Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/02 Δευτέρα

erwtas-kanones-stereotypa

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/02 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ότι πρέπει να αμυνθείτε απέναντι στο ταίρι σας.

Αναρωτηθείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Σας αμφισβητεί όντως ή είναι ιδέα σας επειδή αισθάνεστε ανασφάλεια;

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε απόλυτα εναρμονισμένοι με το ταίρι σας. Κάτι που ξεκινά σαν ένα αθώο φλερτ, μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε μια παθιασμένη ερωτική κατάσταση. Μην συγκρατείστε καθόλου!

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας σήμερα και δίνετε στο ταίρι σας την εντύπωση ότι είστε αφηρημένοι. Πείτε του ότι ακόμη και αν είστε απορροφημένοι στις σκέψεις σας, θα είστε πάντα εκεί για αυτό.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

ωροσκοπιο Καρκίνος

Συμβαίνουν τόσα πολλά γύρω σας τώρα, που είναι εύκολο να σας διαφύγουν κάποιες λεπτομέρειες. Περάστε απόψε λίγο χρόνο, για να εξετάσετε εκ νέου τα σχέδια που έχετε κάνει με το ταίρι σας και να επιβεβαιώσετε ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ωροσκόπιο Λέων

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να προγραμματίσετε τις σημερινές σας δραστηριότητες. Αν φερθείτε παρορμητικά, μπορεί να κάνετε κάποια λάθη που θα χρειαστεί να διορθώσετε αργότερα. Μια σταθερή και αργή προσέγγιση θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς τώρα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να αποδεχθείτε μια καινούργια πρόκληση στη ζωή σας. Αν εσείς και το ταίρι σας σκεφτόσασταν να ασχοληθείτε με κάτι μεγάλο, γιατί δεν κάνετε την αρχή; Έχετε την κατάλληλη ενέργεια για να το φέρετε εις πέρας.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Προγραμματίστε ένα ρομαντικό ραντεβού με το ταίρι σας σήμερα και κάντε κάτι ξεχωριστό στην ερωτική σας ζωή. Αύριο το πρωί μπορεί να αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι, αλλά δεν θα το μετανιώσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα δώστε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες. Αργότερα αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Αν δείτε ότι αποσπάται εύκολα η προσοχή σας, ζητήστε βοήθεια από το ταίρι σας. Μαζί θα καλύψετε όλα τα ενδεχόμενα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα μπορεί να περάσετε ένα δύσκολο πρωινό που θα σας αφήσει με άσχημη διάθεση. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο και εκτονωθείτε. Μέχρι το βράδυ που θα βρεθείτε με το ταίρι σας, θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας με κάτι έξω από τα συνηθισμένα; Κάντε πρώτα λίγη έρευνα και οργανωθείτε. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να το πραγματοποιήσετε, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Το ταίρι σας μπορεί να έχει διαφορετικούς στόχους από εσάς, αλλά δεν θα το ανακαλύψετε αν δεν το συζητήσετε μαζί του. Ανοίξτε τα χαρτιά σας. Ίσως θα πρέπει και οι δυο σας να κάνετε μερικές αλλαγές.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Υπό κανονικές συνθήκες θέλετε να αναλύετε κάθε κατάσταση αλλά τώρα θα πρέπει απλώς να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Μην ανησυχείτε αν το ταίρι σας φαίνεται κάπως αφηρημένο σήμερα. Σύντομα όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά επίπεδα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zvdia-zwdia-tarw