι, φιλοδοξίες– βγαίνουν απ’ τις σκιές και φαίνονται ξεκάθαρα κάτω από το φως. Μπορείτε να ξανασκεφτείτε μια κατάσταση και να πάρετε μια απόφαση, να κάνετε μια νέα αρχή που έχει καθυστερήσει πολύ ή να καθαρίσετε τους ιστούς της αράχνης που είχαν κοιμίσει την καρδιά σας. Αυτή η έκλειψη μπορεί επίσης να φέρει μια δεύτερη ευκαιρία για ευτυχία με ένα άτομο ή ένα έργο από το παρελθόν σας. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες δυο εβδομάδες για να φυτέψετε τους σπόρους που θέλετε να καλλιεργήσετε σε κάτι νέο στη ζωή σας.

Το προσωπικό σας ωροσκόπιο για την ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα:

Τι να περιμένει το δικό σας ζώδιο από την μερική ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα της 11ης Αυγούστου; Έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή και μια δεύτερη για να κάνετε κάτι που έχει καθυστερήσει. Αλλά μήπως σας κρατούν πίσω οι φόβοι σας; Πώς μπορείτε να τους ξεπεράσετε; Κοιτάξτε την πρόβλεψη για το δικό σας ζώδιο.

zwdia

Έκλειψη ζώδια Κριός

Η αγάπη σας καλεί, αγαπητοί Κριοί! Αυτή είναι μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη και μια ευκαιρία να δείξετε τον εαυτό σας στον κόσμο, είτε αυτό θα συμβεί μέσω των παιδιών, των χόμπι ή των δημιουργικών επιχειρήσεων. Μην φοβάστε να ακολουθήσετε την καρδιά σας γιατί σκέφτεστε τι θα πουν οι άλλοι. Δεν θα ξέρετε πραγματικά ποιοι είστε και για το τι είστε ικανοί αν δεν πάρετε το ρίσκο! Και ο κόσμος; Ας πάει στο καλό! Μην αφήσετε τον φόβο να νικήσει. Ακούστε την καρδιά σας! Γίνετε αυτό που προορίζεται να γίνετε. Αυτή είναι μια νέα ευκαιρία για την ευτυχία.

Έκλειψη ζώδια Ταύρος

Σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία… Όλα αυτά είναι στο μυαλό σας για καιρό, αγαπητοί Ταύροι. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε το παρελθόν και να το δείτε υπό νέο φως! Αυτό μπορεί να σημαίνει μια συζήτηση με τους γονείς σας. Μπορεί να σημαίνει μια ανακαίνιση ή την ενοικίαση ενός ακινήτου. Ή μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας θεραπείας ή να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια. Οι άλλοι σας υποστηρίζουν, γι΄αυτό μην αφήσετε την στενομυαλιά και τους παράλογους φόβους να σας κρατήσουν πίσω από το να βάλετε μια τάξη στο σπιτικό σας. Τώρα μπορείτε να βάλετε τη βάση για μια ολοκαίνουρια ζωή. Ακούστε τη ψυχή σας που σας καλεί!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Έκλειψη ζώδια Δίδυμοι

Το περιβάλλον σας αλλάζει, αγαπητοί Δίδυμοι. Οι άλλοι μπορεί να μην τηρούν τις υποσχέσεις τους, μπορεί να αντιμετωπίζετε ξανά ανθρώπους απ’ το παρελθόν σας ή μπορεί να είναι ώρα να αναθεωρήσετε μια ιδέα που είχατε απορρίψει στο παρελθόν. Σε αυτό το κλίμα ακινησίας νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο σκέψης σας, στη γειτονιά σας, στο κοινωνικό σας δίκτυο. Φαίνεται ότι ο κύκλος των φίλων σας, όπως και τα οικονομικά σας, σας έχουν σφίξει σε μια μέγγενη και δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Δεν έχετε άλλη επιλογή απ’ το να ακούσετε προσεκτικά και να μάθετε! Μην φοβάστε. Αφήστε μια νέα ιδέα να μπει στη ζωή σας.

 

Έκλειψη ζώδια Καρκίνος

Μήπως νιώθετε υποτιμημένοι στην αξία και την αμοιβή σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Βγάζετε αρκετά, αλλά δεν κάνετε αυτό που αγαπάτε; Αν απλώς πηγαίνετε μηχανικά από την μια πληρωμή στην επόμενη, ήρθε η ώρα να γυρίσετε πίσω στις αρχές και να επανεξετάσετε τον τρόπο που επενδύετε τον χρόνο, τα χρήματα και την ενέργειά σας. Οι άλλοι δεν είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι αυτή τη στιγμή, αλλά μην αφήσετε τον φόβο σας για κριτική να σας αποτρέψει απ’ το να τηρήσετε τις αξίες σας ή να ζητήσετε αυτό που αξίζετε. Ώρα να γυρίσετε μια νέα σελίδα και να αυξήσετε την αξία σας –και το ισοζύγιο του λογαριασμού σας!

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia