Ωροσκόπιο Αφροδίτη στον Κριό – Fast love

eksagwno-afroditis-oyranoy

Ωροσκόπιο Αφροδίτη στον Κριό . Μέρος Β

Ωροσκόπιο Καρκίνος .

Ο γοητευτικός σας τρόπος μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε καριέρα σας τώρα. Οι εργοδότες σας αλλά και VIP πρόσωπα είναι υπέρ σας, ειδικά καθώς είστε σε θέση να προβάλλετε μια ικανή, αλλά όχι απειλητική εικόνα στον κόσμο.

Σας ελκύουν τα υψηλά επιτεύγματα και αισθάνεστε πως έχετε πραγματικά κίνητρα για να πετύχετε τους δικούς σας στόχους. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις φαίνονται μια χαρά….και θα μπορούσατε να έχετε πολλές ευκαιρίες κοινωνικοποίησης στην εργασία σας.

zodia-taro-45

Λέων

Μιλάτε ξένες γλώσσες ?Αν όχι…τώρα θα μάθετε! Εξωτικά μέρη και εξωτικά πρόσωπα σας προσελκύουν και θα νιώσετε πραγματικά παθιασμένοι με κάποιες διακοπές, ένα πρόγραμμα μάθησης ή μια μετακόμιση στο εξωτερικό. Ή θα δημιουργήσετε ερωτική σχέση με κάποιον, που θα έχει εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Η δημοτικότητά σας αυξάνεται και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε σχεδόν τα πάντα!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Δεν είναι καιρός για έντονες κοινωνικοποιήσεις. Αυτό που σας δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση τώρα, είναι οι ιδιωτικές συναντήσεις. Οτιδήποτε που σας επιτρέπει να γνωρίσετε κάποιον πραγματικά ή να συνδεθείτε πιο ουσιαστικό με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Είστε μια καταπραϋντική επιρροή για τους γύρω σας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας έντονης κρίσης. Κάποιοι μπορεί να σας βοηθήσουν οικονομικά… και είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσετε καλύτερη σχέση με την τράπεζά σας.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Myriam προβλέπει για χωρισμούς και σμιξίματα

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Αφροδίτη στον Κριό

Ζυγός

Ορισμένοι άνθρωποι φαίνονται ακαταμάχητοι αυτή τη στιγμή… και οι σχέσεις έχουν πάρει φωτιά- είτε προσπαθείτε να συναντήσετε έναν σύντροφο, να συνάψετε μια επιχειρηματική συνεργασία ή να νικήσετε τον ανταγωνισμό! Κολακεύεστε εύκολα? Μήπως ζηλεύετε? Χρησιμοποιήστε τις διπλωματικές σας ικανότητες για να εξομαλύνετε τα πράγματα. Είστε ευγενικοί με τους άλλους και απολαμβάνετε να περνάτε το χρόνο σας με τον εραστή σας. Το κοινό σας αγαπάει!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο εργασιακός σας χώρος, πρόκειται να γίνει πολύ πιο ευχάριστος. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της επιχειρηματικής σας κοινωνικοποίησης, ενός ρομαντικού έργου ή να γίνετε ο/η αγαπημένος/η του γραφείου. Τώρα θέλετε ειρήνη και αρμονία στην εργασία – από τις ευχάριστες εργασιακές σχέσεις, μέχρι ένα ωραίο γραφείο. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή, για την αντιμετώπιση των δευτερευόντων προβλημάτων υγείας και την αποκατάσταση της φυσικής σας ισορροπίας.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

 

Τοξότης

Είστε πραγματικά γοητευτικοί! Μάλιστα τώρα, περισσότερο από ποτέ! Αισθάνεστε καλά και έχετε ανεβασμένη διάθεση για λίγη διασκέδαση, με αποτέλεσμα αυτό να ελκύει τους ανθρώπους γύρω σας, σαν μαγνήτης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυξανόμενη δημοτικότητά σας για να προσελκύσετε και να απολαύσετε ένα καινούργιο ρομάντζο, να προσελκύσετε ανθρώπους για ένα δημιουργικό έργο ή να ευχαριστηθείτε χρόνο με τα παιδιά σας. Η αγάπη είναι αυθόρμητη και παθιασμένη!

Αιγόκερως

Το σπίτι και η οικογένεια είναι εδώ… και μπορεί να θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να βελτιώσετε το χώρο διαβίωσης σας. Στο σπίτι ανθίζει επίσης και ο έρωτας, αν προσκαλέσετε κάποιον σε δείπνο ή αν προσπαθήσετε ν’ αναζωογονήσετε ένα παιδικό έρωτα ή απλά καλωσορίζοντας τον καινούργιο συγκάτοικο. Μπορείτε να μετριάσετε τις εντάσεις στην οικογένεια και να βρείτε χαρά στις αντίκες και στα οικογενειακά κειμήλια.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Myriam προβλέπει για χωρισμούς και σμιξίματα

Ωροσκόπιο Αφροδίτη στον Κριό .

Υδροχόος

Τονώνετε την παρέα και οι άλλοι στρέφονται σε σας. Οι προσκλήσεις, οι τηλεφωνικές κλήσεις, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις, είναι γεμάτες ένταση και σας φέρνουν μεγάλη ευχαρίστηση.

Είναι μια σπουδαία στιγμή για να ανταλλάξετε ιδέες, να χαλαρώσετε με τα αδέλφια, τους συμμαθητές, τους γείτονες και τους συναδέλφους σας ή να απολαύσετε ένα ρομάντζο. Ένα σύντομο ταξίδι φέρνει πολλά….και θα παθιαστείτε μ’ αυτά!

Ιχθύες

Οι δαπάνες σας θα φτάσουν στα ύψη τώρα, αλλά θα το απολαύσετε – ειδικά αν διοχετεύετε τα χρήματα και την ενέργειά σας, σε κάτι που θεωρείτε σημαντικό. Αυτό το πράγμα -ή το άτομο- που θέλετε, γίνεται πολύ πιο ακαταμάχητο και δεν θα αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει να το πάρετε! Υπάρχει κάποιος που σας ελκύει σεξουαλικά ? Τώρα είναι η ώρα να ντυθείτε σεξουαλικά…. και να κάνετε επίδειξη !

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA