ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 21 – 27/08 A

zodia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 21 – 27/08 A

ζωδια κριός
Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα επικρατήσουν στην αρχή της νέας εβδομάδας. Κινηθείτε μεθοδικά όμως, γιατί ακόμα και κάτι μηδαμινό μπορεί να σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο. Έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο από υγιείς ενασχολήσεις, τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα σας, προκειμένου να αποβάλλετε όλη την έντασή σας. Θα σας βοηθήσει λίγο τρέξιμο ή τα ομαδικά αθλήματα.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα είστε τόσο προσηλωμένοι στα δικά σας θέματα, που θα αμελείτε ένα ιδιαίτερο άτομο που έχει ανάγκη την παρουσία σας. Δώστε λίγη σημασία και θα νιώσετε άμεσα ότι πολλά θα μπουν στη θέση τους. Το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει η ονειροπόληση και η υπερβολή, ενώ ειδικά την Κυριακή θα ξαναβρείτε το κέφι και την ξεγνοιασιά σας.

ζωδια ταύρος
Η ζωή σας θα ανθίσει σαν λουλούδι αυτή την εβδομάδα! Από την έναρξή της θα νιώθετε πολύ πιο πρόσχαροι και εστιασμένοι, ενώ η καρδιά σας θα σφυροκοπά. Μάλιστα εσείς και ένα ιδιαίτερο άτομο, θα συνειδητοποιήσετε πόσο εξαιρετικά λειτουργείτε μαζί… Η συντροφικότητα, οι έξοδοι αλλά και κάποια οικονομικά θέματα θα αρχίσουν να διαγράφουν πιο θετική πορεία.

zodia-zvdia-22

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα προσγειωθείτε λίγο στο ρεαλισμό, ωστόσο όλα θα είναι πιο λαμπερά και αίσια απ’ όσο συνήθως. Την Παρασκευή θα σας δοθεί η αφορμή να αναδείξετε τα πολύ βαθιά σας συναισθήματα για το ταίρι σας, το Σάββατο να αναμένετε να σπινθηροβολεί το πάθος σας, ενώ την Κυριακή θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε για να χαλαρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια δίδυμοι
Όσες φορές και να κάνετε την ίδια πρόσθεση στην αρχή της νέας εβδομάδας, θα βγάζετε διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Το μυαλό σας είναι αποσπασμένο σε άλλα θέματα – ίσως και σε μια άλλη χώρα… Αν κάνετε μια ουσιαστική προσπάθεια να εστιάσετε τη σκέψη σας, θα τελειώσετε πολύ γρήγορα όλη την γραφειοκρατική εργασία που σας παιδεύει.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, παραμερίστε το μυαλό και στραφείτε στη διασκέδαση και μόνο! Το ρομάντζο έχει επίσης πολύ καλές προοπτικές αυτές τις μέρες. Ίσως τώρα να ξεκινήσει μια φιλία ή σχέση για την οποία τρέφετε κάποιες αμφιβολίες, γι’ αυτό το Σάββατο θα λειτουργείτε ως παρατηρητές. Την Κυριακή ωστόσο, όλα θα πάρουν πιο θετική πορεία και θα αρχίσετε να οδεύσετε προς νέες περιπέτειες!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Βρίσκεστε στην αιχμή των θεμάτων σας στην αρχή της εβδομάδας, γι’ αυτό θα ξεχωρίζετε με ευκολία τις αντιφάσεις και τις λεπτές διαφορές. Θα σας κάνει καλό να ασχοληθείτε τώρα με ένα σχέδιο που χρειάζεται ξεκαθάρισμα, γιατί όχι μόνο θα σας διασκεδάσει αλλά θα σας φέρει και σε επαφή με άτομα που θαυμάζετε.

Στο μέσο της εβδομάδας θα κληθείτε να χειριστείτε κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν, στη σχέση σας με ένα άτομο μέσα στο σπίτι σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο νεφελώδης, γι’ αυτό θα μπείτε στο Σαββατοκύριακο κάπως αβέβαιοι για την κατάσταση των πραγμάτων. Προτιμήστε να ακυρώσετε τα κοινωνικά σας σχέδια και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και μόνο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου 21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια λέων
Η εβδομάδα θα αρχίσει με κάποια οικονομική στενότητα. Αυτά συμβαίνουν στη ζωή, γι’ αυτό κι εσείς αναπληρώνετε αυτό το κενό με πολύ κέφι και χαρά! Οι μέρες σας θα κυλήσουν με φιλικές παρέες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα κεντρίσουν την προσοχή σας, σε σημείο να μην σκέφτεστε πλέον τα χρήματα – ή την έλλειψή τους επί του παρόντος.

Από την Παρασκευή και μετά θα αναδυθούν κάποια σοβαρά οικογενειακά θέματα, καθώς θα ενέχουν αμετακίνητους εγωισμούς. Χειριστείτε τα το Σάββατο, γιατί την Κυριακή τα άστρα σας επιφυλάσσουν τολμηρές ρομαντικές περιπέτειες!

zwdia-tarw-zodia-ταρω

ζωδια παρθένος
Η νέα εβδομάδα θα σας βρει με το κυριότερο χαρακτηριστικό σας σε έξαρση: νιώθετε ευτυχείς γιατί ασχολείστε με το καθάρισμα του αυτοκινήτου σας, του γραφείου σας, το σπίτι σας, τα πάντα! Μπορείτε να βάλετε και τα ακουστικά σας για να ακούτε μουσική, και να μείνετε μόνοι εσείς με την λατρεμένη σας τάξη σε όλα. Όσες νέες ιδέες κι αν γεννήσετε σε αυτό το πρώτο μισό της εβδομάδας, καταγράψτε τις αλλά μην βιαστείτε να τις βάλετε σε εφαρμογή ακόμη.

Γύρω στην Πέμπτη φροντίστε να προσέξετε τις δαπάνες σας. Ενδέχεται τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι στόχοι σας δεν είναι ρεαλιστικοί, κάτι που θα κεντρίσει την ενεργητικότητά σας καθώς αποτελεί κίνητρο για εσάς το ανέφικτο! Το Σαββατοκύριακο ετοιμαστείτε για τολμηρά εγχειρήματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera