Ερωτικό Ωροσκόπιο – Η Αφροδίτη στον Κριό Βάζει Φωτιά στις Καρδιές

didaskalia-planitwn-afroditi

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Η Αφροδίτη στον Κριό Βάζει Φωτιά στις Καρδιές . Μέρος Α

Ερωτικό Ωροσκόπιο : Η πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, κινείται στον γρήγορο και εξαγριωμένο Κριό στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Η Αφροδίτη καθορίζει τις σχέσεις, την αγάπη και την ευχαρίστηση και όταν είναι στον Κριό τα πράγματα μπορούν να συμβούν αρκετά γρήγορα.

Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε έντονα και γρήγορα, να πέσετε σε τρελό έρωτα με το κτύπημα δύο δακτύλων ή να αναζητήσετε ένα κομμάτι άμεσης ικανοποίησης χωρίς τη βαρετή διαδικασία να παρακαλέσετε.

zodia-taro-45

Η αγάπη έχει να κάνει με τη συγκίνηση του κυνηγιού και τον ενθουσιασμό του νέου με την Αφροδίτη στον Κριό: αυθόρμητη, παθιασμένη και γεμάτη ελεημοσύνη! Έχει μια στάση του “θέλω κάτι… και το θέλω τώρα” με ελάχιστη σχέση με τις περιπλοκές και τη διπλωματία. Προσέξτε για τυχόν ενδείξεις ότι μια σχέση εξασθενεί. Αν ναι, ετοιμαστείτε για αλλαγές! Και με τον Κριό, θα μπορούσαν να συμβούν πολύ γρήγορα! Οι σχέσεις προχωρούν γρήγορα, έτσι κι αλλιώς! Η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα πάρα πολύ και ίσως ενεργείτε πιο παρορμητικά με τα μετρητά σας.

Η Αφροδίτη στον Κριό ζει το παρόν. Το μειονέκτημα? Μια αναζήτηση για άμεση ικανοποίηση θα μπορούσε να σας κάνει να λειτουργείτε απρόσεκτα, να μπείτε σε μια σχέση χωρίς να σκεφτείτε, να πολεμήσετε ή να έχετε μια σειρά από σεξουαλικές σχέσεις της μιας βραδιάς …

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Myriam προβλέπει για χωρισμούς και σμιξίματα

dream

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Η Αφροδίτη στον Κριό Βάζει Φωτιά στις Καρδιές .

Το πλεονέκτημα ? Η Αφροδίτη στον Κριό σας φέρνει πάθος και ενθουσιασμό, για το «εδώ και τώρα»! Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανάψετε ξανά τη σπίθα με τον αγαπημένο σας, να απαιτήσετε αυτό που θέλετε και να ζήσετε μια πλήρη ανανέωση στην ερωτική σας ζωή!

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την τέχνη και την ομορφιά! Όμως σήμερα συνδέουμε την Αφροδίτη με την αγάπη. Ρυθμίζει κάθε είδους αγάπη: φυσική, αγάπη για την ανθρωπότητα, αγάπη και αφοσίωση. Στη σύγχρονη εποχή έχουμε μια ιδεαλιστική προοπτική για την αγάπη και όλοι πιστεύουν ότι η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη όπως επίσης την πίστη και το ρομαντισμό. Η πραγματική εικόνα ωστόσο, δίνει μια διαφορετική ιστορία! Παραδοσιακά η Αφροδίτη ενσαρκώνει την αγάπη, το φύλο και την εξουσία.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Οι προκάτοχοι της Αφροδίτης στη μυθολογία, ήταν η Inanna και η Ishtar,, γύρω από τις οποίες αναπτύχθηκαν λατρείες, που λάτρευαν και τις δύο θεές. Ήταν μέρος του πάνθεον των Θεών των Σουμέριων στην αρχαία Μεσοποταμία… και κυβερνούσαν την σεξουαλική αγάπη, τη γονιμότητα, την ευημερία και τον πόλεμο. Η Ishtar, ειδικότερα, ήταν γνωστή σαν «σκληρή και παράλογη».

Προχωρώντας στη Ρωμαϊκή μυθολογία…η Αφροδίτη ήταν Θεά της πορνείας, αν και θα μπορούσε να μετατρέψει τις καρδιές των ανδρών και των γυναικών από τη σεξουαλική βία…. προς την αρετή. Με άλλα λόγια, η Αφροδίτη κυβερνούσε όλες τις πτυχές της αγάπης – σκεφτείτε τον όρο αφροδισιακό νόσημα που προέρχεται από τη λέξη, Αφροδίτη.

μελλοντολόγος

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Η Αφροδίτη στον Κριό Βάζει Φωτιά στις Καρδιές .

Στην ελληνική μυθολογία, η Αφροδίτη ήταν θεά, που κυβερνούσε την σεξουαλική αγάπη, την επιθυμία, την ομορφιά και τη γονιμότητα. Αναγκάστηκε σε ένα κανονικό γάμο με τον «άσχημο» Ήφαιστο, αλλά ήταν πολύ ανεξάρτητη και συνεχώς αναζητούσε καινούργιους εραστές. Ένας από τους πιο γνωστούς εραστές της, ήταν ο Άρης, ο Θεός του Πολέμου, τον οποίο παντρεύτηκε αργότερα. Αλλά είχε πολλές σχέσεις και πολλά παιδιά: τον Έρωτα, τη Ρόδο, τον Ερμαφρόδιτο και τον Αινεία, για να αναφέρουμε μερικά απ’ αυτά.

Ενώ η Αφροδίτη είναι στον Κριό, είναι μια ευκαιρία να ξαναγυρίσουμε την ισορροπία της προβολής της Αφροδίτης…. σαν καταδεκτική, πράα και γοητευτική και να θυμίσουμε ότι η θηλυκή θεά, ήταν παραδοσιακά δυνατή και πανίσχυρη.

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας, η μετάβαση της Αφροδίτης στον Κριό? Από πού μπορείτε να περιμένετε τον ενθουσιασμό για να σκάψετε βαθιά μέσα σας και να πετύχετε τους στόχους σας? Πού ακριβώς, η Αφροδίτη στον Κριό, φέρνει μια αίσθηση νεωτερισμού και προβληματισμού στις σχέσεις σας ? Διαβάστε το ζώδιό σας και τον Ωροσκόπο σας και θα μάθετε.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Myriam προβλέπει για χωρισμούς και σμιξίματα

zodia-astra-tarot

Κριός

Είστε απλά ακαταμάχητοι! Αυτό είναι το τραγούδι που σας ταιριάζει, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Ο καυτός ερωτισμός σας, είναι άνευ προηγουμένου! Μπορείτε να αποπλανήσετε τους περισσότερους ανθρώπους και να πετύχετε το στόχο σας, ανεξάρτητα από το πόσο εξωφρενικός, είναι. Είστε παθιασμένοι τον περισσότερο καιρό…. και τώρα περισσότερο από ποτέ! Παρατηρείτε…αλλά μην κάνετε τίποτα δραστικό … ακόμα!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-9-zvdia

Ερωτικό Ωροσκοπιο – Η Αφροδίτη στον Κριό Βάζει Φωτιά στις Καρδιές .

Ταύρος

Ελκύεστε από όλα τα παράξενα και υπέροχα πράγματα – μεταφυσική και ψυχολογία, μυστικά και ψίθυρους… και όλα όσα είναι κρυμμένα, από την κοινή θέα. Αποκτάτε περισσότερη ευχαρίστηση με το να είστε μόνοι, είτε κάνοντας γιόγκα και διαλογισμό, είτε απολαμβάνοντας μια παθιασμένη μυστική υπόθεση. Δεν είναι καιρός για κοινωνικοποιήσεις. Μια σχέση μπορεί να τελειώσει… ή μπορεί τελικά να έρθετε πιο κοντά.

Δίδυμοι

Ας αρχίσουν οι χοροί ! Η κοινωνικοποίηση είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν μοιράζεστε το χώρο σας με ομοϊδεάτες. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο ή μπορεί να αρχίσετε να έχετε συναισθήματα για κάποιον από το φιλικό σας κύκλο. Είστε δημοφιλείς αυτή τη στιγμή και μπορείτε να συσπειρώσετε τους άλλους για τον αγώνα σας ή να ενεργήσετε σαν μεσολαβητής και ειρηνοποιός μέσα στην ομάδα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76