Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08 Β – Ακουστε την Καρδια σας

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

Μερική ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Έκλειψη ζώδια Λέων

Αχ, αγαπητοί Λέοντες. Μια νέα αρχή σας περιμένει σε όλα τα μέτωπα. Είστε έτοιμοι να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο σε μια νέα εντελώς προσωπικότητα; Ένα νέο όνομα, μια νέα ταυτότητα ή ακόμα και μια νέα εμφάνιση; Η ψυχή σας λαχταρά περισσότερη ελευθερία.

Κάντε χώρο για ελπίδα και πίστη στο μέλλον που θα έρθει από μέσα σας και θα ξεπλύνει το παρελθόν. Πείτε τις αποφάσεις σας, ακόμα και καθυστερημένα, παρατήστε αυτά τα παλιά, αρνητικά σενάρια και γράψτε απ’ την αρχή την ιστορία σας! Τόσο η δουλειά σας όσο και η προσωπική σας ζωή σας πιέζουν να το κάνετε. Μην φοβάστε να απελευθερωθείτε από κακές συνήθειες και να πείτε την αλήθειά σας!

zodia-taro-45

Έκλειψη ζώδια Παρθένος

Μήπως υπάρχει κάποιο σκοτεινό μυστικό που κρατάτε μέσα σας, Παρθένοι; Τα μυστικά αποκαλύπτονται κάτω από αυτή την έκλειψη –τα δικά σας και των άλλων– και τι ανακούφιση σας φέρνει αυτό! Αν κάτι που κρατούσατε μέσα σας σάς κρατούσε πίσω για πολύ καιρό, ήρθε η ώρα να το βγάλετε και να το αφήσετε πίσω σας.

Αφήστε πίσω σας το παρελθόν. Αφήστε πίσω σας τον φόβο σας ότι η αγάπη δεν είναι ασφαλής, ότι το να έρθετε κοντά σε κάποιον δεν είναι ασφαλές, ότι το να εκφράσετε τον εαυτό σας δεν είναι ασφαλές… Πνευματικά, γυρνάτε τη σελίδα, γι’ αυτό να είστε θαρραλέοι! Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και τολμήστε να πείτε την αλήθεια! Να είστε πρόθυμοι να ξεγυμνώσετε τη ψυχή σας και να έρθετε κοντά με κάποιον.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Έκλειψη ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι η αρχή μιας όμορφης φιλίας, αγαπητοί Ζυγοί! Ή μπορεί να πρόκειται για έναν παλιό φίλο που έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Περάσατε δύσκολα στις σχέσεις σας για κάποιο καιρό και οι ανασφάλειες σας βρίσκονται τώρα στην επιφάνεια. Αλλά μην τις αφήσετε ή κάθε πίεση και αρνητικότητα να σας αποτρέψει απ’ το να έρθετε κοντά στο σπίτι και στην οικογένειά σας, να γίνει ο λόγος που φεύγετε από φόβο. Κυνηγήστε τα όνειρά σας! Κάντε μια νέα αρχή στον κοινωνικό κύκλο σας και έχετε το θάρρος να χρίσετε τη ζωή που θέλετε, να περιβάλλεστε από καλοδιάθετους ανθρώπους που σας προκαλούν έμπνευση.

Έκλειψη ζώδια Σκορπιός

Ώρα να γυρίσετε τη σελίδα στη καριέρα σας, Σκορπιοί. Όποιοι κι αν υπήρξατε στα μάτια του κόσμου, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια νέα δημόσια εικόνα. Οι προβολείς πέφτουν πάνωστη φήμη σας, στο όνομά σας και στο επάγγελμά σας. Μια αλλαγή συμβαίνει καιρό τώρα. Τώρα θα λάβετε την ενεργειακή ώθηση για να αφήσετε πίσω το παρελθόν. Η δουλειά είναι δύσκολο θέμα για την ώρα και μπορεί να έχετε διάφορα εμπόδια να ξεπεράσετε, συναδέλφους, χαρτούρα, δύσκολες μετακινήσεις. Αλλά αν θέλετε να βοηθήσετε αυτό το μέρος της ζωής σας να θεραπευτεί, πρέπει να πάρετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας και να αρχίσετε να είστε αυτοί που θέλετε να γίνετε. Φορέστε το κουστούμι του μελλοντικού εαυτού σας!

zwdia

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Έκλειψη ζώδια Τοξότης

Είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα παραπέρα, Τοξότες; Ξένες ακτές σας καλούν και θα ήταν ανοησία από μέρους σας να μείνετε πίσω από φόβο και να μην εξερευνήσετε νέα εδάφη. Αυτή η έκλειψη φέρνει ταξίδια και περιπέτεια, επέκταση και διεύρυνση του ορίζοντά σας, όπως ακριβώς σας αρέσει. Μην αφήσετε τις οικονομικές ανασφάλειες να σας κρατήσουν απ’ το να πάρετε ένα ρίσκο που είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή για την προώθηση της ζωής σας. Αν έχετε πληγωθεί πολλές φορές και αυτό σας έχει κάνει περισσότερο συντηρητικούς, είναι ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Ένα νέο όραμα ξυπνά!

Έκλειψη ζώδια Αιγόκερως

Άνθρωποι και μέρη που νιώθετε οικεία πέφτουν κάτω από τους προβολείς, αγαπητοί Αιγόκεροι. Μπορεί να αφορά το ταίρι σας, τον/την σύζυγό σας, έναν συνεργάτη ή έναν φίλο, ένα μέρος ή ακόμα και την τράπεζα! Αν θέλετε να σπάσετε έναν δεσμό, είναι καλή στιγμή. Πείτε την αλήθεια. Πληρώστε το χρέος σας. Ή ζητήστε το. Φόβοι και ανασφάλειες που απορρέουν από το σπίτι και την οικογένειά σας ή από προσωπικές ευθύνες μπορεί να σας κρατήσουν πίσω τώρα, αλλά οι φίλοι σας σίγουρα θα σας παρακινήσουν. Πόσο ανεύθυνο από μέρους τους… Τελικώς, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποιοι θέλετε να είστε και να ανακατατάξετε ανάλογα τα προσωπικά και οικονομικά σας ζητήματα.

zwdia

Έκλειψη ζώδια Υδροχόος

Αυτή είναι η αρχή μιας όμορφης σχέσης, αγαπητοί Υδροχόοι. Ελεύθεροι; Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τις ανασφάλειες που σας κρατούν σε απόσταση και να κατεβάσετε τον τοίχο των λέξεων που τείνετε να σηκώνετε. Αφήστε τους άλλους να έρθουν πιο κοντά. Σε σχέση; Ανοίξτε τα φύλλα σας και τα παράπονά σας και κάντε μια νέα αρχή με το ταίρι σας! Αν προσπαθείτε να αναζωπυρώσετε μια προσωπική ή επαγγελματική συνεργασία, μπορεί να ανησυχείτε για τις προθέσεις των άλλων και να βλέπετε φαντάσματα του παρελθόντος που επιστρέφουν για να σας στοιχειώσουν. Μη υπόσχεστε πολλά. Και ακούστε αυτά που λένε οι άλλοι, αλλά μην τα πιστεύετε εκατό τις εκατό. Αφήστε κάποιον να σας δείξει έναν άλλο τρόπο και προσέξτε να μην πληγώσετε τους άλλους με τα λόγια σας.

Έκλειψη ζώδια Ιχθύες

Τι λέτε να αποκτήσετε το κορμί των ονείρων σας, αγαπητοί Ιχθύες; Την ιδανική δουλειά; Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί κάποια δουλειά κι από μέρους σας, έτσι αφήστε πίσω σας τις παλιές συνήθειες και κάντε την επένδυση της ενέργειας που χρειάζεται για να φτάσετε το ιδανικό! Τα μεγάλα σχέδια καλά είναι, αλλά το να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας δεν είναι ποτέ εύκολο. Και πάλι, η αρχή είναι η μισή μάχη και το σύμπαν σας δίνει την ενεργειακή ώθηση τώρα για να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει! Μην αφήσετε οικονομικούς φόβους ή αρνητικούς ανθρώπους απ’ τον κύκλο σας να σας κρατήσουν πίσω. Κυνηγήστε αυτό που θέλετε!

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot