Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 18/02 Τρίτη

erwtikes-4314

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 18/02 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Ανυπομονείτε να περάσει η μέρα και να έρθει το βράδυ που θα γυρίσετε στο σπίτι και στον/στην αγαπημένο/η σας; Αλλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μέρα σας.

Αφήστε την προσμονή να μεγαλώσει. Πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα είστε μαζί με το ταίρι σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα δώστε επιπλέον προσοχή στις λεπτομέρειες. Ξαναδείτε τα σχέδια που έχετε κάνει με το ταίρι σας, ώστε να επιβεβαιώσετε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάτι. Δεν θέλετε να χάσετε κάτι καλό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δώστε προσοχή στα ψιλά γράμματα τώρα, ώστε να γλιτώσετε από μπελάδες αργότερα. Τόσο το δικό σας πρόγραμμα όσο και του/της αγαπημένου/ης σας, είναι γεμάτο. Όταν πια βρίσκεστε, θέλετε ο χρόνος που περνάτε μαζί να είναι όσο πιο χαλαρωτικός γίνεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να συζητήσετε με το ταίρι σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το θίξετε. Η επικοινωνία ευνοείται σήμερα, ειδικά αν αφορά τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Δώστε προσοχή στον προϋπολογισμό σας σήμερα και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Συζητήστε με το ταίρι σας για τις περικοπές που μπορείτε να κάνετε, πού μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα. Αν συνεργαστείτε σε αυτό, όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μετά από μια περίοδο που αισθανόσασταν ότι βρισκόσασταν στο σκοτάδι, ξαφνικά όλα αρχίζουν να αποκτούν νόημα και διαύγεια. Αν πλέον όσα κάνει το ταίρι σας δεν σας προβληματίζουν, θα πρέπει να του το πείτε.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζυγός

Όταν συμβαίνουν ταυτόχρονα πολλά πράγματα στη ζωή σας, ίσως αρχίζετε να αισθάνεστε ότι θέλετε να κατεβάσετε τους διακόπτες του μυαλού σας. Αφήστε το ταίρι σας να βοηθήσει να ξεχάσετε όσα σας απασχολούν.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αρχίστε να προγραμματίζετε από τώρα κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας για τον επόμενο μήνα. Μην του πείτε τι ετοιμάζετε. Θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό αν καταφέρετε να το κρατήσετε για έκπληξη.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το μέλλον σας φαίνεται λαμπρό αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε να εκτιμάτε κάθε μέρα που περνάει. Προσπαθήστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή που περνάτε με το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τα μελοδράματα των προηγούμενων ημερών είναι πια πίσω και έχετε μπει ξανά στον σωστό δρόμο. Ευχαριστήστε το ταίρι σας για την υποστήριξή του και πείτε του ότι θα είστε πάντα δίπλα του ό,τι και αν συμβεί.

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Υδροχόος

Αν έχετε προγραμματίσει κάτι σημαντικό με το ταίρι σας για τις επόμενες μέρες, μην περιμένετε άλλο για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες. Εξετάστε τα όλα τώρα και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε πριν προχωρήσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μην περιμένετε μέχρι να έχετε όλες τις πληροφορίες, πριν κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αν περιμένετε δεν θα κάνετε ποτέ τίποτα! Ακούστε το ένστικτό σας και τολμήστε το!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia