Μεγάλο Ερωτοσκόπιο ζώδια Οκτώβριος 2018 α

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

ζώδια Οκτώβριος 2018

ζώδια Κριός

Το καλοκαίρι τελείωσε, μαζί με τις καυτές θερμοκρασίες του κι όμως οι θερμοκρασίες της σχέσης σας είναι κολλημένες ψηλά.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον σέξι Σκορπιό και στον όγδοο Οίκο σας της ερωτικής αγάπης και στις 5 Οκτωβρίου περνά σε ανάδρομη κίνηση και υπόσχεται άλλες έξι εβδομάδες έντασης.

zodia-taro-45

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στις 8 συμβαίνει στον ερωτικό Ζυγό και το όλο σενάριο υποδηλώνει ερωτικές νύχτες και μέρες. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μια μακροπρόθεσμη σχέση είναι ιδιαίτερα δελεαστική για τους υπερσεξουαλικούς Κριούς. Κι ενώ είναι δελεαστικό να προκαλέσετε αυτό το μαγευτικό άτομο να πάρει θέση, η επιλογή γι’ αυτό το μήνα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση.

Η 16η Οκτωβρίου είναι ναρκοπέδιο, καθώς πατάτε πάνω σε ένα εκρηκτικό μυστικό που κάνει τις απλές κουβέντες μετά το σεξ να μοιάζουν άνοστες. Το ταίρι σας μπορεί να ζητήσει περισσότερο απ’ τον χρόνο σας και επειδή δεν θέλετε να χάσετε αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο, αποδέχεστε τις απαιτήσεις του.

Για τους αδέσμευτους Κριούς, το Σαββατοκύριακο της 20ης έχει να κάνει με την ακαταμάχητη έλξη και το συναίσθημα ότι έχετε βρει τον ένα και μοναδικό, αλλά αυτό δεν είναι πάντα το προσωπείο την νέας αγάπης; Είστε σοφοί στον τομέα του έρωτα και ξέρετε πώς να κρατάτε κάτι καλό. Χρησιμοποιείτε όλη την εμπειρία σας (και μια δόση χειραγώγησης) αυτό τον μήνα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Ταύρος

Στις 5 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων και μπορεί να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό που μοιάζει να είναι η μοίρα.

Μερικές μέρες αργότερα, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 8, αυτή η ερωτική υπόθεση έχει γίνει έντονη και εσείς έχετε παγιδευτεί. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα ερωτικό διάλειμμα μπορεί τις επόμενες επτά ημέρες να μετατραπεί σε μια εκρηκτική αγάπη και αυτό είναι σπάνιο για κάποιον που είχε πολλές αγάπες στο παρελθόν και μπορεί να αναγνωρίσει τη διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και τη λαγνεία.

Στις 10 Οκτωβρίου, η Σελήνη στον Σκορπιό ταρακουνά τα συναισθήματά σας, καθώς χορεύει με εννέα άστρα της ζωδιακής μπάντας και εσείς απολαμβάνετε παντελώς την πορεία.

Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στις 23 και το ταίρι σας μαθαίνει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι στο πλευρό ενός από τα πιο συναρπαστικά ερωτικά ζώδια του ζωδιακού.

Πάνω απ’ όλα, ο Ταύρος αποζητά την ισόβια οικειότητα. Μόλις φτάσει μια από τις πιο ρομαντικές νύχτες του μήνα –η 31η Οκτωβρίου με ένα τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα– οι παθιασμένες ακτίνες ανεβαίνουν στη σκηνή και ανταλλάσσονται σημαντικοί συναισθηματικοί εκβιασμοί.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Δίδυμοι

Η παλιά σας συνήθεια, να ψάχνετε τις σκοτεινότερες γωνιές για να φιλήσετε κάποιον, λειτουργεί ακόμα, αλλά αυτό τον μήνα θέλετε περισσότερα. Στις 8 Οκτωβρίου, μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον πέμπτο Οίκο σας της τολμηρής αγάπης ξυπνά τον ρομαντισμό μέσα σας και το στοιχείο του σοκ και δέους που φέρνετε σε μια ερωτική συνάντηση μαγεύει τον κάθε ερωτικό σύντροφό σας.

Το τέταρτο της Σελήνης στις 16 είναι θεαματικό και η παρατήρηση των αστεριών έξω, στην ύπαιθρο, στη μέση της νύχτας με την γυμνή σας πλάτη στο γρασίδι θα κάνει την καρδιά του ή της να χτυπάει δυνατά.

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι απολαμβάνουν να χάνονται ανά διαστήματα, αφήνοντας πίσω σχέσεις που σχεδόν έχουν αρχίσει ή ερωτικές συναντήσεις. Στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος περνά στον σέξι Σκορπιό και σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό κι εσείς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες εκκρεμότητες στον ερωτικό τομέα. Αυτό το άτομο έχει τη σωστή δόση φλόγας που μπορεί να ξανανάψει μια σχέση. Αυτός ή αυτή δεν πυροδοτεί μόνο το ενδιαφέρον σας, αλλά σας αφήνει να σηκώσετε το νήμα και να έχετε μια ακόμα ευκαιρία. Μπορεί απλώς να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει αγάπη στο άμεσο περιβάλλον σας και μπορεί να μην χρειάζεται να περιπλανηθείτε μακριά για να βρείτε αυτό που νιώθετε ότι λείπει από τη ζωή σας.

Στις 24, απαλός φωτισμός, γλυκά λόγια και λίγη απάτη από την παρασκηνιακή Πανσέληνο στον Ταύρο μπορεί να σας χαρίσει την πιο ερωτική βραδιά του μήνα.

taro-zodia-098

ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι ότι δεν νιώθετε τον διακριτικό πόνο της μοναξιάς ή δεν ακούτε αυτό το μακρινό καμπανάκι της εγκατάλειψης, όταν φτάσει το γκρινιάρικο τέταρτο της Σελήνης στις 2 Οκτωβρίου και προσθέσει τις δικές του περιπλοκές. Ίσως νιώθετε ότι το τηλέφωνό σας δεν χτυπά όσο συχνά θα θέλατε, αλλά καταφθάνει βοήθεια.

Η λάμψη που απλώνεται σιγά σιγά στο πρόσωπό σας πηγάζει από την Αφροδίτη που γυρίζει ανάδρομη και σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να επισκεφτείτε ξανά ένα μέρος που σας δίνει άνεση.

Αν και μπορεί να νιώθετε λίγη μοναξιά, δεν φαίνεστε μόνο καλά, αλλά νιώθετε και καλά και η 10η μπορεί να φέρει την αρχή μια τρελά ερωτικής περιπέτειας.

Με όλο αυτόν τον ηλεκτρισμό στον αέρα, όμως, είναι εύκολο να φτάσουν στα άκρα οι διαθέσεις και μια τέτοια παράλογη έκρηξη θα σας κάνει να νιώσετε ντροπή. Για να γλυτώσετε την ντροπή στις 23 Οκτωβρίου, με την ενοχλητική αντίθεση Ήλιου – Ουρανού, θέλετε να κατευθύνετε τη συζήτηση μακριά από θέματα που προκαλούν ενόχληση και να αφιερώσετε τη βραδιά σε παιχνιδιάρικο, καυτό δέσιμο. Φαίνεται πως αναγνωρίζετε πιο έντονα αυτή την παγίδα αυτόν το μήνα και τον τελευταίο καιρό, αν και νιώθετε πως δεν είναι τόσο σημαντικό να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες κάποιου άλλου, δοκιμάστε το.

Στις 24, μια Πανσέληνος στον Ταύρο σας κάνει να σπάτε όλα τα φρένα και να απορροφάται αυτόν το νέο και κάπως άπιαστο εραστή παραδιδόμενοι (έστω και για λίγο) στα συναισθήματά σας.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Λέων

Το τέταρτο της Σελήνης έχει συνήθως να κάνει με τις επιλογές και η απόφαση αυτού του μήνα αφορά την ασφάλεια, τόσο την οικονομική όσο και τη συναισθηματική. Είστε το ζώδιο που όχι μόνο πιστεύει ότι μπορεί να έχει τα πάντα, αλλά συνήθως το κάνει. Με την Αφροδίτη να γυρνά ανάδρομη στις 5 Οκτωβρίου, αυτή η ερωτική σχέση κολλάει κυριολεκτικά σε θερμοκρασία βρασμού για τις επόμενες πέντε ή έξι εβδομάδες και εσείς οι δυο δένεστε όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Το ερωτικό σενάριο που διαδραματίζεται με τη Νέα Σελήνη στις 8 φέρνει μια έξτρα δόση ίντριγκας και έντασης και μπορεί να παραδοθείτε, ακόμα και προσεκτικά, στον συναισθηματικό ρυθμό της καρδιάς. Μέχρι τότε, μια κίνηση, τόσο απλή όσο ένα σημείωμα με σέξι λόγια ή μια φωτογραφία αφημένη στο μαξιλάρι, ανεβάζει τις θερμοκρασίες του ερωτά σας.

Στις 24 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος στον καυτό Ταύρο σας βρίσκει να τρέμετε από τον φόβο σας, γιατί έχετε χωθεί πολύ βαθιά μέσα σε αυτό. Μπορεί να φτάσετε έναν τσακωμό στα άκρα και να πληγώσετε την οικειότητα που χτίσατε.

Μόλις απελευθερώσετε λίγο τον εαυτό σας, μπορεί να αρχίσετε να λαχταράτε την βαθιά σύνδεση και να την αναζωπυρώσετε όσο καλύτερα μπορείτε με το τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο τη τελευταία μέρα του μήνα.

zwdia-taro-astra

 

ζώδια Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στις 8 Οκτωβρίου ξυπνά το τολμηρό παιδί μέσα σας και ξαφνικά είναι εύκολο να σας παρασύρει ένας σέξι ξένος στον ιστό του. Εσείς, κάποιος που σπάνια παίρνει βιαστικές αποφάσεις, ειδικά για ερωτικές προοπτικές, βρίσκεστε μέσα σε μια σέξι παγίδα.

Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο πικάντικο δόλωμα στις 10, όταν η Αφροδίτη ρίχνει μια ματιά στον πολεμιστή του έρωτα Άρη και οι δυο σας χάνεστε μέσα σε αυτόν τον πολύπλοκο δεσμό. Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι αιώνιοι εραστές. Για τους αδέσμευτους Παρθένους, φέρνει στην οικειότητα μια αίσθηση ζωής ή θανάτου και όσα λιγότερα ξέρετε για ένα νέο ταίρι, τόσο περισσότερο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες.

300x300a

Όταν αυτό το νέο ερωτικό ενδιαφέρον δοκιμάζει τα όριά σας, όπως συμβαίνει με το γκρινιάρικο τέταρτο της Σελήνης στις 16 του μήνα, μπορεί να αποφασίσετε να μαζέψετε τα ρούχα σας και να αφήσετε την σκηνή του ερωτικού εγκλήματος. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι νιώθουν την ίδια ένταση και βομβαρδίζετε το ταίρι σας με τολμηρά μηνύματα για να ανεβάσετε τη θερμοκρασία αυτής της σχέσης.

Μετά από βδομάδες παθιασμένου έρωτα, η Πανσέληνος στις 24 φέρνει τη συνειδητοποίηση ότι πρέπει να επιστρέψετε και πάλι στον σχεδιασμό. Αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε την τελευταία μέρα του μήνα, καθώς ένα τέταρτο της Σελήνης στον καλοπερασάκια Λέοντα σας βρίσκει να στέλνετε σε ένα παλιό αίσθημα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy