Ερωτοσκόπιο 05/10 Παρασκευή ωροσκόπιο

erwtikes-25214

Ερωτοσκόπιο 05/10 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Τα θέλετε όλα. Όχι, αυτό δεν είναι σωστό. Θέλετε αυτό το συγκεκριμένο πράγμα και το θέλετε τώρα. Ποιο είναι; Έχετε τόσες πολλές αντιφατικές επιθυμίες τώρα.

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εσείς και ο/η σύντροφός σας είναι να χαλαρώσετε και να γελάσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Κάθε σχέση έχει τη δική της ιδιαίτερη μυθολογία. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν μιλάτε ακατάπαυστα για τη δική σας σε φίλους που τους απασχολούν τα δικά τους ζητήματα. Λίγο μυστήριο ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, έτσι;

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ποιες είναι οι απαντήσεις που ψάχνετε και από τις οποίες μπορείτε να περιμένετε κάτι ρεαλιστικό στη σχέση σας; Ρίξτε άλλη μια ματιά στις προσδοκίες σας. Περιορίστε τις σε λογικά πλαίσια και θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είστε γοητευτικοί από μόνοι σας, το ίδιο και ο/η σύντροφός σας. Αλλά όταν είστε μαζί – και όταν σας δίνει και ώθηση το σύμπαν – δεν υπάρχει κανείς που δεν μπορείτε να γοητεύσετε. Οπότε βγείτε εκεί έξω και κατακτήστε τον κόσμο.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ωροσκόπιο Λέων

Ποιος στην ευχή θα ακολουθούσε ένα τόσο παράλογο σχέδιο; Εσείς – εάν σας παρουσιαζόταν με αρκετή τόλμη και αυτοπεποίθηση. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας παρακινείτε ο ένας τον άλλο και κάνετε διάφορα ανόητα πράγματα τυχαία για να περάσετε καλά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η καθημερινότητα είναι αυτή που προετοιμάζει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας για το κοινό σας μέλλον. Βάλτε τάξη στο σπίτι σας. Τακτοποιήστε τα παλιά σας αρχεία. Βεβαιωθείτε ότι τα οικονομικά σας είναι τακτοποιημένα. Τι αίσθηση ολοκλήρωσης!

Ωροσκόπιο Ζυγός

Υπάρχουν περισσότερες από μία πιθανές απoκρίσεις στην ανακοίνωση του/της συντρόφου σας και μπορείτε να τις έχετε όλες σε λίγα δευτερόλεπτα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν αντιδράσετε. Πείτε τους έστω ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο και περιμένετε μια-δυο μέρες.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Πως πάει η επικοινωνία μεταξύ σας; Τα άστρα προκαλούν την ικανότητά σας για συζήτηση. Το έξυπνο χιούμορ σας είναι προφανές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για τον/την σύντροφό σας από το να σας ακούει να χειρίζεστε το μυαλό και την καλλιέργεια σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αχ, η ανθρώπινη φύση είναι ένα μυστήριο – όχι μόνο η δική σας και του/της συντρόφου σας χωριστά αλλά κι όταν εσείς οι δύο βρίσκεστε μαζί. Δεν χρειάζεται να βρείτε απαντήσεις. Απλά απολαύστε τις ερωτήσεις που προκύπτουν.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να ποντάρετε στο στόμα σας. Ενθαρρύνετε τον/τη σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Οι κομπασμοί μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα αποτελέσματα εάν εσείς οι δύο αφιερώσετε πραγματικά χρόνο για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας.

chartomanteia-44

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μια καλή τύχη έρχεται στο δρόμο σας, αλλά όχι από εκεί που το περιμένατε. Στην πραγματικότητα, τα νέα μπορεί να έρθουν από μικρά πράγματα – και από πολλές πηγές. Εναπόκειται στους δυο σας να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύψει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εκεί που πιστεύατε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας βρισκόσασταν σε διαφορετικά μέρη, λένε ή κάνουν κάτι που σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι σας άκουγαν και σας πρόσεχαν όλη αυτή την ώρα. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι απόλυτα επιτυχημένη όταν χρειάζεται.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot