Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο ζώδια Οκτώβριος 2018 β

astrologia-ioynios-2014

ζώδια Οκτώβριος 2018

ζώδια Ζυγός

Αυτός ο μήνας είναι για σας, Ζυγοί, ειδικά κάτω από την ασημένια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8 Οκτωβρίου. Η αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ συνδυάζουν τις ενέργειές τους και μπορεί κυριολεκτικά να ξεκινάτε το ζύμωμα μια ερωτικής περιπέτειας με τα τολμηρά λόγια σας. Ο συνδυασμός της ανάδρομης Αφροδίτης και της μουσικής που σας θυμίζει τι κάνατε πέρυσι το καλοκαίρι σάς βυθίζει στις αναμνήσεις. Σαν μαγεία, ένα κεφάλαιο της ζωής σας που είχατε κυριολεκτικά θάψει στον χρόνο ξαναέρχεται στην επιφάνεια.

Ένα τέταρτο της Σελήνης στις 16 στον Αιγόκερω σας φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο, είτε στην πραγματική ζωή είτε στο όνειρό σας, με μια εκκρεμότητα. Ξαφνικά, κάποια από τη βαθιά θαμμένη ερωτική έξαψη ανυψώνεται μπροστά σας σαν φάντασμα που σας προκαλεί να θυμηθείτε.

zodia-taro-45

Κατά την Πανσέληνο στον σεξουαλικό Ταύρο, στις 24 Οκτωβρίου, η πόρτα της μνήμης ανοίγει ακόμα περισσότερο και είστε πρόθυμοι να κάνετε ένα βήμα πίσω στο χρόνο. Η αναπαράσταση ενός σέξι εγκλήματος δεν είναι μακριά.

Η τελευταία μέρα του μήνα επιτρέπει στις επιθυμίες σας να τρέξουν ελεύθερα και ακόμα και οι πιο πεισματάρηδες Ζυγοί παραδίνονται στον πειρασμό.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική Αφροδίτη στο δικό σας παθιασμένο ζώδιο γυρίζει ανάδρομη στις 5 Οκτωβρίου και θα δείτε παλιά ερωτικά παιχνίδια να παίζουν σαν ταινία πίσω απ’ τα κλειστά βλέφαρά σας. Αν και οι καυτές νύχτες του καλοκαιριού έχουν δροσίσει, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας.

Προσέξτε τη Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Ζυγό στις 8, όταν μια ξαφνική αμυντική στάση μπορεί να σας παρασύρει. Αν και συνήθως βιάζεστε να φουσκώσετε τον εγωισμό του εραστή σας, μπορεί να κλείσετε το στόμα σας την ώρα που μερικές λέξεις θα μπορούσαν να απογειώσουν αυτή τη σχέση. Είστε σε διάθεση για σοβαρές κουβέντες, αλλά τις προτιμάτε σερβιρισμένες με λίγη εξυπνάδα και θράσος.

Τα αστέρια της αγάπης είναι σε κτητικά εδάφη και στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος περνά κι αυτός στον Σκορπιό, με όλα του τα ερωτικά τεχνάσματα και αυτή η σέξι συμπεριφορά προκαλεί μια έντονη απόκριση από το ταίρι σας.

Στις 24, μια Πανσέληνος στον έβδομο Οίκο σας του παραμυθένιου τέλους ρίχνει το φως της στον άτακτο Ουρανό και μπορεί να αλλάκεο την κατεύθυνση αυτής της σχέσης. Αν η κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε είναι αυτή της μεγαλύτερης σεξουαλικής ικανοποίησης, μπορεί να υπάρξει μια νύχτα σωματικής διαπραγμάτευσης που θα είναι τόσο δεσμευτική όσο και ένα έντυπο συμβόλαιο.

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

ζώδια Τοξότης

Είτε πρόκειται για μια νέα αγάπη είτε για το ταίρι σας που ανεβάζει κρυφά τους παλμούς της καρδιάς σας, κάντε ένα διάλειμμα όταν η Αφροδίτη περάσει σε ανάδρομη κίνηση στις 5 Οκτωβρίου για να κανονίσετε ένα ρομαντικό ραντεβού πίσω από κλειστές πόρτες, που μπορεί να διαρκέσει για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Ορίστε, λοιπόν, προχωράτε ήσυχα και διατηρείτε τη φήμη που σας θέλει χωρίς ευθύνες, ελεύθερους και ωραίους εραστές, όταν ακούτε αυτό το κουδουνάκι από μακριά που σας θυμίζει ότι η ανάγκη σας για αγάπη με νόημα υποφέρει φρικτά από την αμέλειά σας. Η 10η

είναι μια μέρα γεμάτη δυνατότητες για την αγάπη, ειδικά προς το βράδυ, όταν η Αφροδίτη δώσει στον Άρη το φημισμένο σήμα αποδοχής της.

Μια Πανσέληνος στον κτητικό Ταύρο στις 24 Οκτωβρίου ρίχνει το φως της στις σκέψεις σας και για σας αυτές οι σκέψεις είναι αφροδισιακό. Σε αυτό το σημείο, απλώνετε την ξεχωριστή σας γοητεία σαν μέλι σε ζεστό ψωμί.

Τόσο οι λέξεις όσο και το φαγητό θα είναι το διαβατήριό σας προς την ερωτική έκφραση που λαχταράτε γι’ αυτήν τη ξεχωριστή νύχτα. Η 30η μπορεί να αποδειχθεί η πιο μαγική μέρα του μήνα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια Αιγόκερως

Είναι καλά κρυμμένο μυστικό ότι φημίζεστε για το ότι βάζετε τη ψυχή σας στο σωματικό πάθος, αλλά αυτό τον μήνα μπορεί να βρεθείτε με μια λευκή σημαία στο χέρι. Παρατάτε την σφιχτή μάσκα που έχετε ξεπεράσει και απελευθερώνετε τον νομά μέσα σας, το πλάσμα που ονειρεύεται μακρινά μέρη αλλά που για την ώρα συμβιβάζεται με βραδινό κάπου κοντά στο σπίτι.

Μια Νέα Σελήνη στις 8 Οκτωβρίου μπορεί να σας βρει όχι μόνο να αλλάζετε την εικόνα αλλά και να μοιράζεστε την φαντασίωσή σας για έρωτα σε ένα μακρινό σκηνικό.

Στις 10, με την Αφροδίτη να κυνηγά τον Άρη και να προκαλεί το στάτους κβο, μπορεί να αποφασίσετε να παρατήσετε τις περιπέτειες και τα φλερτ σας και να φέρετε για σεξουαλική ανάκριση μια μακρά ερωτική σχέση.

Μια Πανσέληνος στον πέμπτο Οίκο σας της αγάπης σαν παιχνίδι στις 24 Οκτωβρίου δεν κάνει ερωτήσεις. Δεν αναρωτιέστε καν αν αυτό είναι που θέλετε πραγματικά. Και αν μοιάζει σαν να στέκεστε σε κινούμενη άμμο, αγαπάτε αυτό που νιώθετε. Αυτός είναι ο μήνας που παραδίνεται τελικά το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και τα συναισθήματά σας παραδίνονται σε αυτόν τον νέο έρωτα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να υπάρχει μια δυνατή δόση έντασης στο μίγμα αυτό το μήνα, καθώς η Αφροδίτη περνάει στα βαθιά, παθιασμένα νερά του Σκορπιού στις 5 Οκτωβρίου. Μπορεί να ζήσετε ξανά την πιο ερωτική νύχτα της ζωής σας ή να εξορκίσετε μια δυσάρεστη στιγμή με αυτή την ενέργεια. Οι κουβέντες σας έχουν μια σέξι νότα και όλοι όσοι συναντάτε πιάνουν αυτή την αύρα που εκπέμπετε. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε ποιος πρέπει να μείνει και ποιος να φύγει.

Οι Υδροχόοι τα θέλουν όλα με τη Νέα Σελήνη στις 8 και βρίσκεστε ξαφνικά ακόμα πιο ερεθισμένοι με τα νέα, πιο σέξι κόλπα στο κιτ εργαλείων σας.

Στις 24 Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο στον σέξι Ταύρο και τον κυβερνήτη σας Ουρανό σε αντίθεση με τον Ήλιο μέσα σε 24 ώρες, μπορεί να προσεγγίσετε έναν εραστή με την στάση «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο» στα ξαφνικά, σεξουαλικά, μεταμεσονύχτια διαλείμματα.

Είστε καυτοί αυτόν το μήνα και το τέταρτο της Σελήνης στον έβδομο Οίκο σας του έρωτα την τελευταία μέρα του μήνα ανεβάζει τη θερμοκρασία ακόμα πιο ψηλά και σας τυλίγει με την κουβέρτα της νοσταλγίας, που είναι δύσκολο να της αντισταθείτε.

zwdia-taro-astra

ζώδια Ιχθύες

Τα όνειρά σας είναι καυτά και μερικά απ’ αυτά τα συναισθήματα που σας προκαλούν τρυπώνουν και στην καθημερινότητά σας. Με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη στον Οίκο των ερωτικών σας κινήσεων στις 5 Οκτωβρίου, μπορεί πρόθυμα να αφήσετε πίσω σας ότι είναι πρακτικό και να σχεδιάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο φαντασίωσης που ονειρευόσασταν.

Μερικές μέρες αργότερα, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας κάνει να νιώθετε σαν χαρακτήρας σε ρομαντική νουβέλα. Κρατήστε χαλαρές τις κουβέντες σας πάνω στο κρεβάτι, γιατί αν σας πάρουν στα σοβαρά, μπορεί να καταλήξετε με ταιριαστά δαχτυλίδια. Η μυστήρια γοητεία σας στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να συντονιστεί και να ικανοποιήσει και τις πιο κρυφές επιθυμίες του ταιριού σας.

300x300d

Αυτό που λαχταράτε πραγματικά είναι ένα ερωτικό ταξίδι μυαλού και σώματος, αλλά μπορεί ξαφνικά και μέσα σε 24 ώρες να παγιδευτείτε στον έρωτα με μια Πανσέληνο και την αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό στις 23 Οκτωβρίου. Προσπαθήστε να μην ξεχάσετε ότι αυτό που θέλετε πραγματικά για τώρα είναι μια καυτή συντροφιά –μπορείτε να γίνετε αφελώς αθώοι για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι.

Την τελευταία μέρα του μήνα, ένα τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα σας βρίσκει με απαιτήσεις απ’ τον έρωτα, αλλά έχετε κατά νου ότι το ταίρι σας ψάχνει για κάτι μόνιμο και την υπόσχεση ενός μέλλοντος. Αυτός ή αυτή δεν ενδιαφέρεται για ένα ερωτικό διάλειμμα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia