Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/02 Παρασκευή

prwti-synantisi-xwrismoy

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/02 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου ανανέωσης για εσάς και τη σχέση σας.

Να περιμένετε ότι θα αποκτήσετε σαφήνεια σε τομείς της ζωής σας που σας δυσκόλευαν. Το μέλλον σας φαίνεται πολύ λαμπρό!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σε όλους αρέσουν οι αστείοι άνθρωποι, ειδικά αν αυτό το άτομο είστε εσείς. Δεν είναι ότι δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ. Απλά εσείς και το ταίρι σας δεν το είχατε δει ποτέ πριν να ξεδιπλώνεται με τέτοιο τρόπο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει κάθε στιγμή. Προσκαλέστε το ταίρι σας σε μια βόλτα. Πιαστείτε χέρι-χέρι και απολαύστε τις ομορφιές της φύσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

prodosia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση για κάτι. Ακόμη και αν πρόκειται για κάποιο ζήτημα μεγάλης σημασίας, μην αισθάνεστε πίεση να πάρετε βιαστικά μια απόφαση. Πείτε στο ταίρι σας ότι θέλετε να ζυγίσετε όλες σας τις επιλογές.

Ωροσκόπιο Λέων

Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη σήμερα στις επαφές με το ταίρι σας. Αφήστε το να πάρει όλη τη δόξα… Ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι για λίγο δεν θα αναγνωριστούν τα δικά σας επιτεύγματα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τα συναισθήματά σας για το ταίρι σας είναι πολύ έντονα σήμερα. Βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε λίγο χώρο στο φορτωμένο σας πρόγραμμα για να μείνετε μόνοι. Θα πρέπει να απολαμβάνετε κάθε λεπτό που βρίσκεστε μαζί.

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είναι πάντα ωραίο να παίρνετε δώρα από το ταίρι σας. Σήμερα όμως δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τα υλικά αγαθά. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε αυτό που έχει πραγματική σημασία: Την αγάπη που μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ενέργειά σας θα βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε μια φορτωμένη και δύσκολη μέρα και να έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε με το ταίρι σας απόψε. Από τη στιγμή που περνάτε καλά, δεν υπάρχει λόγος να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θέλετε να χαλαρώσετε από όλη αυτή την τρέλα που επικρατεί στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Πείτε στο ταίρι σας ότι προτιμάτε αντί να βγείτε, να μείνετε σπίτι και να χουχουλιάσετε παρέα στον καναπέ.

taro-6-9

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Σήμερα μοιραστείτε τα όνειρα και τις ελπίδες που έχετε για τη σχέση σας με το ταίρι σας. Θα αισθανθείτε όμορφα που θα επιβεβαιώσετε για άλλη μια φορά ότι έχετε κοινό όραμα για το μέλλον.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Βρείτε τρόπο να ξεφύγετε από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας σήμερα, να απολαύσετε μερικές ήσυχες στιγμές με το ταίρι σας. Ακόμη και λίγα λεπτά μαζί, θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να αποδέχεστε κάθε πρόσκληση που λαμβάνετε. Αν σας ενθουσιάζει περισσότερο η ιδέα μιας χαλαρής βραδιάς στο σπίτι με το ταίρι σας, απορρίψτε την πρόσκληση για το αποψινό πάρτι. Μπορείτε να γιορτάσετε οι δυο σας.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra