ερωτοσκοπιο 18/08 Παρασκευή

zwdia-ζωδια-zwdio-αστρολογια

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 18/08 Παρασκευή

zodia Κριός
Είστε ανάμεσα στην ονειροπόληση και την ανάγκη σας για δράση. Αυτή η συναρπαστική κατάσταση σας παρασύρει σήμερα. Μην το παρακάνετε με την σωματική κατάσταση ή την άσκηση καθώς μπορεί να προκληθούν πόνοι και τραυματισμοί. Μην τα παρατήσετε όμως.

zodia Ταύρος
Θα έχετε πολύ αυτοπεποίθηση και μια αυξανόμενη ανάγκη να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είστε σε εξαιρετική φόρμα και κατευθύνετε την ενέργειά σας αποτελεσματικά χωρίς να γίνεται αυτό εμφανές στους γύρω σας.

 

zodia Δίδυμοι
Μην πιέζεστε να προχωρήσετε με κάτι αν δεν αισθάνεστε καλά. Να είστε ειλικρινείς. Θα πρέπει να διατηρήσετε τον ρυθμό των γύρω σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να αισθάνεστε χρήσιμοι θα σας κάνει καλό.

zodia-zvdia-22

zodia Καρκίνος
Θα είστε λιγότερο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Αυτό σας κάνει πολύ αποτελεσματικούς στο να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Θα είναι καλή ιδέα να πάρετε προφυλάξεις απέναντι στο κρύο. Ο αέρας δεν είναι φιλικός απέναντί σας σήμερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

zodia Λέων
Θα περάσετε καλά μαζί με φίλους. Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για άλλη ημέρα. Θα σας κάνει καλό να διασκεδάσετε. Ασκηθείτε και πάρτε καθαρό αέρα.

zodia Παρθένος
Φαίνεται ότι θα είναι μια ήσυχη ημέρα. Είναι καιρός να σκεφθείτε τον εαυτό σας αλλά και τα κοντινά σας άτομα. Μην ξεχάσετε να κάνετε ζέσταμα πριν ασκηθείτε και να είστε προσεκτικοί με τις ξαφνικές κινήσεις. Μάλλον πρέπει να κάνετε αλλαγές.

zodia Ζυγός
Θα πρέπει να χαλαρώσετε χωρίς όμως να περιοριστείτε. Κάντε το χωρίς να αισθάνεστε ενοχές και χωρίς να ανησυχείτε. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα άθλημα αντοχής για να βρείτε καλύτερη ισορροπία και να χαλαρώσετε σταδιακά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

zodia Σκορπιός
Η μεγάλη σας ανάγκη για δράση σας ωθεί να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Να είστε αντικειμενικοί με τις επιλογές σας. Ίσως να μην είστε καλά τις επόμενες ημέρες καθώς είστε πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

zodia Τοξότης
Περιμένετε μέχρι την επίσημη επιβεβαίωση πριν πάρετε μια απόφαση. Δεν ξέρετε ακόμα αρκετά. Δίνετε την ενέργειά σας και μπορεί να εξαντληθείτε αν δεν είστε προσεκτικοί. Μάθετε να λέτε όχι.

zodia Αιγόκερως
Οι επιλογές που κάνετε σήμερα θα είναι πολύ σημαντικές. Στραφείτε προς το μέλλον και το πως θα καταφέρετε ότι θέλετε. Θα κερδίσετε να αναπτύξετε την αντοχή σας. Ευτυχώς το ηθικό σας είναι καλό και θα αντισταθμίσει την αδυναμία σας.

zwdia

zodia Υδροχόος
Μην αφήσετε τους άλλους να έχουν τον έλεγχο κάνοντας ότι χρειάζεται για εσάς. Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά. Μάλλον θα υπάρχει ένταση γύρω σας και δεν θέλετε να περιμένετε αλλά το καλύτερο είναι να αποστασιοποιηθείτε.

zodia Ιχθύες
Θα είστε πιο πρόθυμοι να αφιερώσετε την προσοχή σας σε άτομα που το αξίζουν. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με το φαγητό σας. Όλα θα πάνε καλά και θα αισθάνεστε καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

oroskopio-33