Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 07/02 Παρασκευή

mathima-agapis

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 07/02 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Είναι κρίσιμη περίοδος για τη σχέση σας, για αυτό βεβαιωθείτε ότι είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Χρειάζεται προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Θέστε τα θεμέλια για ένα σταθερό μέλλον.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Να είστε επιεικείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας. Οι αλλαγές δεν γίνονται αυτομάτως. Ίσως αυτό να είναι ένας υπαινιγμός ότι εσείς και το ταίρι σας θα πρέπει να προετοιμαστείτε περισσότερο πριν κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αναζητήστε κοινό έδαφος και θα διαπιστώσετε ότι η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα απογειωθεί. Μερικές φορές ο πιο γρήγορος τρόπος για να λήξετε μια διαφωνία είναι να σκεφτείτε τους κοινούς σας στόχους.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Το ταίρι σας βλέπει κάτι σε εσάς που εσείς δεν έχετε καν καταλάβει ότι υπάρχει. Και δεν είστε σίγουροι αν αυτό σας ευχαριστεί ή σας τρομάζει. Απλά να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες. Τι μπορείτε να κάνετε τώρα, που δεν μπορούσατε να κάνετε παλιά;

Ωροσκόπιο Λέων

Ψάχνετε για αποδείξεις ότι κάνετε το σωστό στη σχέση σας; Μάλλον ζητάτε το λάθος πράγμα. Ζητήστε καλύτερα τη δύναμη να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Έχετε μια υπέροχη διάθεση να το ρίξετε έξω. Δεν σας συμβαίνει συχνά, για αυτό εκμεταλλευτείτε το για όσο κρατήσει. Το ταίρι σας απολαμβάνει αυτή την ασυνήθιστη πολυτέλεια. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα το παρακάνετε.

zwdia-3-zodia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η καρδιά σας είναι σοφή και γεμάτη συμπόνια. Κάποιες φορές βέβαια μπαίνει στη μέση ο εγωισμός σας. Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας τώρα θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε το ενδεχόμενο τέτοιων παρεμβολών.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το «περίμενε και θα δεις» ίσως είναι η πιο εκνευριστική φράση που μπορείτε να ακούσετε τώρα. Αυτή όμως είναι η συμβουλή που σας δίνει το σύμπαν σήμερα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Κάντε υπομονή.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το ταίρι σας συμπεριφέρεται κάπως ακατάδεκτα – δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Μην του πάτε κόντρα. Εξάλλου συνήθως είστε και οι δυο σας τόσο πειθαρχημένοι και αυτάρκεις. Δεν πειράζει να το ρίχνετε έξω πότε-ποτέ.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Αν βλέπετε τα πράγματα άσπρα ή μαύραa, θα δημιουργήσετε περισσότερο άγχος από όσο χρειάζεται η σχέση σας τώρα. Δεν χρειάζεται να πάντα να είναι ή το ένα ή το άλλο. Αν χαλαρώσετε εσείς, θα χαλαρώσει και το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι προθέσεις μετράνε στο πως αλληλοεπιδράτε με το ταίρι σας τώρα. Αν το μόνο που σας νοιάζει είναι να βγείτε από πάνω, δεν είναι λογικό να μαλώνετε συνέχεια και να υπάρχει ένταση; Εξετάστε τα βαθύτερα κίνητρα σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν κάνετε τις σωστές ερωτήσεις θα γλιτώσετε χρόνο και ενέργεια. Οι παρεξηγήσεις είναι αστείες μόνο στις ταινίες και στα βιβλία. Στην πραγματική ζωή δημιουργούν μόνο προβλήματα. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από ταίρι σας και ζητήστε το ξεκάθαρα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988