Ζώδια για ελεύθερους 27/03 Τετάρτη

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

Ζώδια για ελεύθερους 27/03 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Η προτροπή «να παίζετε δίκαια», είναι κάτι που ακούτε από τότε που τελειώσατε το νηπιαγωγείο. Ισχύει και για τις διαφωνίες. Μην εκμεταλλεύεστε τις συναισθηματικές αδυναμίες του αντιπάλου σας, του φίλου σας ή ενδεχομένως του/της αγαπημένου/ης σας για να περάσετε το δικό σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έχετε αρχίσει να αισθάνεστε σαν ρομπότ. Σήμερα αφιερώστε κάποιες ώρες για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Βγείτε έξω για δείπνο με κάποιον/α καινούργιο/α ή αράξτε μπροστά στην τηλεόραση με το αγαπημένο σας φαγητό σε πακέτο.

Ζώδια Δίδυμοι

Δεν ξέρετε πώς να ξαναρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού;  Ίσως να πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο δημιουργική προσέγγιση. Δείτε μήπως πάτε σε κάποια συνεδρία γρήγορων ραντεβού ή σε κάποιο οργανωμένο δείπνο για εργένηδες. Αφήστε τις εφευρετικές ιδέες να σας οδηγήσουν σε μια περιπέτεια.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Τα προβλήματα στο σπίτι επηρεάζουν τα πάντα γύρω σας – δουλειά, φιλίες και έρωτα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εντοπίσετε την πηγή του προβλήματος και να το επιλύσετε. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να κουκουλώνετε την κατάσταση και να την αφήνετε να διαιωνίζεται.

Ζώδια Λέων

Η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή μπορεί να μοιάζει σαν ένα ακατόρθωτο ακροβατικό στο τσίρκο! Αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε με τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειας σας. Αναθέστε καθήκοντα που δεν χρειάζονται επίβλεψη και να θυμάστε να διασκεδάζετε!

Ζώδια Παρθένος

Οι αυθόρμητες αγορές μπορεί να είναι διασκεδαστικές, αλλά το χρέος που θα δημιουργήσετε μακροπρόθεσμα δεν είναι καθόλου αστείο. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις. Κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και να είστε επιλεκτικοί. Μην προσκολληθείτε στο πρώτο άτομο που θα σας δείξει ενδιαφέρον.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Φλερτάρετε! Χρησιμοποιήστεe-mail και τα κοινωνικά δίκτυα για να συζητήσετε με το αντικείμενο του πόθου σας. Αφήστε τα emoticons να μιλήσουν για σας. Στη συνέχεια μεταφέρετε τη συζήτηση εκτός διαδικτύου, για μια πιο στενή επαφή.

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και μην αφήνετε τα αρνητικά σχόλια να σας καταβάλλουν. Αν αμφισβητείτε τον εαυτό σας τώρα, θα οδηγηθείτε σε περισσότερα προβλήματα. Η επιτυχία χρειάζεται σταθερότητα, αποφασιστικότητα και υπομονή.

Ζώδια Τοξότης

Το να αυτοσαρκάζεστε διαρκώς για να κάνετε τους άλλους να γελούν δεν είναι τόσο έξυπνη κίνηση. Η καλή αίσθηση του χιούμορ θα σας πάει μακριά, αλλά εάν δεν πάρετε κάποια πράγματα στα σοβαρά, μπορεί στο τέλος να γελοιοποιηθείτε. Αντί να προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να γελάσουν, ενθαρρύνετέ τους να σκέφτονται με ανοιχτό μυαλό.

Ζώδια Αιγόκερως

Σας ικανοποιεί ο τομέας εργασίας σας; Μήπως θα προτιμούσατε να αλλάξετε αντικείμενο; Ή μήπως σκέφτεστε να παραιτηθείτε από την δουλειά σας και να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση; Κάντε στον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις για να αξιολογήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

zwdia-66

Ζώδια Υδροχόος

Αφεθείτε στον αυθορμητισμό. Κάντε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και ενδώστε σε μια στιγμιαία επιθυμία. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες και μέρη για να κρατήσετε την πλήξη μακριά.

Ζώδια Ιχθύες

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εξετάσετε τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής σας μία προς μία. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο. Μην αφήσετε το πρώτο μεγάλο πρόβλημα να σας εμποδίσει να φτάσετε στη ρίζα του ζητήματος.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw