Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/02 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/02 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Ως ζευγάρι, είναι σημαντικό να ταιριάζουν οι απόψεις σας στα οικονομικά θέματα. Τώρα μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν τέτοιου είδους ζητήματα.

Ευτυχώς, λόγω χαρακτήρα μπορείτε να τα χειριστείτε διπλωματικά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σίγουρα θέλετε να οργανώσετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας τώρα. Γιατί δεν παίρνετε μια αναρρωτική και να κάτσετε μαζί του όλη μέρα; Η ερωτική σας ενέργεια είναι στα ύψη σήμερα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τη σχέση σας τώρα. Πριν ξεκινήσετε λοιπόν έναν ακόμη μονόλογο, σταματήστε και δώστε βάση: επικοινωνία σημαίνει να κάνετε ερωτήσεις και να ακούτε τις απαντήσεις που σας δίνονται.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Μπορεί να πιστεύετε ότι η τελευταία σας ιδέα που αφορά τη σχέση σας είναι κάπως εκκεντρική. Ποτέ όμως δεν θα μάθετε αν δεν την προτείνετε. Τα άστρα λένε ότι σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λάβετε μια θετική ανταπόκριση από το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Το πιθανότερο είναι ότι τώρα έχετε δώσει προτεραιότητα στη δουλειά σας και μπορεί να σας περιμένουν κάποιες προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα. Δείτε τη σχέση σας ως καταφύγιο. Πάρτε (αλλά και δώστε!) υποστήριξη. Μην ξεσπάτε στο ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς οι δύο είστε ίδιοι και απαράλλαχτοι. Συμφωνείτε σε όλα και έχετε τις ίδιες απόψεις. Πώς θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Να μια ιδέα: Δοκιμάστε να κάνετε κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ο έρωτας είναι στα καλύτερα του όταν τα πράγματα είναι χαλαρά. Δείξτε την πιο γλυκιά εκδοχή του εαυτού σας στο ταίρι σας. Δεν λέμε να μην ασχολείστε καθόλου με τα σοβαρά ζητήματα της σχέσης σας. Απλά φροντίστε να δείχνετε πόσο ευγνώμονες είστε για όσα έχετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εσείς οι δύο μπορεί να έχετε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για ένα ζήτημα. Και μάλιστα τόσο πολύ που η πιθανότητα να συμβιβαστείτε να μοιάζει απίθανη. Μήπως να κάνετε ένα διάλειμμα και να σκεφτείτε λίγο; Αν διαλογιστείτε με τον εαυτό σας θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά ένας συμβιβασμός είναι εφικτός.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν έχετε κάποιο μικρό παράπονο από το ταίρι σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αποκαλύψετε χωρίς να χρειαστεί αν έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί του. Λίγο χιούμορ θα σας βοηθήσει. Ακόμη και αν δεν αλλάξει συνήθειες, τουλάχιστον θα το έχετε βγάλει από μέσα σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σημερινή είναι μια πολυάσχολη μέρα για εσάς. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε και τον έρωτα. Αφήστε λίγο χρόνο στο φορτωμένο σας πρόγραμμα μόνο για τους δυο σας. Θα τον απολαύσετε εξίσου και οι δύο.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Κάτι παράξενο συμβαίνει με εσάς τους δύο και θα πρέπει να είστε οι πρώτοι που θα συνειδητοποιήσετε ότι περίεργο δεν σημαίνει και απαραίτητα κακό. Υπάρχει η πιθανότητα μιας εξαιρετικά ευχάριστης αλλαγής στο εγγύς μέλλον.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα άστρα σας στέλνουν μια έξτρα δόση ρομαντικής ενέργειας. Κάτι που λογικά θα πρέπει να κάνει και τους δυο σας να αισθάνεστε υπέροχα. Όσο πολυάσχολη και αν είναι η μέρα σας, βρείτε λίγο χρόνο για το θαύμα της αγάπης.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA